• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: 180x zapnout a vypnout hru, abych udelal jeden conquest mi neprijde normalni... + porad nejake stresy s plnenim dalsich ukolu... :)

oproti tomu je nonseason takova oaza klidu :) ...(pokud nenarazis na debila :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: proc problemu ?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    JADE: uz tomu asi rozumim, ja myslel porad na secondary ty Manticory coz je ten hatred cost reduction, njn Manticore se mi celkove vyhejba jak cert krizi a když jsem to hral před tim rokem nebo jak je to dlouho tak mi padla mam tuseni jen jedna :( tu co mam zkusim nejak prekopat, uvidíme...

Zatim zkusim ten multishot, ten luk snad mam... dik

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: tak jasne, ze bych mel dva buildy, jeden na solo ukoly a druhy jako support do groupy na GR.... a časem bych hral jenom toho supporta

uvidim no :) ...moc se mi do te sezony nechce, to zas bude problemu :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: ja se vratim k wd
    JADE
    JADE --- ---
    mno jinak s10 otazka mno...mam chut se vratit k DH, pac co si budem povidat vzdycky to byla nejvic ultimatni mlaticka ;) nebo ten pitomej Wizz, kterejch bude zas vsude jak nasrano ?! :D
    JADE
    JADE --- ---
    tak jsem koukal nejbliz tomu tvemu je ted asi hybrid multishotu a sentry...v podstate nasadis k tomu co mas jen Yasngs recurve + nakej ten must have prsten a je to....here
    JADE
    JADE --- ---
    LADINEK: jinak jeste mrkni tady co zhruba ted frci...
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: resp GR70 solo sezonni ukol byl docela porod a chtel jsem to vzdat...takova wizzna se stejne kvalitnim gearem si napohodu farmila GR85 solo pod 5minut bez umrti...jen ke srovnani...support je fine, ale na solo ukoly celkem bezpredmetnej...
    LADINEK: ja nevim jakej manticore pouzivas, ci v jakem svete hrajes, ale ten muj dava +77% Cluster arrow dmg...coz je zasadni...pak je hodne dulezita +max discipline v secondary stat...
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007, VENOME: jo ale koncis s hratelnosti nekde kolem GR 70...pak proste bez monka, nebo augmentu, templaru s unity a podobnych hovadin neprezijes ani kdybyses posral ;)
    VENOME
    VENOME --- ---
    MAESTRO_007: Hele je to hratelný jako kazdy jiny class, a treba kombinace reakor a immortal setu je podle me dostatecne silna a zaroven speed, ale season 9 tusim kraloval wrath of the wastes set coz taky neni uplne pomaly build.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    / jak moc naprd byl barbar na sezonu? nekdo si tu docela stezoval, ze je slaby. Ja bych ho chtel primarne jako supporta, ale kdyz uz rozjedu novou postavu tak sem si rikal, ze na sezone :)

...10. sezona nic moc conquesty ne? samy speed :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    JADE: to je otazka, Manticore snizuje hatred cost Clusteru o pulku cca, dmg jako takovej nepridava i kdyz jich teoreticky muzes vystrelit 2x tolik :)
    JADE
    JADE --- ---
    LADINEK: tak urcite kdyz ti zbran prida +100% dmg primal dps spellu je lepsi nez 15% celkovy dmg z ancientu...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Necromancer Update: The Meleemancer - Diablo III
    https://eu.battle.net/d3/en/blog/20597129/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak nehrajete ted nekdo neco?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: aha,ja mel za to,ze je pro followera
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: jako support (monk, wizz) se ta staffka nosi... takze fungovat asi bude... ale nevim jak na tom followerovi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: dik,tohle znam a bohuzel nic aktualniho.co jsem googlil,tak vetsinou stary prispevky treba pul roku a o ty staffce ani zminka.akorat,ze driv byla bugla :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: tady je nejaky popis k followerum... ohledne funkcnosti Spear of Lycander na Enchantresce si to radsi pogoogluj :)

Follower Skills and Gearing (Patch 2.4) - Diablo 3
    http://www.icy-veins.com/d3/follower-skills-and-gearing-patch-2-4
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    JADE: tak ja jsem to taky pres rok nehral, mozna i dyl, nevim :)

Jinak s tim ancientem slo primarne o zbran. Jestli spis vyuzit bonus z Manticory na Cluster a ozelet dmg pac neni ancient a nebo se na Manticore vykaslat a jit naopak do dmg z ancient zbrane...jinak dik :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam