• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    OTAVA: jezis marja Otava se tu zjevil :-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vcera jsem mel uzasnej herni zazitek. Pul roku se snazim zenu presvedcit ze D3 neni uplne zabava pro dementy. Ze jde o taktiku a synergii s dalsima 3ma lidma a ze to hraji vesmes 30+ fotrovci od rodin. Zavolali si me do hry dva cesi se kterejma jsem pres TS jeste nehral. Bohuzel mi odesel headset tak jsem je pustil z repracku nahlas aby mi mohli alespon rikat kam mam jit. No a to co se z repraku ozvalo bych nepral nikomu. "Pico vole kunda ty my davaj herdy dopice jak to healujes???... " no a takto se panove doplnovali. Zena na me zira co to ma bejt. Ja rudej az za trenkama. Uz mam objednany novy headset a zene jsem slibil ze s temito pany hrat uz nebudu. A kdyz jo, tak se budu zavirat, aby do pracovny nemohly deti. :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: ta razerka není nejak extra hlasita, v porovnani s cimkoliv jinym je vyrazne tizsi... rat sem nemel moznost vyzkoušet.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: jj presne, tohle je na hrani diabla prave to nejhorsi.. klikani je ok a ta mys je na to designovana, ale stalej tlak, kterej v krizi ještě vic zesilis je prave nejvic na picu
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Prijde mi, ze presne tohle rasi ty tlacitka nejvic. Taky tak hraju samozrejme a kdyz se dostanu do problemu, tak mam tendenci zmacknout to jeste vic ... a drtim mys ...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JADE: a na to jsem mel taky nejakou SW vychytavku, kdyz jsem jezte paril MU Online. Kamarad mel flasku od Coly postavenou na tlacitku od touchpadu na notebooku :-)
    JADE
    JADE --- ---
    ja se naucil, ze v diablu nemusis klikat, nijak to hru nezrychli, ani nezefektivni crit hity a proste a jednoduse staci tlacitko mysi jen drzet a pohybovat kurzorem po obrazovce...doporucuji zkusit ! :P
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    mimochodem to nepouzivate u diabla nejakej autokliker ? si to das na klavesovou zkratku nebo button na mysi a bude to klikat jako o zivot za tebe ..
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: No u toho RATu je prave ta vyhoda, ze pri klikani nevydava zadnej zvuj. Coz je u Diabla opravdu vyhoda. :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: si nakup 20 mysek za kilo a mas vystarano :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: tohle je naprosto standardni postup všech vyrobcu eletroniky. Zaruku mas na 2 roky, takze ve velky vetsine pripadu pokud používáš pristroj hodne často se ti vysere presne po ukonceni záruky. (ja mel stesti u svy razerky, ze mi klekla tejden před koncem záruky :-D)

Kazdopadne za sebe urcite muzu doporucit Razer Deathadder Chroma. Mel jsem před tim deathadder 2013 a po necelych dvou letech mi zaclo blbnout levy mysitko, tak sem to reklamoval a dostal sem zadarmiko chromu :-) Vyhoda je politika razeru, kdy stary komponenty při reklamaci vymenuji za novy a i z novy rady, takze ja sem na tom krasne vydelal. Jinak myska naprosto perfektne padne do ruky, senzor je uzasne presnej a celkove je hrozne prijemna na drzeni/hrani. Postrani tlačítka sou akorát na palec a kabel je super opletenej a krasne vydrzi. Po ruznych low endech a dvou mysich od roccatu absolutni herni nirvána s touhle mysi. Jediny co bych ja ocenil by byly ještě dve tlačítka navíc programovatelny, ale to není nutnosti.
    NJORL
    NJORL --- ---
    OTAVA: No na tom neco bude :) V tom pripade bych ji mel asi vsude doporucovat :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    NJORL: vykurvi se ti po dvou letech a dvou mesicich diabla = beznemu cloveku za 10 let :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    GR 100 v teto sestave jsme dali za 11 minut. Prvni pokus.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jo a ten push co sel dobre. Myslim, ze je to sestava budoucnosti v teto sezone. Generator monk, supp wizna ktera boostuje fire dmg, monk a barb. Moc prijemne hrani.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vcera mi opet odesla mys u D3. :( Primo uprostred GR 102 pushe, kterej vypadal docela dobre. :)

Hele je normalni, ze se mi mys vykurvi vzdy po dvou letech a 2-3 mesicich? Jak to Ti vyrobci delaji? :)

Doporucil byste mi nekdo nejakou dobrou a peknou mys? Nepotrebuju milion tlacitek, ale spis kabel, ergonomii a vydrz. Doted jsem pouzival RAT3, ale ted budu muset koupit uz treti za 4 roky. Jako je mi jasny ze pri mem hrani je to spotrebka, ale ... :)
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    sezony su super, urobis si vzdy HC char a ked uz zaplnis cely hero list tak si jedneho vyberes a das pushin to the limit kym neskape :D Takze Buzz Lightyear: do nekonecna a este dalej
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    JADE: Tak ja tu classu co si vemu do sezony, tak te promazu itemy krom anc, pac v sezone mi vetsina veci napada. takze za sezonu mam vetsinou 4 komplet sety a 2 funkci buildy. vpodstate po kazde sezone mam silnejsi postavu v NS. Ale i tak mam problem s mistem, to se musi nechat :/
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Mne diablo vzdycky bavi tak chvilku pro me jsou sezony idealni.
    JADE
    JADE --- ---
    no ja bych si sezonu klidne zahral, ale nemam volnej gameslot ;[ duvodu proc ho nemam je vic, ale rozhodne nemuzu smazat ani jednu postavu, protoze nemam kam dat veci ;) veci = to nejdulezitejsi na kazdou class mit alespon 2 funkcni/hratelny buildy, tj. setovky ze vsech setu (chtel jsem jednou udelat treba ten set dung achiev) a par serepeticek navic+anc zbrane co popadaly...no najednou je plno uplne vsude a ja si nemuzu zahrat eni tu blbou sezonu kdybych chtel...ale ja ani vlastne nechci taky trosku z duvodu jak rika Njorl, nebavi me zacinat od zacatku, ale spis dolazovat jiz poctive odehrane k dokonalosti...myslim, ze prostor by mel byt i pro takove hrace a ne je sproste utnout a poslat do hajzlu bez moznosti vyberu ;[ ale v tomhle blizz vzdycky byl nekompromisni shit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam