• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ja bych dal, jedu dps WD a potrebuju heal/pull
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA, NJORL: tak ani picu panove ;[[[ chcipam a neni dmg na 73 ;[[
    stavel jsem to podle tohoto
    NJORL: ja myslim, ze si to pletes s tim bombardment prave....tam je gear desnej vomrd ;[
    R3SP
    R3SP --- ---
    nasla by se tu sezoni parta na gr? jedu gen monka nebo supporta muzu dat dokupy..
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ten thorn cruis je super sexy ale imho mega obtiznej na vybavu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: tam je dulezity AS tusim,mozna i CDR a od ty doby by mohla pomoct i AD. ta dmg je v pordku :)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: hmmm tak to zkusim...ja jsem narolloval, tedy anc mam jen zbran a dmg neco kolem 500k a to me jako dost vydesilo, ze bych s tim neco zabil...ale zkusim cca do hodiny, vlitnu rovnou na 75...jsem zvedavej :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: thorn je silnej,ale tam naopak nesmis mit nikde chc a chd :D celkove jsem to zkousel,postavil co mel a bez rollu dal 70. nekdy jeste na jare
    JADE
    JADE --- ---
    tak tes uz "jen" solo GR 75 s crusaderem...nekdo nejaky napady, krom bombardment buildu, kde potrebuju kazdou vec jinou, nesetovou a jeste ancient ?? to fakt nemam a nechci farmit ;[ hammerdin konci s zivotem nekde kolem 60 ;[ 65 bych jeste asi ufackoval...ale 75 ani ve vlhkym snu ;[ nekdo mi poradil thorn invoker build, ale to se mi nejak nezda uz od zacatku ;[
    JADE
    JADE --- ---
    IMPROVIZACE: to byl spsi jen takovy postesk, ze na to serou jak na placatej sutr :P
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    JADE: coz ja neodhadnu.. ja sem absentoval skoro celou dobu co to bezi a zmenilo se toho dost.. vim prd co je od kdy
    JADE
    JADE --- ---
    IMPROVIZACE: protoze se od te doby prilis nezmenilo ?! :P
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    HOUMI: pokud to porad plati tak parada.. ja si procitam wiki ale neprijde mi uplne up to date (prijde mi ze po sezone4 tam moc updatu neni)
    diky.)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    IMPROVIZACE: toto http://d3resource.com/difficulties/# by mohlo zodpovedet tvuj dotaz, resp potvrdit :) mozna bych to dal i na nastenku :P
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    IMPROVIZACE: tak sem to meril a funguje to jak ma..
    dalsi dotaz.)
    docet sem se ze magic find uz skoro neexistuje na itemech a ze by mel bejt vyssi v riftech.. tohle porad plati?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MEMORY: byl ted leaknuty concept art Necromanceru ..... coz jsem proti ptz proste je WD a basta... snad bude ten 2.5 patch s new clasou -.-

v kazdym pripade to neresim, v patek se dovime vse podstatne :)
    R3SP
    R3SP --- ---
    IMPROVIZACE: na 100% jemto podle nejvyssiho elementu, runu si muzes dat jakou chces.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    IMPROVIZACE: som si dosť istý, že to je podľa vybratej runy, ale zase som to už pol roka moc nehral, tak to možno zmenili.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    CLAVEN: co si procitam internety tak pulka lidi tvrdi to co ty a ta druha ze je to podle toho k jakymu elementu mas nejvetsi bonus na vecech
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    IMPROVIZACE: V tomto konkrétnom prípade som to neskúmal, ale obecne to funguje tak, že element je podľa runy, ktorú si ty vybral ručne.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    narazil sem na dalsi vec ktery nerozumim.)
    Vyr's set u wizarda.. 2 set bonus tvrdi ze Archon pouzije efekt vsech run..
    tohle se mi ovsem nezda ze by fungovalo.. napriklad Pure Power runa snizi CD 120 -> 100 sec.. tohle se ovsem nedeje
    dalsi vec kterou nevim je jakej ten Archon by mel pouzivat element kdyz kazda runa ma jinej..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam