• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: az to bude neco,co se hodi,dam vedet ;)

TriplT vcera Mempo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja ti jako nerikam,kdy mas hrat,taky bych hral kdy se mi chce,hlavne pres den. ja jen ze logicky bude vetsina lidi az vecer.
    dnes nemuzu slibit,pojedu se podivat na auto,ale rad bych
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ty vole tobe to dropuje neskutecne. Hele je pravda ze s tim casem hrani to tak je. Smazim pres den hlavne. Zkusim to smerovar spis k tomu veceru od ted. Takze dnes v 8 nastup.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jo a socket ofkors (garantovanej)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jo a jinak traveler amulet primal:

1000int
    100%chd
    8% "podelanej" resource
    ------
    nejak element. resistance
    expy

druhej sezonni primal a druhej z normal riftu z nejakyho moba nebo sudu,kdo vi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: jako chapu,ze jsi doma a partu nemas online,kdyz vsichni byli online v 8 vecer ;)
    ale ja mam wiznu,jade taky,triplt impale DH a ja mam online pokazdy minimalne dve WD,pripadne dalsi wizny.
    bohuzel je malo supp monku,s cimz jsem spolehal prave na tebe.
    no nic
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: no kdyby byla grupa nereknu ani a. Ale kdyt se nikdo krom tebe nevyjadril a co je nejhorsi tak nikdo ani neni online. Pokud by byla parta na pravidelnej stouch tak to by byla jina kava ale to solo neno public je fakt lepsi na nonS s hotovou postavou.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak 102 můžeš speedovat po tejdnu v sezoně :) Mně zase nebaví když nevidim žádnej progress ve hře (itemy & augumenty)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Musim říct, že tuhle sezónu taky nemám vůbec chuť něco rozjíždět. Jako trochu mě to táhne, ale jenom kvůli tabu a nějakýmu petovi nebo co můžu dostat, nicméně stejně bych to hrál v podstatě z povinnosti a to je podle mě špatně. Většinou mě to chvilku baví a pak mi to zase přijde nesmyslný:-D Dost uvažuju, že taky přejdu radši na nonSeason, ostatně v petech stejně nic nepřekoná krávu a baby butchera. Docela bych uvítal i nějakej novej datadisk s příběhem a novejma lokacema, mohlo by to přijít s nekromancerem, ikdyž tomu moc nevěřim
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mám za dnešek kolem 20ti disconnectů... něco rozbité u blizzardu nebo u mě? Veškerá další síťová aktivita je naprosto v pořádku, bez zadrhnutí
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: tvl s tebou zas nekdy domlouvat partu...fakt!!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    a já to taky jebu, celou sezonu. Vratil sem se k nonS crusovi a to je jiná zábava, vsechno odsejpá, pojedu si solicko i v tom je kus adrenalinu, a pokusim se ho hodit do primal gearu. A je to. nasrat na celou sezonu. nebaví mě to
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja nevim jak dlouho trvaj Raidy ve WoWku, ale ten GR je proste na 15 minut. Kdyz odejdes, neni problem, zavolaj si z klanu jinyho barbara a maj jistotu, ze kdyz bude z klanu, bude vedet co ma delat ihned. Teda skoro jistotu :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Presne. Sednu k tomu v sedm, pul osme. V devet jdu uspat deti a pak se bud jeste na 45 minut vratim nebo ne, v deset max to vypinam a jdu cumet na star trek. Tak 3x tydne 2,5 hodiny. CORS jsou tomuhle v pohode. Zatim se mi nestalo, ze bych nekomu odchazel ze hry, klidne po 2 riftech, a nekdo mel nejaky reci. Nic neni povinny. Krome toho chovat se slusne, neodchazet v pulce riftu a nehrat sezonu. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: mozna to vtom CORS tak funguje :) ..ale jinak v poho, ja hraju s lidma co jdou treba v pulce hry uspavat dite atd.. nikdo to nehroti :)
    JADE
    JADE --- ---
    me ty clany a pushe trosku zavanei WoWkem a povinnosti bejt nastoupenej na raid 4x tydne 19-24 se 3ma pauzama na chcani a cigaro ;[ proto jsem to prestal hrat...ale chapu mno...jako me sezona bavi a to jsem byl vzdycky proti, ale chtel bych aby to vydrzelo dyl nez tejden...to je smutny ;[
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tyjo ja kdysi taky shanel slusnej klan,tak jsem prijal pozvani od VVV,protoze "profi" klany jako CORS mely prave vysoky pozadavky na paragon nebo jsem pak hral moc malo casu v tydnu.logicky,kdyz jsem nemel moc s kym,bylo z toho hlavne solo,takze i malej paragon :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ale to cos tady napsal je skoro prepsane motto CORS.
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: CORS je neco uplne jineho. Partu mas do 5ti minut od loginu do hry. Ja uz bych v zivote nechtel jinak. A je tam dost Cechu. :) oficiri jsou tri Cesi ze sesti. :) Tak jeste schrasti 200 para. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NAVARA: to je jedno, bud rad ze te to bavi :)

NJORL: s par lidma z CORS jsem hral :) ...paragon mam 1600 a hravam z naseho klanu hlavne s dvouma typkama z Recka a ti maji dobrych znamych dost... obcas dam public na oddech, ale to je kolikrat na nasrani akorat :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jsem ultrakauzalista a rád za GR35 :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Pokud to mas nastavene takto tak jsi material pro CORS. :) Ale podminka je bohuzel 1800+ paragon na NS. A sezona se povoluje jen za ucelem stashe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam