• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Jestli sem to správně pochopil, tak na rozdíl od WD bude mít ty pety víc ovladatelný, takže možná půjdou různě směrovat a tak, což je určitě fajn
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jsem zvedavej na necromanta.ted jsem videl kousicek videa od Bloodshedda a nejaky pety mit bude. to by se mi libilo,pekne TnT+enforcer plus nejakej set zamerenej na pety.samozrejme i na ty oziveny.muhehehehehe
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: a garantovanej socket,takze lps>chc? to by nebylo zly
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: dex, chd, lps, ms
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: a rolly?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Prvni primal compass.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: Proč by ne, disconnectem solisty naserou jednoho, disconnetem grupy čtyři :)
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: zvlastni to prinejmesim je, ale stale urcite nahoda...nemuzou nijak protezovat grupu pred solem prece :P
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRIPLT:i to se cenni :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: Včerejší skore je skutečně 20 solo disconnectů vs 0 group disconnectů, to už je trochu moc na náhodu... build jsem neměnil, pořád talrasha blikačka :)
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: to si nemyslim, ale kazdopadne to maj ted 2 dny pekne rozmrdany blizzardaci, asi je nekdo zkousi nejak trestat za nejakej ban ci tak neco ! :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CHEWBACCA: Impale dh :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRIPLT: na diablu je krasny ze si muzes vybrat. Budto jet solo grind a nebo grupu. Ja si uzil solo v s9 a tuhle seasnu jsem vyhrotil grupu. Vcera jsem to pod praskama malem vzdal :-) ale dnes pokracuju. Supp uzzacina drzet i ve vyssich gr takze pokud mas fb wd tak dneska v 8 nastup :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: hele kolem desaty uz budu spis koncit :) uvidime
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Toz dneska snad dame repete, budu k dispozici zas nekdy kolem 22h :)

Jinak taky jsem celkem spokojen s dropy (nejspu to teda perfekt rolly, ale...)

Btw myslite teda ze na sezone to pada lepe?
    Coz me privadi k myslence... diablo jsem vzdy povazoval za grind lepsich itemu a vcera takova mazec diskuze jak je to o kooperaci? Fiha asi bych si mel nacist nejakej teorcraft... principy apod...
    Nejake doporuceni kde se clovek nejvic dozvi? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA: Zvláštní, ve chvíli kdy jsem po vylevelování gemu šel na public, tak ani jeden... Žeby típali spojení solo hráčům, protože nemají kapacity na grupy?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Kripp teďko streamuje Necromancera na PTR, vypadá to celkem dobře teda
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: az to bude neco,co se hodi,dam vedet ;)

TriplT vcera Mempo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja ti jako nerikam,kdy mas hrat,taky bych hral kdy se mi chce,hlavne pres den. ja jen ze logicky bude vetsina lidi az vecer.
    dnes nemuzu slibit,pojedu se podivat na auto,ale rad bych
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: ty vole tobe to dropuje neskutecne. Hele je pravda ze s tim casem hrani to tak je. Smazim pres den hlavne. Zkusim to smerovar spis k tomu veceru od ted. Takze dnes v 8 nastup.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam