• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRIPLT:i to se cenni :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: Včerejší skore je skutečně 20 solo disconnectů vs 0 group disconnectů, to už je trochu moc na náhodu... build jsem neměnil, pořád talrasha blikačka :)
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: to si nemyslim, ale kazdopadne to maj ted 2 dny pekne rozmrdany blizzardaci, asi je nekdo zkousi nejak trestat za nejakej ban ci tak neco ! :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CHEWBACCA: Impale dh :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRIPLT: na diablu je krasny ze si muzes vybrat. Budto jet solo grind a nebo grupu. Ja si uzil solo v s9 a tuhle seasnu jsem vyhrotil grupu. Vcera jsem to pod praskama malem vzdal :-) ale dnes pokracuju. Supp uzzacina drzet i ve vyssich gr takze pokud mas fb wd tak dneska v 8 nastup :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: hele kolem desaty uz budu spis koncit :) uvidime
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Toz dneska snad dame repete, budu k dispozici zas nekdy kolem 22h :)

Jinak taky jsem celkem spokojen s dropy (nejspu to teda perfekt rolly, ale...)

Btw myslite teda ze na sezone to pada lepe?
    Coz me privadi k myslence... diablo jsem vzdy povazoval za grind lepsich itemu a vcera takova mazec diskuze jak je to o kooperaci? Fiha asi bych si mel nacist nejakej teorcraft... principy apod...
    Nejake doporuceni kde se clovek nejvic dozvi? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA: Zvláštní, ve chvíli kdy jsem po vylevelování gemu šel na public, tak ani jeden... Žeby típali spojení solo hráčům, protože nemají kapacity na grupy?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Kripp teďko streamuje Necromancera na PTR, vypadá to celkem dobře teda
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: az to bude neco,co se hodi,dam vedet ;)

TriplT vcera Mempo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja ti jako nerikam,kdy mas hrat,taky bych hral kdy se mi chce,hlavne pres den. ja jen ze logicky bude vetsina lidi az vecer.
    dnes nemuzu slibit,pojedu se podivat na auto,ale rad bych
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ty vole tobe to dropuje neskutecne. Hele je pravda ze s tim casem hrani to tak je. Smazim pres den hlavne. Zkusim to smerovar spis k tomu veceru od ted. Takze dnes v 8 nastup.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jo a socket ofkors (garantovanej)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jo a jinak traveler amulet primal:

1000int
    100%chd
    8% "podelanej" resource
    ------
    nejak element. resistance
    expy

druhej sezonni primal a druhej z normal riftu z nejakyho moba nebo sudu,kdo vi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: jako chapu,ze jsi doma a partu nemas online,kdyz vsichni byli online v 8 vecer ;)
    ale ja mam wiznu,jade taky,triplt impale DH a ja mam online pokazdy minimalne dve WD,pripadne dalsi wizny.
    bohuzel je malo supp monku,s cimz jsem spolehal prave na tebe.
    no nic
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: no kdyby byla grupa nereknu ani a. Ale kdyt se nikdo krom tebe nevyjadril a co je nejhorsi tak nikdo ani neni online. Pokud by byla parta na pravidelnej stouch tak to by byla jina kava ale to solo neno public je fakt lepsi na nonS s hotovou postavou.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak 102 můžeš speedovat po tejdnu v sezoně :) Mně zase nebaví když nevidim žádnej progress ve hře (itemy & augumenty)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Musim říct, že tuhle sezónu taky nemám vůbec chuť něco rozjíždět. Jako trochu mě to táhne, ale jenom kvůli tabu a nějakýmu petovi nebo co můžu dostat, nicméně stejně bych to hrál v podstatě z povinnosti a to je podle mě špatně. Většinou mě to chvilku baví a pak mi to zase přijde nesmyslný:-D Dost uvažuju, že taky přejdu radši na nonSeason, ostatně v petech stejně nic nepřekoná krávu a baby butchera. Docela bych uvítal i nějakej novej datadisk s příběhem a novejma lokacema, mohlo by to přijít s nekromancerem, ikdyž tomu moc nevěřim
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mám za dnešek kolem 20ti disconnectů... něco rozbité u blizzardu nebo u mě? Veškerá další síťová aktivita je naprosto v pořádku, bez zadrhnutí
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: tvl s tebou zas nekdy domlouvat partu...fakt!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam