• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    FORTRESS: ja vim, znam par takovych :) vetsina z nich Para 2000+ :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    jinak teda souhlasim, ze turbo hud by mela byt defaultni soucast hry, zkousel sem ho v S7 a hrani s nim na progress riftech na HC je uplne neco jinyho nez bez nej...od ty doby co tam byla nejaka cistka kolem jeho pouzivani, tak sem ho prestal vyuzivat...ale vim, ze dost lidi kolem me s nim porad hraje...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORTRESS: :D ...diky za odpoved, to se velice omlouvam, jestli se cheatovat teprv chystas, to uplne meni situaci
    ENDER
    ENDER --- ---
    meli by zlegalizovat nejakou formu botovani :) nebo zavest rested bonus nebo ja nevim co..
    a turbohud je fakt potreba, kdyz jsem trosku pushoval hc, bez toho to neslo
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    MAESTRO_007: Nauč se číst ty demente -

"Osobně jsem se rozhodl že tahle sezona bude moje poslední ještě bez turbo HUDu, už ho má každej"

čili žádný cheaty nemám v S10, nicméně bez HUDU nepushneš ale to ty s tvym bezcenym paragonem z normálu nemůžeš vědět.

CRACKY_: Bohužel to je tak jak píšeš.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja to myslel bez sarkasmu. :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    MAESTRO_007: jo ty hrajou na mainu a druhej account jim botuje bounties :) a kdyz je cas, tak pustej bota i na mainu :) jenom tak na ctyri az sest hodin denne aby to nebylo moc okaty :)))
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: a ne snad ?! :) muzem se zeptat blizzardu...;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Aha! Tak to jo. To cheatuje. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: sam to psal ze bez turbohudu uz nehraje :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Proc myslis ze Fortress cheatuje?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORTRESS: to ze cheatujes ty a tvoji kamosi neznamena ze cheatujou vsichni.... cheateru bude spousta, ale znam spoustu lidi s paragonem 2,5+ co hrajou denne poctive x hodin a neustale dokolo zlepsujou styl farmeni a verim ze takovychto bude dost
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Dneska už se bohužel botuje i bounty. Hra je hrozně přemořená hackerama.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: jako taky nebudu jezdit bounty jako idiot aby za mesic nekdo prisel s necim jinym :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Ja uz se na to vysral, nicmene s mojim gearem je tak 110 realna :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: takze ted par dni bounty jak idiot :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: samozrejme ze se "spatnym".. padlo mi to na wizne :/ ...mam tam arcane, int, as a socket

ja jenom pohledal v truhle predmety, tak to nejak zacnu rollovat a farmit kdyz me to bude bavit..
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    V ty helme musi bejt idealne AS+CHC+COLD%+Spiritbarrage dmg a odrolovává se i inteligence natož socket. Je to rozhodne lepsi build nez Firebat, hlavně co se týče prstů.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: a s dobrym rollem? je tam moc statu a mit int+cold+as+chc+socket je kumst :)
    kadala vcera primal mempho :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: kamos co beha gr100+ pouziva prave to grasp, je tam nizsi cooldown a na "nizsi" rift je to mozna lepsi, takovy stabilnejsi boost pres sacrifice.... voodoo bude asi zase lepsi na tezke GR kdy postupujes pomalu a mas velke skupiny...

ONDRA_PATA: tu helmu jsem mel nahodou v primalu :) ...a to jsem si rikal, ze ji nikdy nepouziju asi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam