• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    J4C0B1M: spis lidi sralo, kdyz na to lidi srali a kvuli nakymu kokotovi, co se nepodiva, nemaj bonus :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Bonus Acts have been removed
    With this change, completing five bounties in any act will now grant you a Large Horadric Chest containing the same contents as the Horadric and Bonus Caches

To lidi sralo tolik koukat kde je bonus?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CHEWBACCA: Chapu to spravne ze je to dalsi lvl ancient eguipu?
    (Co jsem googlil tak na to dost lidi spis hejtuje)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    2.5.0 na PTR. Moc se tesim na armory a Primal Ancient !!!
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WOTAR: Bohuzel fakt acc bound tak jsem se ani neozyval ;(
    (Hraju sezonu)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JADE: Jojo je to prý nějaký bug, buď to že to jde nebo nejde, každopádně na opravu se vysrali:-D
    JADE
    JADE --- ---
    na NS jsem ty stranky normalne pujcil, clovek dostal achiev a zase mi je vratil cca 3x...takze tak ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Byla to fuška (minulý víkend teda :D), nechtěla mi padnou jedna ze stránek a spawnout mrcha na 9. patře... Torment-1 to jistil, mrchy byly často tuhý dřív, než jsem k nim došel :o

OPIZEC
    OPIZEC --- ---
    na sezoně 100% jsou nevim jak na NS
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    OPIZEC: Nejsou, ale bojim se, že jestli to ještě neopravili, tak se dají předávat pouze na NS
    OPIZEC
    OPIZEC --- ---
    Cultist Pages jsou acount boundet nejdou předávat, každej si je musí najít sám
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WOTAR: tak to je v pohode... ;)
    Do pristiho roku to stejne zapomenu... :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRIPLT: Já to taky řešim prakticky poslední den:-D Ale jinak možnost je pokud vim zase v lednu v příštim roce, všechny tyhle eventový itemy ve všech svých hrách chce myslim Blizzard opakovat
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WOTAR: skoda, ze jsem to neresil drive... :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRIPLT: Jestli máš tu mushroom jakože určitě, pokud máš Butchera - tak už je to jenom o obíhání ve starym tristramu a vycraftění wirtovy nohy u kováře (+díky tomu dostaneš transmog žejo)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WOTAR: Uz se trochu chytam... :) butchera uz mam tak to je v pohode... krava je fajna tu bych bral taky, ale spis ty pety beru jako uplne to posledni co me ingame zajima...
    Nejake ty cultist page mam tak pokud se dokazu dneska lognout, tak ti je kdyztak dam :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRIPLT: No Butchera jsem s gem of Ease a Hellfire ringem dal asi za hodinu (a skončil na normal obtížnosti na lvl 50 z lvl 1) a na krávu ti stačí roten mushroom a pak postupuješ podle návodu, aspoń za ty pety to stojí. Jinak Tatras#2215, měl bych být i na nástěnce
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WOTAR: aha, tak to nic farmit nebudu, kdyz to dnes konci... blby je, ze nemuzu slibit, ze dnes budu online... jinak bych ti to klidne dal :X nahod battle tag, kdyz se zadari tak nekdy mezi 21-22 se pokusim objevit...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRIPLT: Máš za to akorát portrait, druhej je za zabítí všech special monster a to se mi farmit už nechce:-) Každopádně dnes je nejspíš poslední den, pro mně je důležitej Butcher a Kráva a transmog na helmu taky neni špatnej, ale čim víc tim líp:-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    WOTAR: ty pages slouzi k achivkam? :D Dobre vedet :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam