• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: :)) ..neasi a kdyz sem tady psal, ze to hraju tak pry strasna nuda .)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja se konecne prestal bat toho kick monka a postavil ho. Musim rict ze na speed 65 GR je ultimatni. Jeden za 2-3 minuty. A je to i docela zabavne.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: jo jo taky me bavi :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ten firebats docela dobrej. Zatim s low gearem a slusne to pada a je to zas uplne jinej gameplay nez pet buildy.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    pojdte nekdo zabehat
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ja se ted zamerim na dva piecy (knife a mojo) manajumy at muzu jet kure a farmit na gargantuan build a vratit se tam kde sem byl pred rokem.

Jinak plvl v leadderboardu 4500 docela mazecek. Kolik mate vy ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MALY_BOBIK: to je dobre. Nikdy bych nechtel aby dokonalej gear padal bez poradny obeti at uz v podobe casu, pritelkyn nebo manzelek, to bychom to potom nemuseli hrat :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: set sem dostal za ty questy, hodne toho pak v prubehu napadalo ale ta stafka na netopejry padla na 400+ paragonu
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOUMI: Jasně, takhle jsem nafarmil Ancient Sacred Harvester (ancient hned napoprvé!), teď se chystám na tu Furnace. Mask of Jeram jedu přes Kadalu, myslim že na upgrady se úplně nevyplatí. Po Furnace chci timhle způsobem vyfarmit nějakej Compass Rose s Crit hit dmg

CHEWBACCA: Já na farmení nižších riftů nahodim manajuma set k Hellttoothu, je to rychlý a nemusim přepínat na další postavu a za mně je to rohodně nejrychlejší způsob. Minulý sezóny kdy jsem hrál viznu mi přišla hodně fajn taky prskavka .
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MEKKZ: jj dulezitej aspekt hrat se stejnou class.

Tak vecer jestli nekdo budete behat tak se rad pripojim :-) cca osma az dvanacta
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    CHEWBACCA: zrovna včera jsem to taky resil a rek bych se nejefektivnejsi na gear progress bude sehnat 3x svoji classu a sdílet drop + canais cube. Pomoci ty cube jsem se dostal relativne rychle ke vsem itemum co jsem potreboval.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ted mi poradte. Jelikoz sem uz roky nestavel novou postavu tak si nepamatuju ty zacatky. A ted s novym accountem mi nic jineho nezbyva. Jak se nejrychleji dostanu ke konkretnimu gearu. Aktualne davam solo t6 vic nedam. Mam hrat s nekym rifty/bounties na T13? Cekat na drop a jet canais cube. Nebo je neco progresivnejsiho ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jasny na bounties a wardeny je kure rychlejsi.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja jsem treba na speed farmu pouzival na T13 nonS gargy.za pet minut hotovo,ale mel jsem cas na otevirani truhel a rozbijeni okoli,zatimco mi gargove mlatili elitky.takze ja jen sbiral a nemusel jsem se tem elitkam venovat.hlavne jsem dost casto potreboval zlutej matros a toho je vic spis mimo elitky.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    A plati stale u wd ze na speed farmu je nejlepsi kure ?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WOTAR: vime doufam o kostce a "farmeni" legendy pres kostku ? od urcity urovne neni problem mit cokoli pri dostatku matrose :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Ryft za 10 minut?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FORTRESS: Jo v solu se drží i Jade, ta variabilita funkčních buildů je za mně fakt fajn

CHEWBACCA: Teď asi 65-70, ale chybí mi třeba Mask of Jeram nebo Furnace, který ne a ne padnout. Jakmile budou tyhle dva itemy tak to půjde jako po másle, teda tak si to maluju:-D Ale teď jsem stallnutej kvůli rozesraný síti doma a vidim to, že budu farmit zase až tak o víkendu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---

WOTAR: ja mel garg taky nejradsi. malo prace a hodne zabavy. na jakym ses gr ?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Omlouvam se za mystifikaci, bylo to ve třech (já DPS), Helltooth je lepší na solo. Nicméně jsem viděl že se chodí i Helltooth Gargantua nebo Jade set. V top je pak už arachyr.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Ne, jenom uklidila za pomocí svýho kamaráda síťovej kabel vedoucí do mýho pokoje, teď překáží víc než předtim a když na něm udělali uzel, tak už nevydržel... No včera jsem se těšil po 10h v práci, že si aspoň chvíli odpočinu u Diabla a přivítalo mě tohle, no byl jsem hodně nasranej:-D
    Každopádně spolubydlící dělá hlavně to že platí nájem, jinak už taky uvažuju, že by bylo pohodlnější bydlet sám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam