• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: no ja koukal na leaderboard friends 4man a MarkStone z CORS (tusim) tam mel gr116 v lightu.opakuji 4man group.tak jsem to pouzil :) tak jako tak potrebuju par dropu
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: jj ten WD je takhle super... snad ho nenerfnou, beztak je to bug :) ...ja nemam dobry hellfire amulet tak jsem ho vyhodil a dal tam jakykoliv jiny s poradnym dmg.. tu defense passivku mit nemusim, kdyz je barbar v groupe :)

jinak barbar je fakt best :) ...jsme regulerne nemohli dat gr 80 a pak se pripojil barbar s paragonem 1000 a behali jsme gr95 bez problemu... slusny support
    NJORL
    NJORL --- ---
    To DH tam je s lightningem, tak si domyslete cold. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Az na to ze se hraje cold, ne lightning. Light je na solo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mam full anc set,mam anc amulet s +light...nemam lacuni,nemam na hlave +impale a offhand to chce taky lepsi.

taky si musim zkusit toho barbara,kdyz na nej mam vse.
    jako mit dva dps a zdps a v zaloze light hydru by nemuselo bejt spatny :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_PATA: Koukni na moje dhcko... doufam, ze tam mam nahozenej impale, nejakou chvili jsem ted nebyl vehre :)
    ONDRA_PATA: impale je imba :)
    chce to set a pak uz to jde samo.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak ja jsem prave zjistil,ze barbara postavim jako nic.vlastne na nej mam vsechno krom rondals locket,misto toho ess of johan.
    jen mam ted 0 DB na rolly.
    Impale DH mi chybi spravny lacuni a lepsi offhand.
    no a zdps monka postavim taky,jen jednu zbran a hotovo.
    samozrejme nic z toho nema uplne idealni rolly,ale myslim,ze pro zacatek na gr95 by to stacit melo,minimalne ta gr90
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: s impale neporadim,. ale postav.. vyborny build do groupy... ja zas asi rozjedu barbara, protoze je to nedostatkove zbozi a naprosto supert build jako supp do groupy... bez neho to nejde :) ...akorat musim od nuly :(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    pánové, chci se zeptat impale DH, jak je nej build do grupy? mám totiž většinu v ancientu a rád bych si to postavil a uložil, ať jsem ještě variabilnější.
    koukám n dfans a nějak se to liší od leaderu a já jel impale naposledy snad dvě sezony zpět solo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    super.kdybychom pak byli dve wd,muzu vzit wiz,to by melo na nejaky 95 stacit.no uvidime,zkusim dnes jeste trochu pofarmit
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Ja jdu dnes na pivo na Letnou. :) Jeste jsem pozadal kamarada s barbarem co se prida tak budeme 4.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Na nedeli se pak klidne hlasim taky :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    nakonec budu i dnes.topuju kolem devaty,kdyz pozdeji urcite
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: mam,akorat budu pak potrebovat znovu server.
    jiank jsem pouzival blizzspeak
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Nedele vecer zni dobre. Mas TS?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: ja budu moct jen v nedeli odpoledne/vecer az odjede navsteva.
    ale urcite bych to rad zkusil
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: ten wd by tady z toho fight managmentu nemel delat vubec nic, ten jenom dela svuj dmg uprostred groupy a u toho ho objima monk aby se mu nic nestalo :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Ja si s vama klidne zahraju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam