• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ja vim :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: tvl ty jsi traged :D ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    premejslim ze zase po pulrocni pauze znova naskocim do D3 ale jelikoz sem zapomel heslo a i heslo k mailu tak bych musel koupit d3 znova a ono to je furt za raketu :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BARTOK: ani prispevky sem uz nejsou schopni psat :)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Twe...člověk to zase po čase zapne a úplně všichni smrděj na sezóně...
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: nedelam to jinak...chodim s heal monkem, ale vetsinou mas stesti kdyz se dojde 85 v cas ;[ bohuzel....ve 4 rano jsem chytl partu jak rikas, dal jsem 2rifty a pak jim ho zavrel nez nasli pool na expi a dostal jsem zjebung, zazbrblali neco na zpusob ze jsem stejne pomalej a kickly me ;) jen pro ilustraci z tech dvou doslejch 90tek jsem mel moznost upgrade gemu s 80% uspesnosti...2/3 to nevyslo oba runy, to me psychycky lehce dodelalo ;P
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: jeste teda poznamka k tve situaci :) ...vcera sem hral na publicu a chtel sem si polevelit gemy na 80+ a ono hodne zalezi s jakou postavou hrajes, mam paragon 1100, hral sem se heal monkem, behem chvile jsme meli grupu kde ostatni byli paragon 1500+ a behali jsme gr90 za 7 minut.... gemy vylevelene behem chvile na 85, kdybych mel nejakou svoji dps postavu tak me kicknou jako tech x dalsich .) ..chodit to solo tak se ty gemy na takovem levelu ani nemam :)

to jenom takova uvaha ze vcerejska k nasi diskuzi :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: souhlas.. ale tu sezonu a hrace co si hrajou pro radost se slabou postavou chapu.. proste je to bavi neasi :) ..ja sezony moc nehraju ale na 8 se tesim az zkusim wiznu co sem nikdy nehral...

kazdopadne hrani s lidma co jsou v pohode a umi to me posunulo o dost... a ta zabava je pak nekde uplne jinde.. pod to se podepisu :)
    JADE
    JADE --- ---
    no me bavi aspekt progressu byt maleho, ale nejakeho...coz ten paragon nakonec i byt muze, ale stagnace, kdy opravdu jen mlatis do zblnuti to same a nemas z toho nic, to je zkratka o nicem...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No pro mě to je hra a baví mě leveling. Na leaderbordy to nehraju a nějaká "efektivita" mě moc nezajímá. Kdybych na ně hrál tak bych viděl že mě stejně v lb přejede i nějaká sezóní parta už po tejdnu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Me prijde ze kouzlo D3 spociva v kooperaci tymu proti stroji. V tom je ta hra uzasna. Heroes jsou lidi proti lidem ne? Takze placenim veci do hry ziskavas vyhodu a to ty chudsi stve. Ale to asi melu protoze Heroes jsem nejhral.
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: Hele ZE to hrajou nonstop. Ja mluvim o casu stravenym hrou vs. level kterej muzes dosahnout.
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jo hlavne ten duhovej...;P nosim ho ale protoze jinej nemam ;S
    jojo to uz jsme tu rozebirali vicerokrat...ale tezko rict, podivej se jak dopadly Heroes, potencional to melo, model to ma jak rikas a dneska to stejne nikdo moc nehraje...;[
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Konec sezony 4group Zero Empathy GR115 jak season tak non-season. Všechno jde když se chce. Mě baví diablo jenom chvilku takže pro mě jsou sezony ideální. Když je teda nějakej novej content, počítám že na tuhle se vyseru ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Trinasobnej. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Blizz by mel mit u D3 model PoE kde je hra zdarma a plati se za zalozky v truhle. Vzdyt je to grind hra. Proc se mam rozhodovat zda neco vyhodim protoze neni misto? Ja so chci to misto zaplatit a schovat si vse co se mi libi! PoE na tomto roste. Expanze jednou za dva roky. Uz asi treti. O tom si D3 muze nechat zdat. Za PoE jsem dal ve finale vic nez za D3. A placeni za space na veci navic absolutne nerozbiji hru.

Portrety jsou gay. :)
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: coz jsme se ale tady v textu dole shodli ze muze bejt az 5ti nasobnej rozdil bohuzel ;[
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak zase jsou klany ktery jsou aktivni jen na zacatku sezon takze i tak se da hrat. Po tejdnu hrani uz zase takovej rozdil mezi Season a NS neni, max tak v augumentech a paragonu ale ne v gearu.
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: s nazorem na season urcite souhlasim..mrda me ale ten faktor portretu a stash slotu...tim me blizzard dost sere !
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: PRESNE! Vecer prijdu k pocitaci. Napisu do klanu Hello. Do 5ti minut mam partu 4 lidi co to umej. Kdyz se nam chce propojime se na TS a pak se tesime tim, jak dame 95 za 7 minut. Nedelame to pro hon na paragony, ale proto, ze nas to bavi. Bavi nas to takto hrat ...

Hraju kazdej druhej vecer 2-3 hodiny. Obcas se zadari peknej vikend kdyz prsi a stale hraju end game se spickovymi hraci, kteri vedi co maji delat, umi se chovat a neuveritelne se mi zlepsuje skill.

Proste lidi co se patlaj sami na sezone a jsou odkazany na Public, protoze nikdy nebudou mit tak dobrou postavu, aby mohli hrat s nejakym rozumnym klanem, podle me s tou hrou ztracej cas ... A nikdy nebudou mit tak dobrou postavu, protoze aby ji meli, tak musej te sezone dat 2-3x vic casu nez ja na NS. A stale zacinaji znova z nuly do podprumeru. Nuly do podprumeru. Nuly do podprumeru ... a tak furt dal. Proto proste sezonu NECHAPU! A povazuju ji za absolutne zbytecne mrhani casem u vsech.
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: mam na vsech postavach gemy co postavy potrebuji na levelech 74-80 (krom monka, tam mam snad 84) + vsechny gemy co existuji v truhle na levelech 66-70...a nikde augment, ten hodlam narvat jen do jedny dps postavy...rozhoduju se mezi DH a WD ale chtel bych augmentovat z 80tkovejch gemu, ale ty proste nemam nazbyt...zase ty 80tkovy co mam a pouzivam na postavach nechci spalit na augment, protoze buhvi zda bych to vsechno zase nalevlil v pripade ze by se mi nedarilo solovat 80+...to je ta situace !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam