• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: toho followera moc zmakleho nemam, ale chci zkusit nejake Solo tak ho budu muset vyladit. Ale myslim ze tam neni moc co resit.

jak rikas, Thunderfury, Freeze of Deflection stit, Ess of Johan amulet, Oculus + Wyrdward

proste potrebujes co nejvic Stunt efektu, zpomaleni atd na predmetech by mel mit co nejvic CDR a AS
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: no jo,zacina byt hezky,to je fakt.
    ja nastrsti musim dost setrit,takze radsi diablo nez hospoda a zahradky :D

snazim se najit neco o followerovi s light hydrou,jako jestli zase zpet k thunderfury.ale mam takovej pocit,ze googlu na mobilu ptoste nevyhledava jako googlu na pc
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: ja bych prave rozjel neco co sem jeste nehral, treba barbara a musel bych porad studovat ruzne buildy, herni postupy atd.... :D ..coz by me bavilo, ale ten cas :) ...v zime to bylo neco jineho :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: skoda skoda,ve dvou wiznach se to lepe farmi :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: asi ne :) ...bylo by to casove narocne a nechci tomu diablu venovat tolik, dam si NS kdyz bude chut a budu farmit primal veci a paragon jak idiot :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: pojedes season?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: add impale DH

Season 10 will have more group-viable builds than the previous seasons (with the exception of Season 6). Let’s look at the two new builds shaking up the 4 Player meta in Season 10.

http://www.diablofans.com/...eral-forums/diablo-iii-general-discussion/223603-season-10-meta-changes
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jako v grupe jsem jel zatim max 92 a naprosto vpoho.
    hlavne me bavi v dobry mape vyprudit archonrm hordy mobu a pritahnout je monkovi a pak to vsechno hrozne spalit.
    musim rict,ze me zase po dlouho doby,mozna i vic jak roce bavi parta
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: tou blackhole to asi bylo, protoze boostuje dmg a zaroven i redukuje poskozeni od nepratel co jsou v blachhole, jinak ten stricken u tech hyder taky jenom na top GR v groupe
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jo tak ten build jsem uz videl,dik,rozhodne vecer budu muset nahodit :D

tak zo bylo mozna ono,ze jsem jel ten blackhole a mel pocitove vetsi dmg,nez jsem to svedl na proc manald healu...ale to bych musel vyzkouset.
    protoze pred patchem jsem dal vzdy 90, po patchi zatim ani jednou.
    a od patche stricken nejedu,protoze i bez nej jde guardian diky hydram dolu fakt rychle
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: na utikani dobry teleport , ale v pouzivam ho v nefungujici groupe :), na solo je to akorat z problemu do problemu :)

blackhole vede ve vsech ohledech... hlavne ti to da 3%dmg na 5s za kazdeho nepritele pohlceneho... coz muze byt obcas pekne pres 100% a kdyz nahodis hydry + blackhole +archon hned po sobe tak je to husty dmg boost... navic i na to solo se blackhole hodi vic nez teleport, kterym sice uteces, ale zase mezi nepratele, tou blackhole lip kontrolujes jejich pohyb...

sem ted zkousel trochu solo a dulezity je trapped gem misto stricken (v groupe je to neco jineho, tam stricken :) ...hlavne kvuli tomu zpomaleni nepratel, dmg mam na GR100, ale chcipam v GR90 :) ...ale libi se mi jak je potreba vypilovat ten herni styl aby clovek nechcipal a vyuzil maximalne dmg...

a farmici build je uz stary, ale funguje neskutecne.. s avarice ringem + hoader gem na prachy je to bomba.... :)

http://www.diablofans.com/builds/85544-s9-2-4-3-paralysis-vyrrasha-t13-speed-rifts
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: blackhole jsem jel pred patchem,pak jsem koukal,ze mel kazdej teleport...jako lip se s nim utika,coz mi ted s mensim stackovanim na solu prijde lepsi,ale v parte lepsi blackhole...
    jj ja vcera jel hlavne normaly,protoze jsem nemel love na enpowered rift :D
    ale farmici jsem nezkousel,das link? jsem na mobilu... vecer bych zkusil
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: zkousels misto teleportu dat blackhole? dobry dmg boost, ale chce to dobrou partu. S teleportem se lip utika :) + je ultimatni ten farmici build, zacali mi dochazet prachy a s avarice ringem je to hrozna masina na prachy a klice :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: mne usetrila celou jednu zalozku,protoze jsem toho spoustu rozbil.
    na druhou stranu uz zase zacinam bordelarit :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: uz jen kvuli arcane on hit na sourcu :)
    s AS na tom jeste tak dobre nejsem. ring,torso,wand.tam to jeste nekde potrebuju protlacit.
    no,jsem zvedavej co mi da sezona :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak ARMORY super, misto mi sice neusetrila :)) ...ale mam tam u wizny nastavenych nekolik variant jednoho buildu a podle potreby prepinam... je to vyborne... speed farm, pak neco na public s dobrym toughness, potom na speed GR, pak max DPS...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: tezko rict co obetovat.. CDR ne :) AS taky moc ne (ideal je 4-5x) na predmetech, takze zbyva ten CHD... v nekterych hydra buildech to vypada jak kdyby byl CHD dulezitejsi nez CHC, ale to se mi moc nelibi :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: za serpenta jsem se modlil,nakonec aspon ancient s AS i CDR (7,10).
    potreboval bych jeste AS nebo CDR na amuletu,protoze mam v bedne manald AS,CHC,CHD,socket,ale nechce se mi ten CDR nikde ztratit ani desetina procenta.
    a jestli to dobre chapu,tak se da nekde obetovat CHD?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: chantodo pekne, kamosovi padl Serpents parkr v primalu a idealnich stats (pro Wizz hydru)... asi to nebude spatny pocit, kdyz vis ze mas nejlepsi zbran ve hre a jeste ji vyuzijes... :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a vcera primal chantodo hulka

zkousel uz nekdo v parte Impale DH?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: to nic,mne dnes dvakrat ukazalo co je novyho v patchi a chtelo to po mne vybrat obtiznost :)
    jinak jsem celej den pozoroval problemy s invitem.

jo a prvni primal - nemesis bracers
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam