NJORL: mel jsem rozepsany dlouhy prispevek kde ti vsechno vyvratim, ale smazal jsem to a mas vicemene pravdu :)
jedine s cim nesouhlasim a nikdy mi v diablu nevadili a ani jsem je neresil jsou cheateri, tim ze tam chybi PVP a hraje to spolu max. 4 lidi, tak je nemam naprosto kde potkat a kdyz jo, neni vubec zadny problem leavnout hru, proste takovy blbecek mi tu hru nezkazi :)
spousta lidi tady hraje tyden nebo mesic sezonu a pak si da pauzu, nebo si nekdo uziva solo hardcore, vsechno chapu a rozumim jim, ti jsou vlastne spokojeni a nemusi vubec resit to co ty :) ....pro me osobne to prave diablo zacina pri fungujicim coopu v parte, to je pro me ta prava extaze a poteseni kdyz vsechno slape tak jak ma :) zadny uceny z nebe nespadl a clovek se neustale uci a objevuje nove veci, me bavi studovat hodiny nejaky build a gameplay, ktomu ladit ne na desitky procent, ale na desetiny vsechny skilly a vlastnosti.... mockrat jsem delal a udelam dalsi chyby, ale mel jsem stesti na pohodove a trpelive lidi co mi vysvetlili jak se to dela a nedela, stejne tak se ktomu snazim pristupovat ja.... ale holt pri takovemhle hrani je nutna ta parta a spravni lide, pak ti to cele kazi nejaky nervak nebo nekdo kdo nerespektuje ostatni atd. je to jako v realite kdyz mas spolupracovat s ostatnima... to je krasa a prokleti diabla tahle spoluprace, hraju s lidma co maji paragon 4k+ nebo 1k, ale jedno maji spolecne, nechaji si poradit a nechovaji se jak idioti.... kdyz nekdo dela neco spatne, reknou to normalne, kdyz nekdo umre tak se tomu zasmejou a snazi se tu hru ale zlepsit, kdyz jedno nebo druhe nefunguje tak je to spatne :) ..takovehle lidi znam a spocitam je na jedne max druhe ruce a proto uplne chapu ze nekoho ta hra muze maximalne otravit a znechutit... je to ale zacarovany kruh, lidi co tohle vsechno vi, maji vetsinou urcite naroky a naopak ti co to neresi tak se dostavaji stema druhyma do konfliktu, je tezke najit tu spravnou komunitu a partu lidi.. navic se to ruzne prolina a neni to opravdu jednoduche :)
mne to nebavi hrotit a nahanet pragony a farmit do nekonecna, ale je to zacarovany kruh, pro to co pisu v predchozim odstavci je toto vsechno vlastne tak trochu potreba :)
zapl sem ted Prey a nic jineho par dni nehraju, za cheat tam povazuju i save a load... na diablo nemyslim, akorat mi treba ted psal kamos kdy to d3 uz konecne zas zapnu, ze s tema debilama co tam jsou se neda hrat, takze ti dava za pravdu a ja uz vlastne ani nevim co jsem tim vsim chtel rict :D