• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Sem sam :-( chce nekdo jen tak zahrat, sem na nastence hraju condemn crusadera, nonseason, sc...
    JADE
    JADE --- ---
    MAESTRO_007: ale furt to neni 5300, je jesny ze tam nejakej botting musel bejt, ale stejne...co za bota ti beha 120 pod 5min 24/7 ?! jinak si to nedokazu vysvetlit...;)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    nebo jsou to lidi co to zapnou v 8 vecer a vypnou ve 3 rano kazdy den... maji dobrou partu.. behaji gr120 minimalne a pak ten paragon leze jinak nahoru, par takovych v pratelich mam.. hraju snema supporta, tam nezalezi tak moc na top vecech co musis farmit stovky hodin a na dmg, staci vedet co mas delat, sel jsem spat nad ranem, paragon vyhonil z 1920 na 1960 behem jednoho vecera, hrat to tak tak x mesicu tak budu taky 3000+.... ale :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: 5300 treba bot
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jj taky nehraju gr110+, radsi si to dam na pohodu 100-110 a muzu u toho i vnimat okoli :D
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: to dame, ale vcera me ten picus s para 5300 fakt nasral ;D nejdriv jsem si prisel jako kingos a pak hrozne slabej ! :D chtel jsem tim rict, ze takovejm lidem/paragonum zkratka konkurovat nikdy nepujde...protoze to uz jen tak clovek nedozene...takze jako ne prestat hrat uplne, ale zvolnit ;D uz se mi zase stalo ... "tak jeste paragon a vypnu to, ne tak jeste jeden at to mam zaokrouhlene..." najednou bum 5 rano ! :D
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    pokud bys nesehnal, tak večer budu online Kostq#2499
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Nazdarek, neni tu nekdo online kdo by me boostnul SHC... boost vrátím obratem:)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JJOXER: shift + L
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    muzete postnout buildy co hrajete kolem ty 100+?

ja jsem nekde na 85 a uz je to na hrane s prezivanim... nejake napady? [:

Jjoxer#2403 - Community - Diablo III
    https://eu.diablo3.com/en/profile/Jjoxer-2403/hero/104939937
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jeste ne,jeste musime pushnout tu 110 :)
    ja jsem vcera rval,ale nakonec jsem 109 solo dal,takze tu 110 dame,at nam tam nesviti nudna 108 :D
    ja uz pak dojizdim na tom,ze kvuli ranged shamanum a sucubam musim zvysit life a armor,takze dmg pak dyl trva. s monkem by to nemel byt problem
    JADE
    JADE --- ---
    jako me dinglo dneska 1800, fakt si nejsem jistej jestli dojedu 2000 a pak se ti na normal rifty pripoji clovek s paragonem 5300 ;) tak si rikam, ze asi potrebuju pauzu ! :S
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    FORTRESS: D III po dokončení příběhu začíná být už jenom planý cosi, bez nápadu, beze smyslu, bez... 800 hodin playtime. Jak to sakra dělaj!? :) žeby...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Koupil si grindovací hru, ale štvalo ho že musí grindit.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KORAL: v tom souhlasim s jednou vetou... "aukce uz nefunguje" :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KORAL: ona taky jednicka a i dvojka byla primarne single, potencial trojky je hlavne v multi. Kazdej co ho bavi.

At zije grind !! :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    CHEWBACCA: Vidíš a já si D3 koupil tenkrát kvůli singl ... multák byl až na druhém místě. Já mám radši příběh, než to bezduché honění itemů a lvl gemů.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Myslim ze o singl v diablu nejde nikomu a jestli jo tak to opravdu nema cenu hrat. Singl kampan je stejna od vydani.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam