• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Za tri roky na D3 nič zásadné nepridali, jednu tupú low effort class, a ešte aj tú si nechali zaplatiť. Nakreslím ti to?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: prave ze nerozumim. Protoze zatim si mi nebyl schopny rict, co udelali spatne. Na nove Diablo hre s velkou pravdepodobnosti pracuji, vzhledem k job postings, (a vsichni vime, jak dlouho trva v blizzardu vyvoj), Diablo 2 dotahli do velmi dokonceneho stavu, a prihodili nekromanta jako placeny bonus.

Takze kde presne se vysrali na tu znacku?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: asi úplne nerozumieš, o čom hovorím. Nevadí. Môžeme sa o tom znovu porozprávať v zimných mesiacoch, až ti trochu stúpne IQ na bežnú hodnotu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    K3BAB:
    K3BAB: dekuji za nazor, urcite sem zas neco napis pokud si vzpomenes! hlavne ti dekuju ze jsi mi otevrel oci, jdu to teda odinstalovat.... musim priznat, ze kdyz jsem po 2500x probihal GR jenom abych expil postavu a farmil veci tak me trochu napadlo jestli nahodou nejsem ovce :(

FORTRESS: ikdyz nerad, musim ti dat plus :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    NJORL: jenomze to uz by nebylo diablo. To by bylo dalsi mmo. A v tomto poli uz maji wowko.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: Tim chces rict, ze jakou sou povinni vydavat dalsi datadisky dokud se mr. Claven nenasyti nebo co presne?

A na support se nevysrali. Prave naopak support maji lepsi nez kde kdo. Viz ty zminene quality of life patche. A to nepocitam class ballance a tak.
    NJORL
    NJORL --- ---
    DWAY: Oni meli od zacatku zvolit jinej model financovani. Prubezny platby. Pak by to asi slapalo lip. Ale ja si stejne myslim ze je D3 jedna z nej kooperativnich her vubec. :) A ted me kamenujte. :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Na to kolik jsme v tom prosmrděli času je 14$ uplně zadarmo :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: počkaj, jakože "všetci vedeli, čo to je" - Blizzard niekde oznámil, že vydajú jeden datadisk a potom sa na ďalší support D3 vyserú? Tak to potom sorry, to máš samozrejme úplnú pravdu.

Daj link, nech si to oznámenie prečítam aj ja.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: budeme posuzovat diablo, podle toho co to je :) Vydali hru o ktere vsichni vedeli co to bude, zareagovali na fan base a v datadisku spravili vetsinu stiznosti.

Jenomze vsichni tak nejak cekaji novy content zadarmo. Uz tak co pridavaji by nemuseli. Mohli by se vysrat na nejake sezony a free quality of life changes patche.

S Diablem 2 to porovnavam jen v tom, ze vydali hru, datadisk, nejake patche a finito. To same udelali s trojkou. Rekni mi ktere hry dneska pridavaji zdarma novy content? Nebo co proste cekas ze by meli udelat jinak?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: nehnevaj sa na mňa, kámo, ty si v poslednej dobe jak po lobotómii. Je to tým teplom alebo čo sa s tebou deje?
    Vážne ideme posudzovať D3 podľa štandardov herného priemyslu spred 20 rokov? Srsly?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    navic tady ty vykriky jsou naprosto jak pres kopirak na vsech Diablo forech.... lidi co to bavi tam resi nejakou novou vec (klidne jeden debilni prsten) a pribehne n ejaky spasitel a zvestovac pravdy a vsem musi sdelit jak to diablo stoji za hovno, ze blizard snema vyjebava, at se vzpamatujou a proc to hrajou a ze to stoji za hovno a tak porad dokola.... a ze by mohl konecne udelat nejaky novy obsah atd... uplne mi unika pointa proc je potreba to porad nekde psat..... tak to proste nehraju a du do pice
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    K3BAB: a proc nam to pises? nebo co ocekavas? ze si to vsichni odsouhlasime a pak smazeme cely klub, odinstalujeme diablo a budeme zit stastne az do smrti?

nikdo tady necra nevynasel do nebes, proste se lidi tesi na novou postavu a zahraji si ji... necro jde treba uplne mimo me, ale nemam potrebu tady vykrikovat jak cele diablo stoji za hovno a at se vzpamatujou....

presne jak psal ENDER... dekujeme za nazor a ahojky.... a toho dementa CLAVENA si vem s sebou... ten mi tady opravdu nechybel :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: pockej, a s Diablem 2 to bylo jinak? Koupil sis hru, kde si mel 5 aktu tri obtiznosti a cusky. Tady pridavaji nejaky ten content zdarma, nejaky placeny, ale ve vysledku to je porad hra kterou si zaplatil a co si zaplatil to si dostal.

Pokud sis to kupoval s tim, ze tam bude neco vice nez ted, tak to je tvoje hloupost, protoze nikdo nic jineho nesliboval. (teda pomineme li pvp, tam byl bych ochotny pripustit, ze slibovali pvp a nakonec nic moc nedodali)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: ježiš díky, captain Obvious, načo vysvetľuješ "motívy Blizzardu" (ktoré síce nikto z nás reálne nepozná, ale všetci vidíme, ako pôsobia)? Komu ich vysvetľuješ? Chodia sem tvoje deti alebo načo píšeš banálne, zrejmé chujoviny?

Áno, mám problém s hlúpymi ľuďmi, stredne veľký.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: nikde nepisu, ze je to podle me v poradku, jenom pisu motivy blizzardu.

Ty mas asi nejakej hodne velkej problem, mel by sis ho vyresit pred tim nez zacnes cokoliv psat na internet.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: ale diablo je predevsim produkt, kterej pro blizzard ma minimalni hodnotu a podle toho s nim take nakladaji

Presne tak. A tebe to pripadá v poriadku, že zobrali kultovú značku a teraz na ňu jebú, lebo im Overwatch a Hearthstone tlačí prachy?
    Lebo to je dosť krátkozraký prístup, pochvaľovať si niečo takéto - okrem iného to znamená nižšiu šancu na budúci content do D3 alebo dokonca na pokračovanie. Ale hlavne že ťa to šolichanie tabuliek baví, kokot.
    ENDER
    ENDER --- ---
    K3BAB: precti si, co a jak jsi napsal. Muzu s tebou nakrasne souhlasit (a s vetsinou i souhlasim), ale forma, kterou jsi pouzil je vrcholna ukazka arogance a ignorance. Takze podle toho vypadala i moje odpoved.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    NAVARA: prijemny darek k narozeninam :) jen skoda ze se k tomu dostanu mozna tak zitra :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    K3BAB: ja si myslim, ze je kazdyho vec co hraje. Pro me je diablo vec na 7-14 dni jednou tak za 3 sezony a je to 14 dni zabavy, pro me ta hra vetsi potencial nema.
    Ale abych tady picoval jak ty s clavenem, na to jsem malo retardovany... Je mi jasny, ze vsechno vite nejlepe, ale diablo je predevsim produkt, kterej pro blizzard ma minimalni hodnotu a podle toho s nim take nakladaji. Tady lidi ta hra bavi, dava jim to co chteji, tak o ni diskutuji, ale tyhle vase prispevky ve stylu: vsechno je to v pici, hra je nahovno, tri roky zadny content apod., jsou uplne o hovne. Bezte hrat wow, jestli chcete neco co ma porad content, samozrejme je otazka, jestli na to mate.

Nikdo vas nenuti to hrat.

A myslim si, ze pokud jde herni komunita do pici (o cemz dost pochybuju, spis si myslim, ze se meni a vzdycky menit bude), tak je to predevsim kvuli lidem jako jsi ty nebo claven a vasemu toxickemu chovani.

Nechci ryt cilene do slovaku, ale uz zacinam chapat duvody, proc mi vzdycky lidi nadavali, kdyz jsem do guildy nabiral slovaky a pak jsem je musel vyhazovat, protoze se chovali jako kokoti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam