• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    FORTRESS: funguje...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Vim jak se instaluje THUD, ale nefunguje.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    FORTRESS: tak turbohad se instaluje pod jinym uctem ve woknech, ktery nema pristupova prava .. ale spis me zajima kde co s kym udelali? Na ofiko strankach nic nepisou ..
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No údajně to má bejt sofistikovaný - zacryptovaný a ještě to má měnit destination folder takže to hacknout jde ale nevyplatí se to. No jako dřív jsem hrál s lidma co to dost nerdili a buď to přestali hrát jako já nebo začli používat boty aby byli konkurenceschopní. Tak doufám že čistá hra vydrží co nejdéle.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FORTRESS: kdoví na jak dlouho :o
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    FORTRESS: co se stalo?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak Blizz konecne stoupnul boterum na krk. WP.
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: TurboHud
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Co je TH? :)
    JADE
    JADE --- ---
    u archon hydry to bylo 60%+ cdr aby se to dalo hrat ;) max co jsem na ni mohl mit bylo 65%...takze to trvalo opravdu hodne dlouho nez jsem ty zkurveny ancienty narolloval jak jsem mel+augment...vlastne sezona skoncila a prisel nerf, kdyz jsem to dodelal ;) takze jsem si rekl...never more grinding cdr gear build...a preferuju preci jen ty raw power zalezitosti +chc +chd ;) smutny je ze smer vsechno zacina nabirat smerem +cdr ;[
    JADE
    JADE --- ---
    J4C0B1M: spis mi uprimen rekni od jaky faze je ten pesti rozumne hratelnej ?!? popravde ja jsem zkousel postavit a s cdr 48% je to temer nehratelny, nesolnu ani tXIII aniz bych 5x nechcip :S
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    JADE: rathma bebi hrabej :-D jen udelana postava, rolly jsou udelany a skoncil jsem u toho ze jsem s pesti udelal tři 95 gemy jakoze na rathmu na augment
    JADE
    JADE --- ---
    zadnej ancient=zadnej primal ;)
    JADE
    JADE --- ---
    J4C0B1M: ten pesti dobry rolly...ale mno, jak rikas, para 1,1k, zadnej ancient a jeste by se tam trosku cdr nahnat dalo ;) 0 primalu...ten rathma build...nechci sejckovat, ale kde je +skeletal mage dmg na headce ?! :P
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ad necro
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    JADE: koukni na muj profil, nemam to zas tak strašný :-D
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: aha, no ja uz s tim TH zacinat nebudu, kdyz jsem to odkroutil do ted bez nej ;P
    impale jsem si zrovna tuhle sezonu dal, pac jem to nikdy nehral a za me super...podle me je to takova stalice v buildech...beham si solo speedy 85 a kdyz chci jdu v parte 100-105...o rychlosti pohybu na mape nema asi konkurenci a tak nejak celkove, kdybych to mel srovnat s necrem je to "nebe a dudy" :) jedinej neduh kterej to ma je, ze probehl upgrade itemu...a potrebujes "novou" dyku i offhand myslim...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: funguje jeste impale dh ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: jak to rict kulantne. Obsahuje to hromadu informaci, ktery tem co v diablu nekolik let bydleli, usetri hromadu casu
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: na co TH ?! mam za to ze krom pushu gr130 to je fakt zbytecna koleda o ban :P
    ale asi se klido s blizici se noci na par riftu pridam...muzu ti naboostit i sezonu kdybys chtel...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: diky za nazor. Ja dneska nastavim makra, nainstalim TH a budu rekreacne behat, nic zavratnyho jako driv nekolik hodin denne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam