• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    MALY_BOBIK: Padla ancient 4560 dmg ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FORTRESS: uz ti padla ta staffka ? me zatim max baci kokot
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    JADE: tak tak, invoker thorn jde postavit fakt snadno a s belt of trove je ten bonus z bombardmentu nonstop, coz z jinyho setu nedostanete. Je to nejednodussi na postaveni a hrani. Imho je to porad nejsilnejsi build pokud nepostavite ancient LoN bombardemnt hybrid, ale na to nema nikdo nervy :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WOTAR: jojo
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FORTRESS: A jedeš ten s tim Arachyrem ?
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jojo to je bombardment hybrid...to mi taky rekli, at potavim a ze s tim to udelam, ale musel jsem oponovat, ze to sezona skonci, nez bych ten gear dal dohromady ;[
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    R3SP: behem pristiho tydne budu mit v byte net tak klidne
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: To je mozny. Proste jsem videl cruise, kterej mel LoN prsteny a k tomu Ancient vybaveni a delal thorns dmg jak blazen. Bylo to krasny, ale proste na to nemam to vsechno najit :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ja bych dal, jedu dps WD a potrebuju heal/pull
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA, NJORL: tak ani picu panove ;[[[ chcipam a neni dmg na 73 ;[[
    stavel jsem to podle tohoto
    NJORL: ja myslim, ze si to pletes s tim bombardment prave....tam je gear desnej vomrd ;[
    R3SP
    R3SP --- ---
    nasla by se tu sezoni parta na gr? jedu gen monka nebo supporta muzu dat dokupy..
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ten thorn cruis je super sexy ale imho mega obtiznej na vybavu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: tam je dulezity AS tusim,mozna i CDR a od ty doby by mohla pomoct i AD. ta dmg je v pordku :)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: hmmm tak to zkusim...ja jsem narolloval, tedy anc mam jen zbran a dmg neco kolem 500k a to me jako dost vydesilo, ze bych s tim neco zabil...ale zkusim cca do hodiny, vlitnu rovnou na 75...jsem zvedavej :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: thorn je silnej,ale tam naopak nesmis mit nikde chc a chd :D celkove jsem to zkousel,postavil co mel a bez rollu dal 70. nekdy jeste na jare
    JADE
    JADE --- ---
    tak tes uz "jen" solo GR 75 s crusaderem...nekdo nejaky napady, krom bombardment buildu, kde potrebuju kazdou vec jinou, nesetovou a jeste ancient ?? to fakt nemam a nechci farmit ;[ hammerdin konci s zivotem nekde kolem 60 ;[ 65 bych jeste asi ufackoval...ale 75 ani ve vlhkym snu ;[ nekdo mi poradil thorn invoker build, ale to se mi nejak nezda uz od zacatku ;[
    JADE
    JADE --- ---
    IMPROVIZACE: to byl spsi jen takovy postesk, ze na to serou jak na placatej sutr :P
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    JADE: coz ja neodhadnu.. ja sem absentoval skoro celou dobu co to bezi a zmenilo se toho dost.. vim prd co je od kdy
    JADE
    JADE --- ---
    IMPROVIZACE: protoze se od te doby prilis nezmenilo ?! :P
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    HOUMI: pokud to porad plati tak parada.. ja si procitam wiki ale neprijde mi uplne up to date (prijde mi ze po sezone4 tam moc updatu neni)
    diky.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam