• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ja vim :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: na explosive blast must have! taky jsem ted poprve vyzkousel ten numlock a hodne hodne hodne moc to zprijemni zivot
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jak hraju Wiznu tedka, tak sem sledoval nejake buildy a kluci tady uz neco podobneho resili...
    http://www.diablofans.com/builds/67872-2-4-2-in-geom-explosive-blast-t13-rifts-deaths#c2

pri predsatve ze to hraju bez makra tak sem se orosil... mate vsichni makra nebo jak to je? :) (uvazuju ze nastavim ten numlock treba) https://www.youtube.com/watch?v=JaAI8s8rft4

ONDRA_PATA: nezkousel, ale vypada sympaticky..
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    uz jste nekdo zkousel ten blizzard channel misto teamspeaku?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FORTRESS: sem to nedavno resil, a uznali to. Pripojil jsem i kartu s kterou sem vse platil.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Kdyz tam mas fejk jmeno jako treba ja, tak ti naserou a nepomuzou ani fotky krabicovek :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: tak ono kdyz jim napises a posles ID tak ti to opravi toho bych se nebal
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: tvl ty jsi traged :D ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    premejslim ze zase po pulrocni pauze znova naskocim do D3 ale jelikoz sem zapomel heslo a i heslo k mailu tak bych musel koupit d3 znova a ono to je furt za raketu :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BARTOK: ani prispevky sem uz nejsou schopni psat :)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Twe...člověk to zase po čase zapne a úplně všichni smrděj na sezóně...
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: nedelam to jinak...chodim s heal monkem, ale vetsinou mas stesti kdyz se dojde 85 v cas ;[ bohuzel....ve 4 rano jsem chytl partu jak rikas, dal jsem 2rifty a pak jim ho zavrel nez nasli pool na expi a dostal jsem zjebung, zazbrblali neco na zpusob ze jsem stejne pomalej a kickly me ;) jen pro ilustraci z tech dvou doslejch 90tek jsem mel moznost upgrade gemu s 80% uspesnosti...2/3 to nevyslo oba runy, to me psychycky lehce dodelalo ;P
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: jeste teda poznamka k tve situaci :) ...vcera sem hral na publicu a chtel sem si polevelit gemy na 80+ a ono hodne zalezi s jakou postavou hrajes, mam paragon 1100, hral sem se heal monkem, behem chvile jsme meli grupu kde ostatni byli paragon 1500+ a behali jsme gr90 za 7 minut.... gemy vylevelene behem chvile na 85, kdybych mel nejakou svoji dps postavu tak me kicknou jako tech x dalsich .) ..chodit to solo tak se ty gemy na takovem levelu ani nemam :)

to jenom takova uvaha ze vcerejska k nasi diskuzi :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: souhlas.. ale tu sezonu a hrace co si hrajou pro radost se slabou postavou chapu.. proste je to bavi neasi :) ..ja sezony moc nehraju ale na 8 se tesim az zkusim wiznu co sem nikdy nehral...

kazdopadne hrani s lidma co jsou v pohode a umi to me posunulo o dost... a ta zabava je pak nekde uplne jinde.. pod to se podepisu :)
    JADE
    JADE --- ---
    no me bavi aspekt progressu byt maleho, ale nejakeho...coz ten paragon nakonec i byt muze, ale stagnace, kdy opravdu jen mlatis do zblnuti to same a nemas z toho nic, to je zkratka o nicem...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No pro mě to je hra a baví mě leveling. Na leaderbordy to nehraju a nějaká "efektivita" mě moc nezajímá. Kdybych na ně hrál tak bych viděl že mě stejně v lb přejede i nějaká sezóní parta už po tejdnu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Me prijde ze kouzlo D3 spociva v kooperaci tymu proti stroji. V tom je ta hra uzasna. Heroes jsou lidi proti lidem ne? Takze placenim veci do hry ziskavas vyhodu a to ty chudsi stve. Ale to asi melu protoze Heroes jsem nejhral.
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: Hele ZE to hrajou nonstop. Ja mluvim o casu stravenym hrou vs. level kterej muzes dosahnout.
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jo hlavne ten duhovej...;P nosim ho ale protoze jinej nemam ;S
    jojo to uz jsme tu rozebirali vicerokrat...ale tezko rict, podivej se jak dopadly Heroes, potencional to melo, model to ma jak rikas a dneska to stejne nikdo moc nehraje...;[
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Konec sezony 4group Zero Empathy GR115 jak season tak non-season. Všechno jde když se chce. Mě baví diablo jenom chvilku takže pro mě jsou sezony ideální. Když je teda nějakej novej content, počítám že na tuhle se vyseru ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam