• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    WOTAR: By to chtelo :-)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CUZMAN: A je to někde potvrzený ? Nějak nemůžu dohledat, že by měl vyjít taky, spolu s necromancerem
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    WOTAR: Jeste Druida...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRIPLT: Akorát jako mohli by přidat třeba dvě classy když už, jak to vyjde nebude nikdo hrát nic jinýho:-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jojo na necromancera se tesim neskutecne... :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Jestli sem to správně pochopil, tak na rozdíl od WD bude mít ty pety víc ovladatelný, takže možná půjdou různě směrovat a tak, což je určitě fajn
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jsem zvedavej na necromanta.ted jsem videl kousicek videa od Bloodshedda a nejaky pety mit bude. to by se mi libilo,pekne TnT+enforcer plus nejakej set zamerenej na pety.samozrejme i na ty oziveny.muhehehehehe
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: a garantovanej socket,takze lps>chc? to by nebylo zly
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: dex, chd, lps, ms
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: a rolly?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Prvni primal compass.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: Proč by ne, disconnectem solisty naserou jednoho, disconnetem grupy čtyři :)
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: zvlastni to prinejmesim je, ale stale urcite nahoda...nemuzou nijak protezovat grupu pred solem prece :P
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRIPLT:i to se cenni :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: Včerejší skore je skutečně 20 solo disconnectů vs 0 group disconnectů, to už je trochu moc na náhodu... build jsem neměnil, pořád talrasha blikačka :)
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: to si nemyslim, ale kazdopadne to maj ted 2 dny pekne rozmrdany blizzardaci, asi je nekdo zkousi nejak trestat za nejakej ban ci tak neco ! :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CHEWBACCA: Impale dh :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRIPLT: na diablu je krasny ze si muzes vybrat. Budto jet solo grind a nebo grupu. Ja si uzil solo v s9 a tuhle seasnu jsem vyhrotil grupu. Vcera jsem to pod praskama malem vzdal :-) ale dnes pokracuju. Supp uzzacina drzet i ve vyssich gr takze pokud mas fb wd tak dneska v 8 nastup :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: hele kolem desaty uz budu spis koncit :) uvidime
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam