• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MEKKZ: jj dulezitej aspekt hrat se stejnou class.

Tak vecer jestli nekdo budete behat tak se rad pripojim :-) cca osma az dvanacta
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    CHEWBACCA: zrovna včera jsem to taky resil a rek bych se nejefektivnejsi na gear progress bude sehnat 3x svoji classu a sdílet drop + canais cube. Pomoci ty cube jsem se dostal relativne rychle ke vsem itemum co jsem potreboval.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ted mi poradte. Jelikoz sem uz roky nestavel novou postavu tak si nepamatuju ty zacatky. A ted s novym accountem mi nic jineho nezbyva. Jak se nejrychleji dostanu ke konkretnimu gearu. Aktualne davam solo t6 vic nedam. Mam hrat s nekym rifty/bounties na T13? Cekat na drop a jet canais cube. Nebo je neco progresivnejsiho ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jasny na bounties a wardeny je kure rychlejsi.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja jsem treba na speed farmu pouzival na T13 nonS gargy.za pet minut hotovo,ale mel jsem cas na otevirani truhel a rozbijeni okoli,zatimco mi gargove mlatili elitky.takze ja jen sbiral a nemusel jsem se tem elitkam venovat.hlavne jsem dost casto potreboval zlutej matros a toho je vic spis mimo elitky.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    A plati stale u wd ze na speed farmu je nejlepsi kure ?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WOTAR: vime doufam o kostce a "farmeni" legendy pres kostku ? od urcity urovne neni problem mit cokoli pri dostatku matrose :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Ryft za 10 minut?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FORTRESS: Jo v solu se drží i Jade, ta variabilita funkčních buildů je za mně fakt fajn

CHEWBACCA: Teď asi 65-70, ale chybí mi třeba Mask of Jeram nebo Furnace, který ne a ne padnout. Jakmile budou tyhle dva itemy tak to půjde jako po másle, teda tak si to maluju:-D Ale teď jsem stallnutej kvůli rozesraný síti doma a vidim to, že budu farmit zase až tak o víkendu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---

WOTAR: ja mel garg taky nejradsi. malo prace a hodne zabavy. na jakym ses gr ?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Omlouvam se za mystifikaci, bylo to ve třech (já DPS), Helltooth je lepší na solo. Nicméně jsem viděl že se chodí i Helltooth Gargantua nebo Jade set. V top je pak už arachyr.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Ne, jenom uklidila za pomocí svýho kamaráda síťovej kabel vedoucí do mýho pokoje, teď překáží víc než předtim a když na něm udělali uzel, tak už nevydržel... No včera jsem se těšil po 10h v práci, že si aspoň chvíli odpočinu u Diabla a přivítalo mě tohle, no byl jsem hodně nasranej:-D
    Každopádně spolubydlící dělá hlavně to že platí nájem, jinak už taky uvažuju, že by bylo pohodlnější bydlet sám
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: jakoze ti rozmlatila komp? jestli neni sukatelna,tak co tam vubec jeste dela?! :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FORTRESS:
    Já teda hraju Helltooth Garg, nicméně mám i itemy na Helltooth baty případně i arachyr baty. Btw ty arachyr bati se dají hrát i solo ? Měl jsem za to, že je to hlavně DPS build do skupiny a v solu jsou na předních příčkách hlavně heltooth bati. Já si vystačim s těma gargama, peti mě baví a je to easy:-D
    Jinak dnes večer budu online, jestli se mi podaří opravit, co mi včera zřídila spolubydlící (brzo asi bývalá spolubydlící):-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak to rad slysim toho arachyra. Za 4 chaptery SJ sem dostal komplet arachyra. Ted dohonit vse v ancientu a zbytek gearu. Cil je jasnej.

Vime kdy konci S8?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Dneska zápis do nerd tabulky #663 s Arachyr WD
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: ja jedu arachyr :) request sem asi prijal :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: wd garg se hraje a porad je dobry, ale do groupy jedou vsichni firebat build
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    WOTAR: byl jsem v nem rok zpatky a byl uz davno death.

Mate nekdo tip na nejaky aktivni cz klan.

Bobik prijal si ten friend request? Jen co prijedu z irska tak dame.

Hraje se jeste gargantuan wd ?

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    zase me zamrazilo,jak vidim ty krabicky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam