• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ty vole tobe to dropuje neskutecne. Hele je pravda ze s tim casem hrani to tak je. Smazim pres den hlavne. Zkusim to smerovar spis k tomu veceru od ted. Takze dnes v 8 nastup.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jo a socket ofkors (garantovanej)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jo a jinak traveler amulet primal:

1000int
    100%chd
    8% "podelanej" resource
    ------
    nejak element. resistance
    expy

druhej sezonni primal a druhej z normal riftu z nejakyho moba nebo sudu,kdo vi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: jako chapu,ze jsi doma a partu nemas online,kdyz vsichni byli online v 8 vecer ;)
    ale ja mam wiznu,jade taky,triplt impale DH a ja mam online pokazdy minimalne dve WD,pripadne dalsi wizny.
    bohuzel je malo supp monku,s cimz jsem spolehal prave na tebe.
    no nic
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: no kdyby byla grupa nereknu ani a. Ale kdyt se nikdo krom tebe nevyjadril a co je nejhorsi tak nikdo ani neni online. Pokud by byla parta na pravidelnej stouch tak to by byla jina kava ale to solo neno public je fakt lepsi na nonS s hotovou postavou.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak 102 můžeš speedovat po tejdnu v sezoně :) Mně zase nebaví když nevidim žádnej progress ve hře (itemy & augumenty)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Musim říct, že tuhle sezónu taky nemám vůbec chuť něco rozjíždět. Jako trochu mě to táhne, ale jenom kvůli tabu a nějakýmu petovi nebo co můžu dostat, nicméně stejně bych to hrál v podstatě z povinnosti a to je podle mě špatně. Většinou mě to chvilku baví a pak mi to zase přijde nesmyslný:-D Dost uvažuju, že taky přejdu radši na nonSeason, ostatně v petech stejně nic nepřekoná krávu a baby butchera. Docela bych uvítal i nějakej novej datadisk s příběhem a novejma lokacema, mohlo by to přijít s nekromancerem, ikdyž tomu moc nevěřim
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mám za dnešek kolem 20ti disconnectů... něco rozbité u blizzardu nebo u mě? Veškerá další síťová aktivita je naprosto v pořádku, bez zadrhnutí
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: tvl s tebou zas nekdy domlouvat partu...fakt!!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    a já to taky jebu, celou sezonu. Vratil sem se k nonS crusovi a to je jiná zábava, vsechno odsejpá, pojedu si solicko i v tom je kus adrenalinu, a pokusim se ho hodit do primal gearu. A je to. nasrat na celou sezonu. nebaví mě to
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja nevim jak dlouho trvaj Raidy ve WoWku, ale ten GR je proste na 15 minut. Kdyz odejdes, neni problem, zavolaj si z klanu jinyho barbara a maj jistotu, ze kdyz bude z klanu, bude vedet co ma delat ihned. Teda skoro jistotu :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Presne. Sednu k tomu v sedm, pul osme. V devet jdu uspat deti a pak se bud jeste na 45 minut vratim nebo ne, v deset max to vypinam a jdu cumet na star trek. Tak 3x tydne 2,5 hodiny. CORS jsou tomuhle v pohode. Zatim se mi nestalo, ze bych nekomu odchazel ze hry, klidne po 2 riftech, a nekdo mel nejaky reci. Nic neni povinny. Krome toho chovat se slusne, neodchazet v pulce riftu a nehrat sezonu. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: mozna to vtom CORS tak funguje :) ..ale jinak v poho, ja hraju s lidma co jdou treba v pulce hry uspavat dite atd.. nikdo to nehroti :)
    JADE
    JADE --- ---
    me ty clany a pushe trosku zavanei WoWkem a povinnosti bejt nastoupenej na raid 4x tydne 19-24 se 3ma pauzama na chcani a cigaro ;[ proto jsem to prestal hrat...ale chapu mno...jako me sezona bavi a to jsem byl vzdycky proti, ale chtel bych aby to vydrzelo dyl nez tejden...to je smutny ;[
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tyjo ja kdysi taky shanel slusnej klan,tak jsem prijal pozvani od VVV,protoze "profi" klany jako CORS mely prave vysoky pozadavky na paragon nebo jsem pak hral moc malo casu v tydnu.logicky,kdyz jsem nemel moc s kym,bylo z toho hlavne solo,takze i malej paragon :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ale to cos tady napsal je skoro prepsane motto CORS.
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: CORS je neco uplne jineho. Partu mas do 5ti minut od loginu do hry. Ja uz bych v zivote nechtel jinak. A je tam dost Cechu. :) oficiri jsou tri Cesi ze sesti. :) Tak jeste schrasti 200 para. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NAVARA: to je jedno, bud rad ze te to bavi :)

NJORL: s par lidma z CORS jsem hral :) ...paragon mam 1600 a hravam z naseho klanu hlavne s dvouma typkama z Recka a ti maji dobrych znamych dost... obcas dam public na oddech, ale to je kolikrat na nasrani akorat :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jsem ultrakauzalista a rád za GR35 :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Pokud to mas nastavene takto tak jsi material pro CORS. :) Ale podminka je bohuzel 1800+ paragon na NS. A sezona se povoluje jen za ucelem stashe.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak jsem obcas zkusil i solo a je to zabava posouvat hranice, ale je to psychicky narocne :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: presne jak pise NJORL, ja kdybych na sezone nerozjel novy charakter co jsem nikdy nehral, tak me sezona bavi asi 10 minut .)

....jak tady probehl i ten rozhovor s tvurcem Diablo 3... chteli z toho jednu z nejlepsi kooperacnich her a to je pro me smysl te hry.... maximalne funkcni groupa kde kazdy presne vi co ma delat a dohromady to krasne funguje... a je svym zpusobem jedno jestli je to gr80 nebo 110

...ja mam obcas stesti, ze diky kamosovi z klanu hraju treba obcas i s lidma z "800" klanu a to je zazitek.. clovek se neustale uci a jsou to v pohode lidi co poradi atd... pro me je diablo prave o tomhle... naucit se ty herni principy a byt na co nejvyssi urovni v groupe. neni to jenom otom, vedet kdy ktere kouzlo hodit, ale musis umet spolupracovat s ostatnima, s kazdym patchem se to lehce meni a neni to uplne jednoduche se vtom orientovat a to me bavi :) ...studovat tu hru a ne udelat na 150x nejaky priblby contest, protoze se to konecne dobre vygenerovalo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam