• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    tady ale pisou ze na stash tab by melo stacit pouze toto :
    Complete a Torment XIII Rift in under 5 minutes
    Complete Greater Rift 60 solo
    Kill Greed on Torment XIII
    Kill Izual on Torment XIII in under 30 seconds
    Reforge a Legendary or Set item
    Augment two Ancient items with Level 40 or greater Legendary Gems
    Level three Legendary Gems to 55
    Complete two Conquests
    JADE
    JADE --- ---
    to jsou svine omg ! ja si rikal, ze ten puvodni portret co jsem se chtel byl ohnivej pentagram a ne ten hnusnej co mam ;P a vono ten ohnivej dostanu az za toho Guardiana jo ?! :P to je kundovina...no fakof sezona ! :D nebudu nahravat paragon 1000 na sezone ;)
    JADE
    JADE --- ---
    aha, kunda...conqueror na stash !!! no to me poser....;)
    JADE
    JADE --- ---
    WASQ: to ne...tu na set, kridla a portret ale jo...to mi staci ;) kazdopadne...taky si rikam ze to chtelo neco vic...ala 40solo GR atak, ale na zacatku v menu mi to pise, ze jsem complete...kde najdu komplet journey pls ? :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jestli teda myslíš, že si udělal chapter IV na set, tak tím journey nekončí... :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    JADE: gemy na 65, conquesty? Jestli máš celou journey za 10, tak dobrý!
    JADE
    JADE --- ---
    ale dobry vychytavky...clovek i po letech zjisti, ze to hraje uplne spatne ;)
    JADE
    JADE --- ---
    ten Quinn vypada, ze bere nejaky spatny drogy ;P
    jinak jsem si z nudy dal konecne svoji prvni sezonu...smaznul jsem Crusaderku, pac jsem mel stejne jen par hodin najeto a ten set co pada za sezonu jsem stejne chtel...a bylo hotovo za 10h cistyho casu komplet journey...coz mi prijde teda dost vo hovne...
    WASQ
    WASQ --- ---
    MAESTRO_007: já mám makro na všechno, co se musí mačkat pravidelně. Teď třeba na Vengeance u DHčka. Zevl mód.. ZzzZZZzz
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ja vim :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: na explosive blast must have! taky jsem ted poprve vyzkousel ten numlock a hodne hodne hodne moc to zprijemni zivot
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jak hraju Wiznu tedka, tak sem sledoval nejake buildy a kluci tady uz neco podobneho resili...
    http://www.diablofans.com/builds/67872-2-4-2-in-geom-explosive-blast-t13-rifts-deaths#c2

pri predsatve ze to hraju bez makra tak sem se orosil... mate vsichni makra nebo jak to je? :) (uvazuju ze nastavim ten numlock treba) https://www.youtube.com/watch?v=JaAI8s8rft4

ONDRA_PATA: nezkousel, ale vypada sympaticky..
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    uz jste nekdo zkousel ten blizzard channel misto teamspeaku?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FORTRESS: sem to nedavno resil, a uznali to. Pripojil jsem i kartu s kterou sem vse platil.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Kdyz tam mas fejk jmeno jako treba ja, tak ti naserou a nepomuzou ani fotky krabicovek :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: tak ono kdyz jim napises a posles ID tak ti to opravi toho bych se nebal
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: tvl ty jsi traged :D ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    premejslim ze zase po pulrocni pauze znova naskocim do D3 ale jelikoz sem zapomel heslo a i heslo k mailu tak bych musel koupit d3 znova a ono to je furt za raketu :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BARTOK: ani prispevky sem uz nejsou schopni psat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam