• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    HOUMI: Streamer může skrýt některý overlaye takže to klidně může mít a nic nepoznáš.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WOTAR: this.... NJORL:
    ja to nepouzivam a nehodlam to pouzivat uz jen z duvodu celeho acc, v kterym mam desiti tisice...

FORTRESS: hrat se to da krasne i bez toho, viz Quin69 ;-) , jen to proste nechutne ulehcuje hru... to ze tam jsou veci, ktery by mely byt od blizu uz v zkladu je druha vec, proste tolerovat vyvojare a basta :P
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: No jestli ho dostanu tak vás budu informovat určitě:)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Jinto rikaji vsichni dokud nedostanou banana prave. :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já to nepoužívám, ale bez toho se asi nějaký rekordy v leaderbordu lámaj těžko ;)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Já ho teda používám spoustu sezón a zatim žádnej banán nepřišel, stejně tak spousta kamarádů, tak nevim
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Jen jed Turbo. Az dostanes banana, tak se nediv
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Pánové používáte Turbohud ? Já už bych bez toho nedal ani ránu:-) A klidně bych hlasoval pro vytvoření ankety, protože by mě fakt zajímalo, jak to kdo máte.
    Jinak zrovna teď jsem otevřen běhání čemukoliv do pozdní noci, tak klidně zvěte nebo se přidávejte
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: :)) ..neasi a kdyz sem tady psal, ze to hraju tak pry strasna nuda .)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja se konecne prestal bat toho kick monka a postavil ho. Musim rict ze na speed 65 GR je ultimatni. Jeden za 2-3 minuty. A je to i docela zabavne.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: jo jo taky me bavi :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ten firebats docela dobrej. Zatim s low gearem a slusne to pada a je to zas uplne jinej gameplay nez pet buildy.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    pojdte nekdo zabehat
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ja se ted zamerim na dva piecy (knife a mojo) manajumy at muzu jet kure a farmit na gargantuan build a vratit se tam kde sem byl pred rokem.

Jinak plvl v leadderboardu 4500 docela mazecek. Kolik mate vy ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MALY_BOBIK: to je dobre. Nikdy bych nechtel aby dokonalej gear padal bez poradny obeti at uz v podobe casu, pritelkyn nebo manzelek, to bychom to potom nemuseli hrat :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CHEWBACCA: set sem dostal za ty questy, hodne toho pak v prubehu napadalo ale ta stafka na netopejry padla na 400+ paragonu
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOUMI: Jasně, takhle jsem nafarmil Ancient Sacred Harvester (ancient hned napoprvé!), teď se chystám na tu Furnace. Mask of Jeram jedu přes Kadalu, myslim že na upgrady se úplně nevyplatí. Po Furnace chci timhle způsobem vyfarmit nějakej Compass Rose s Crit hit dmg

CHEWBACCA: Já na farmení nižších riftů nahodim manajuma set k Hellttoothu, je to rychlý a nemusim přepínat na další postavu a za mně je to rohodně nejrychlejší způsob. Minulý sezóny kdy jsem hrál viznu mi přišla hodně fajn taky prskavka .
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MEKKZ: jj dulezitej aspekt hrat se stejnou class.

Tak vecer jestli nekdo budete behat tak se rad pripojim :-) cca osma az dvanacta
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    CHEWBACCA: zrovna včera jsem to taky resil a rek bych se nejefektivnejsi na gear progress bude sehnat 3x svoji classu a sdílet drop + canais cube. Pomoci ty cube jsem se dostal relativne rychle ke vsem itemum co jsem potreboval.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ted mi poradte. Jelikoz sem uz roky nestavel novou postavu tak si nepamatuju ty zacatky. A ted s novym accountem mi nic jineho nezbyva. Jak se nejrychleji dostanu ke konkretnimu gearu. Aktualne davam solo t6 vic nedam. Mam hrat s nekym rifty/bounties na T13? Cekat na drop a jet canais cube. Nebo je neco progresivnejsiho ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam