• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    ooops, nevim proc nemam v kostce Litaciho draka, ale mam ho taky :)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    NJORL: hustýýýýýý :) kdyz sem zacal (pred mesicem) s10 tak mi napadalo skoro vsechno behem vikendu, neskutecna haluz (jakoze na s10 build Inna + Rainment + Shenlongy) ... sice nic moc sstaty a zadnej prime, ale par enhanced bylo :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    TRUMPETKA: To samy co je na tom barbarovi. Prhazuju to
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    NJORL: jako jo, vypada to hodne dobre tendle build :) co ma mit v rukach? to je sumak nebo je tam nejaka priorozace konketnich kousku?
    NJORL
    NJORL --- ---
    TRUMPETKA: To je na non season
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    NJORL: to je jen pro s10 nebo jak je to mysleno? ;) jako ono to tak nejak jakoze je, akorat ze na rukach jeste Shenlongy
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NJORL: Já myslim partu ne konkrétního člověka. U 4p to bude nejspíš barbar.
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: Ona dostala ban za pouzivani third party SW. V pulce 2016 koupila novej ucet a ted je zpet na 3,6 K para. Hraje 6 hodin denne. Urcite Thud nepouziva
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NJORL: Tak v top100 na nomralu maj WD od CORS zrovna voo juicer, mozny je asi oboje. Jen se jich schvalne zeptej jestli v ty groupe meli thud nebo ne :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    FORTRESS: NO1 je nejlepsi WD co znam. Za to ze to ma dobre rucim.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    MAESTRO_007: Nejede se to ani v top ladderu takze je to tip s dvema elementama pravdepodobne nahovno. Celej ten dmg output podle me musi byt v jednom elementu.

LS na 25 % redukci je znát hlavně když se nejede harvester + to procuje dmg z SWL kalhot, navíc se ten efekt celkem dobře roztahuje.

Jinak ten build co mám já s BBV je primárně na s95-99 a buff je to spíš pro wizzarda. Ale už jsem to 14 dní nehrál takže skilly spíš viz. NJORL.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORTRESS: proc pouzivas stejnou runu na kouzle kdyz ti ji aktivuje ten juicer? zkus runu Well of souls a ktomu si na rolovat jeden %fire dmg... jeste se to nejede na diablofans, ale je to dobry tip prave pro juicer

pak mi neprijde uplne sympaticke to kombo ve skillech, ale to asi bude hodne otom na jaky styl GR je to zamerene (push/leveling) a taky to asi cele souvisi se ztratou tech 5stacks z harvestru: ten locust swarm zere zbytecne manu a ta runa dmg redukce je potreba?... bigbadvoodoo je dobre, ale dlouhy cooldown... kompenzujes to tou grave injustice pasivkou a spirit walk zbytecny vyuzijes akorat pri presunu a to jeste s jaunt runou nic moc

ta varianta grasp of dead + sacrifice + jina pasivka pro dmg boost dava vetsi smysl....
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NJORL: WD by mělo jet kombo Voo juicer + Barber v cube.
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/fortress-1474/hero/91296694
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    zatim to vypada,ze nas bude vic jak 4,mozna i dve grupy na nedeli :)
    ja bych urcite chtel nejdriv zabehnout to wd s tebou a zkusit si to,urcite neco poradis.pak prenecham svy misto klidne jinymu wd a muzu naopak zkusit treba toho barbara,pripadne monka nebo DH,pokud by cestou padlo co potrebuju.
    nicmene se tesim na poradnou davku nalejvarny :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Mark to ma taky dobre. Tim nic nezkazis
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: no ja koukal na leaderboard friends 4man a MarkStone z CORS (tusim) tam mel gr116 v lightu.opakuji 4man group.tak jsem to pouzil :) tak jako tak potrebuju par dropu
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: jj ten WD je takhle super... snad ho nenerfnou, beztak je to bug :) ...ja nemam dobry hellfire amulet tak jsem ho vyhodil a dal tam jakykoliv jiny s poradnym dmg.. tu defense passivku mit nemusim, kdyz je barbar v groupe :)

jinak barbar je fakt best :) ...jsme regulerne nemohli dat gr 80 a pak se pripojil barbar s paragonem 1000 a behali jsme gr95 bez problemu... slusny support
    NJORL
    NJORL --- ---
    To DH tam je s lightningem, tak si domyslete cold. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam