K3BAB: ja si myslim, ze je kazdyho vec co hraje. Pro me je diablo vec na 7-14 dni jednou tak za 3 sezony a je to 14 dni zabavy, pro me ta hra vetsi potencial nema.
Ale abych tady picoval jak ty s clavenem, na to jsem malo retardovany... Je mi jasny, ze vsechno vite nejlepe, ale diablo je predevsim produkt, kterej pro blizzard ma minimalni hodnotu a podle toho s nim take nakladaji. Tady lidi ta hra bavi, dava jim to co chteji, tak o ni diskutuji, ale tyhle vase prispevky ve stylu: vsechno je to v pici, hra je nahovno, tri roky zadny content apod., jsou uplne o hovne. Bezte hrat wow, jestli chcete neco co ma porad content, samozrejme je otazka, jestli na to mate.
Nikdo vas nenuti to hrat.
A myslim si, ze pokud jde herni komunita do pici (o cemz dost pochybuju, spis si myslim, ze se meni a vzdycky menit bude), tak je to predevsim kvuli lidem jako jsi ty nebo claven a vasemu toxickemu chovani.
Nechci ryt cilene do slovaku, ale uz zacinam chapat duvody, proc mi vzdycky lidi nadavali, kdyz jsem do guildy nabiral slovaky a pak jsem je musel vyhazovat, protoze se chovali jako kokoti.