nema smysl resit jestli turbohud ano/ne a co vsechno by melo byt deafaultne videt ve hre.... to je nekonecna debata a to ze s turbohudem date vyssi GR vam verim :D a nemam za potrebi nekomu rikat co by mel mit nebo nemel mit... uz jsem dost stary na to, aby me nekdo kdo je lepsi diky "programu" nechal naprosto klidnym a nemam zapotrebi ho dohanet...
....pointa byla vtom, ze mate spoustu kamaradu co pouzivaji cheaty/turbohud.... a o spouste lidech si to myslite a na zaklade tohoto to podle Vas pouziva cely Leaderboard, ale to je vas pohled na vec
ja neznam nikoho kdo by cheatoval nebo pouzival turbohud... a ve sve dobracke blbosti budu verit tomu, ze takovych lidi je vic....
a jak jsem mluvil o tech s paragonem 2,5+, tak s tema jsem pravidelne travil primo ve hre 10 hodin denne a nikdo znich turbohud nemel, natoz aby za neho hral bot.... uz mi to zacalo lezt na palici tak jsem se na takovehle fulltime hrani vysral, ale ti lidi tim zijou a obdivuju je za to jak hre rozumi a jak pristupujou k ostatnim co to treba tak neumi/neumeli (ja)...
FORTRESS: mohl by jsi klidne rozvest i tu tvoji frustraci z normal hracu vs tema co zacinaji kazde tri mesice hrat od znova :D
specialne by me zajimala ta uvaha o "nepushnuti" s bezcennym paragonem z normalu.... ja teda na to pushovani nikdy moc nebyl, ale kdyz vidim ty zminovane kamarady co u toho sedi celou noc a po nekolika mesicich hrani se jdou odhodlat na push GR o jeden/dva levely... tak mi to prijde jako solidni vykrik do tmy