• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No pro mě to je hra a baví mě leveling. Na leaderbordy to nehraju a nějaká "efektivita" mě moc nezajímá. Kdybych na ně hrál tak bych viděl že mě stejně v lb přejede i nějaká sezóní parta už po tejdnu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Me prijde ze kouzlo D3 spociva v kooperaci tymu proti stroji. V tom je ta hra uzasna. Heroes jsou lidi proti lidem ne? Takze placenim veci do hry ziskavas vyhodu a to ty chudsi stve. Ale to asi melu protoze Heroes jsem nejhral.
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: Hele ZE to hrajou nonstop. Ja mluvim o casu stravenym hrou vs. level kterej muzes dosahnout.
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jo hlavne ten duhovej...;P nosim ho ale protoze jinej nemam ;S
    jojo to uz jsme tu rozebirali vicerokrat...ale tezko rict, podivej se jak dopadly Heroes, potencional to melo, model to ma jak rikas a dneska to stejne nikdo moc nehraje...;[
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Konec sezony 4group Zero Empathy GR115 jak season tak non-season. Všechno jde když se chce. Mě baví diablo jenom chvilku takže pro mě jsou sezony ideální. Když je teda nějakej novej content, počítám že na tuhle se vyseru ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Trinasobnej. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Blizz by mel mit u D3 model PoE kde je hra zdarma a plati se za zalozky v truhle. Vzdyt je to grind hra. Proc se mam rozhodovat zda neco vyhodim protoze neni misto? Ja so chci to misto zaplatit a schovat si vse co se mi libi! PoE na tomto roste. Expanze jednou za dva roky. Uz asi treti. O tom si D3 muze nechat zdat. Za PoE jsem dal ve finale vic nez za D3. A placeni za space na veci navic absolutne nerozbiji hru.

Portrety jsou gay. :)
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: coz jsme se ale tady v textu dole shodli ze muze bejt az 5ti nasobnej rozdil bohuzel ;[
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak zase jsou klany ktery jsou aktivni jen na zacatku sezon takze i tak se da hrat. Po tejdnu hrani uz zase takovej rozdil mezi Season a NS neni, max tak v augumentech a paragonu ale ne v gearu.
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: s nazorem na season urcite souhlasim..mrda me ale ten faktor portretu a stash slotu...tim me blizzard dost sere !
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: PRESNE! Vecer prijdu k pocitaci. Napisu do klanu Hello. Do 5ti minut mam partu 4 lidi co to umej. Kdyz se nam chce propojime se na TS a pak se tesime tim, jak dame 95 za 7 minut. Nedelame to pro hon na paragony, ale proto, ze nas to bavi. Bavi nas to takto hrat ...

Hraju kazdej druhej vecer 2-3 hodiny. Obcas se zadari peknej vikend kdyz prsi a stale hraju end game se spickovymi hraci, kteri vedi co maji delat, umi se chovat a neuveritelne se mi zlepsuje skill.

Proste lidi co se patlaj sami na sezone a jsou odkazany na Public, protoze nikdy nebudou mit tak dobrou postavu, aby mohli hrat s nejakym rozumnym klanem, podle me s tou hrou ztracej cas ... A nikdy nebudou mit tak dobrou postavu, protoze aby ji meli, tak musej te sezone dat 2-3x vic casu nez ja na NS. A stale zacinaji znova z nuly do podprumeru. Nuly do podprumeru. Nuly do podprumeru ... a tak furt dal. Proto proste sezonu NECHAPU! A povazuju ji za absolutne zbytecne mrhani casem u vsech.
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: mam na vsech postavach gemy co postavy potrebuji na levelech 74-80 (krom monka, tam mam snad 84) + vsechny gemy co existuji v truhle na levelech 66-70...a nikde augment, ten hodlam narvat jen do jedny dps postavy...rozhoduju se mezi DH a WD ale chtel bych augmentovat z 80tkovejch gemu, ale ty proste nemam nazbyt...zase ty 80tkovy co mam a pouzivam na postavach nechci spalit na augment, protoze buhvi zda bych to vsechno zase nalevlil v pripade ze by se mi nedarilo solovat 80+...to je ta situace !
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: asi vis, ale spadne ti jenom ten gem co nemas aktualne na sobe nebo neni v truhle... takze jestli jich mas hodne tak je pouzij a vytunis dalsi vic s lepsi postavou :)
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: jj ja mam vsechny gemy uz takhle nahnany na tech cca 66-70 i ty puvodni 45 a dalsi uz nepadaj a ani se mi nikam nevejdou...je to zkratka takova lehce patova situace...ale nic tak uplne neresitelnyho to neni, je fakt ze mam velky cukani naskocit po letech pauzy do Legie :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: tak pouzij ty 70+ gemy... jak pises zas tak velky rozdil to neni... a hlavne je obrovsky rozdil bez gemu a snima ze...

na farmeni gr80 je ale potreba hoodne slusna postava jak psal NJORL, to kdyz mas tak verim ze neni problem si najit klan a "kamose" se kteryma pak behas 90+ jak nic .) ..a klan s dobryma lidma je nejlepsi cesta jak si kvalitne zahrat.. pripadne hodne casu a pevne nervy na publicu...

pokud mas hodne klicu, tak ja to delam tak, ze beham nizke GR (45 a vic) kde vylepsim gemy od nuly treba po 40+ podle postavy a pak beham s borcama GR kde uz vylepsuju k 80+... prijde mi "skoda" ve vyssim GR vylepsovat gemy od nuly... pak mas i tech gemu k augumentaci vic...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ono ne kazdyho bavi se honit za paragony jak silenej a hrat porad dokola to samy,co hrajou ostatni,co se honej za paragony.proto sezona.
    absolutne me nebavi kecy typu "vem supp monka", "coze? ty nemas supp monka?", "ty mas jen paragon 1100 od vydani RoS?"...

hrozny egoisti tohle.cloveka,co by si zahral pro zabavu a s tim co ma,respektive s tim,co se slozi ve dvou lidech,aby clovek pohledal
    JADE
    JADE --- ---
    jinak tak nejak proste bounties a tXIII farmu nemuzu ani videt, klicu mam tolik, ze nevim co s nima a 99,5% dropu stejne jde ke kovari, protoze ty lepsi rolly a v ancientu zkratka nepadaj...
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: no ja to mam tak, ze bez nejakyho farmare 80+ solo gr se moc nehnu...bohuzel...
    mam vsechny classy, vsechny sety v ancientu, ale bez idelanich rollu a gemy do 84 (to mam jen na supp monkovi) jinak spis 70-80 a naladit tech 15x80tkovejch gemu na augment, kterej bych vrazil do vyvolene dmg postavy abych s ni mohl farmit ty solo gr 80+ nebo behat nejaky zajimavejsi public gr 90+, se mi nejak nedari...protoze public GR je proste shit...no a ten supp monk preci jen je takovej nejakej stejnej furt a mydlim to uz od nepameti, takze bych rad kdyz uz mam nejakej ten paragon nazbyt delal i to dps...navic se mi minule stalo, ze jsem sel nejakej public 85 se supp monkem a ti hosi proste nemeli dostatecnou dps a pobihali tam jak zbesily a chcipali...proste naky lamy, ale kdyz me vsichni tri vyrvali ze tak spatnyho supp monka jako ja jeste nevideli, tak jsem si to vzal osobne a regulerne se nasral :|
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Bounties jsou prokleti. Ja uz bounties vubec nehraju. To je prace, neni to zabava. Mnohem zabavnejsi je mit postavu kterou chce vylepsovat optimalizovanou na T13 rifty a hledat tam. Postupne si z dropu stavet postavu na gr. A idealne prve support verzi a pak dps verzi.
    JADE
    JADE --- ---
    jako vono narollovat ancient se spravnejma statama to neni jen tak, co si budem povidat...to kdyz ti zkratka nedropne na stesti, tak jsi v pici, nebo stravis mesic na bounties v kuse ;[
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam