• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: mas vicemene pravdu, ale to plati v kazde multiplayer hre :) ..vsichni chteji hrat se sobe rovnyma a ne se "slabyma".... tim ze hrajou spolu jenom ctyri lidi tak je to daleko vic evidentni nez v nejake hre kde jich spolu hraje najednou 20... ale souhlasim ze je to zbytecne elitarske a holt paragon je moc viditelny a da se podle toho "jednoduse" rozlisit hrace... kazdopadne paragon je jenom orientacni cislo, uz sem zazil nescetnekrat ze jsme behali vyssi GR s lidma s nizsim paragonem nez kolikrat s lidma o tisi vetsi... je to proste hra o kooperaci a zalezi na spouste okolnosti... holt na publicu je to jednoduche kickovat ty s nizkym paragonem

kazdopadne vyjimky potvrzuji pravidlo a ja bezne hraju s borcema s paragonem 2,5+, pritom sam mam 1,6... nevezmou me sice na GR push, ale 95% casu hraju snima a neni to zadny problem.. uz jsme to spolu resili a rikali ze daleko radsi vezmou me ktery ma vyladeny build, vi co ma delat a chova se slusne, nez nejakeho namachrovaneho 3k+ co si dela co chce.... takze hledej kamarady a nespolehej na public... z toho jsem byl taky frustrovany :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja si hlavne vzdycky myslel,ze je to hra o itemsch,ne paragonech.
    bohuzel tohle d3 posralo.ja kdyz bych si chtel zahrat neco poradnyho,tak me do party nikdo nvezme,protoze kazdej s para 2k+ sere na nejakej 1,4k paragon.a to jsem mel kolikrat lepsi gear nez jini,co behali 100+

takze zacarovanej kruh,protoze muzu hledat jen na publicu a s ostabimi kolem para 1,5 zkouset aspon gr95,coz s takovym paragonem neni speed jako s 2k+, takze proste paragony rostou pomaleji a tak neni zadna sance se nekdy odtatnim aspon priblizit.jedina sance je sezona,kdy jdou na tom vsichni stejne.ale za 3 dny stejne vidis nolifery s para 600 a opet se na tvuj para 300 pekne vyserou a tak furt dokola...
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: Tohle byl jeden z nejarogantnejsich prispevku, co jsem tady cetl. Nemusime se titulovat dementy. Staci, kdyz to delaji paragony 3,5K+ v D3. Proste MAESTRO blbe pochopil tvuj prispevek. Proto snad neni dement.

Kazdy paragon je bezcenny, nejen ten na Normalu. Je to hra, ve ktere nejde vubec o nic. Jestli si myslis ze to ze hrajes Sezonu Te dela lepsim, tak to teda opravdu ne.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    co to je turbohud?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CRACKY_: mkay... :/

...ono mozna bude i dost podstatny rozdil mez season a nonseason hraci.... v te sezone prece jenom je "min"casu a mit spusteneho bota mezitim co jsem v praci je super výhoda a hodně velký boost směrem dopředu

na nonseason mi nejaky bot vlastně ani moc pouzitelny nepřijde... ti lidi co maji nahrane stovky hodin s jednou postavou, tak ji maji vicemene dokonalou... oni neustale dokola behaji GR pro leveling gemu a kvuli "paragonu"... nejake klice si nafarmi behem chvile par stovek kdyz jim rift trva 2-3minuty... a jedine na co by toho bota pouzili jsou bounty, aby pak mohli do nekonecna pretacet predmety a hledat v kostce "primaly".... ti o kterych mluvim tolik tech primalu nemaji takze to evidetne nedelaji :D

pripadne me poucte vy zkusenejsi.... ja tomu vyuziti botu zas tak nerzumim :)

a turbohud asi taky nemaji, kdyz tam behame GR ve 4 lidech a pulku elit na mape mineme :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    MAESTRO_007: To, ze neznas nikoho kdo by cheatoval tak je od tech kluku obezretny, ze te jeste nevzali do party aby sis leechnul taky nejakou tu bounty co jim botik nafarmi :D ale zij si v ty krasny iluzi dal :) a klukum se nedivim, ze ti jeste neodkryli karty :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    nema smysl resit jestli turbohud ano/ne a co vsechno by melo byt deafaultne videt ve hre.... to je nekonecna debata a to ze s turbohudem date vyssi GR vam verim :D a nemam za potrebi nekomu rikat co by mel mit nebo nemel mit... uz jsem dost stary na to, aby me nekdo kdo je lepsi diky "programu" nechal naprosto klidnym a nemam zapotrebi ho dohanet...

....pointa byla vtom, ze mate spoustu kamaradu co pouzivaji cheaty/turbohud.... a o spouste lidech si to myslite a na zaklade tohoto to podle Vas pouziva cely Leaderboard, ale to je vas pohled na vec

ja neznam nikoho kdo by cheatoval nebo pouzival turbohud... a ve sve dobracke blbosti budu verit tomu, ze takovych lidi je vic....

a jak jsem mluvil o tech s paragonem 2,5+, tak s tema jsem pravidelne travil primo ve hre 10 hodin denne a nikdo znich turbohud nemel, natoz aby za neho hral bot.... uz mi to zacalo lezt na palici tak jsem se na takovehle fulltime hrani vysral, ale ti lidi tim zijou a obdivuju je za to jak hre rozumi a jak pristupujou k ostatnim co to treba tak neumi/neumeli (ja)...

FORTRESS: mohl by jsi klidne rozvest i tu tvoji frustraci z normal hracu vs tema co zacinaji kazde tri mesice hrat od znova :D

specialne by me zajimala ta uvaha o "nepushnuti" s bezcennym paragonem z normalu.... ja teda na to pushovani nikdy moc nebyl, ale kdyz vidim ty zminovane kamarady co u toho sedi celou noc a po nekolika mesicich hrani se jdou odhodlat na push GR o jeden/dva levely... tak mi to prijde jako solidni vykrik do tmy
    DWAY
    DWAY --- ---
    Unearth New Rewards With the Rise of the Necromancer Pack! - Diablo III
    https://eu.battle.net/d3/en/blog/20838873/
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    FORTRESS: ja vim, znam par takovych :) vetsina z nich Para 2000+ :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    jinak teda souhlasim, ze turbo hud by mela byt defaultni soucast hry, zkousel sem ho v S7 a hrani s nim na progress riftech na HC je uplne neco jinyho nez bez nej...od ty doby co tam byla nejaka cistka kolem jeho pouzivani, tak sem ho prestal vyuzivat...ale vim, ze dost lidi kolem me s nim porad hraje...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORTRESS: :D ...diky za odpoved, to se velice omlouvam, jestli se cheatovat teprv chystas, to uplne meni situaci
    ENDER
    ENDER --- ---
    meli by zlegalizovat nejakou formu botovani :) nebo zavest rested bonus nebo ja nevim co..
    a turbohud je fakt potreba, kdyz jsem trosku pushoval hc, bez toho to neslo
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    MAESTRO_007: Nauč se číst ty demente -

"Osobně jsem se rozhodl že tahle sezona bude moje poslední ještě bez turbo HUDu, už ho má každej"

čili žádný cheaty nemám v S10, nicméně bez HUDU nepushneš ale to ty s tvym bezcenym paragonem z normálu nemůžeš vědět.

CRACKY_: Bohužel to je tak jak píšeš.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja to myslel bez sarkasmu. :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    MAESTRO_007: jo ty hrajou na mainu a druhej account jim botuje bounties :) a kdyz je cas, tak pustej bota i na mainu :) jenom tak na ctyri az sest hodin denne aby to nebylo moc okaty :)))
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: a ne snad ?! :) muzem se zeptat blizzardu...;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Aha! Tak to jo. To cheatuje. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: sam to psal ze bez turbohudu uz nehraje :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Proc myslis ze Fortress cheatuje?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORTRESS: to ze cheatujes ty a tvoji kamosi neznamena ze cheatujou vsichni.... cheateru bude spousta, ale znam spoustu lidi s paragonem 2,5+ co hrajou denne poctive x hodin a neustale dokolo zlepsujou styl farmeni a verim ze takovychto bude dost
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Dneska už se bohužel botuje i bounty. Hra je hrozně přemořená hackerama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam