• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    J4C0B1M: opasek zustava ten na redukci dmg, bez neho rychla smrt :-) tam je vicemene vsechno stejne jako na tvem buildu, zmeni se akorat bracers, gemy a skilly :-)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    sem si vas tady precet a tohle me trosku zas sere..
    ja hraju jednou za uherak a vim prd
    projizdel sem net jestli ma rathma nejaky AS breakpointy pro mage a prijde mi ze kazdej trvdi neco jinyho..
    nekde ze breakpointy nejsou.. jinde ze je na 1.61 .. ted tady ctu ze 1.5 a 1.7
    nikde nevidim jestli se bere TaT v kostce jako automatika nebo ne...
    odkud mam brat informace ktery sou pravdivy?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MAESTRO_007: jo jasně, zapomněl jsem wristy a Witching hour
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    na vsem musis mit 7 a na jedne veci muzes mit 6, pak mas presne 2.0

zbran je stejna jako mas ty, ta kosa :-) a je potreba bracers s as (treba lacuni)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MAESTRO_007: jj to máš pravdu, snad 2 dny zpátky jsem to viděl v topce u někoho narollovaný, na všem AS, ale to ti udělá přes 2.0? S jakou zbraní?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    J4C0B1M: tenhle build na solo jsem hral jenom chvili, je pravda ze attack speed je dulezity hlavne kdyz mas stricken gem, aby se procl co nejrychleji. to plati hlavne pro boss killera, tam je breakpoint 2.0
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MAESTRO_007: Tak jasně, Rathmu mám schovanou skoro celou v ancientu v kufru, jen tam čekám na ancient zbraň.

Co jsem koukal tak AS by mi byl k hovnu (beru to podle toho co říkal Rhykker, že je jedno jestli máte 1,50 nebo 1,69, že mety jsou 1.5 s 1.7
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ty primaly jsou malokdy pouzitelne, lepsi poradny ancient s ideal rollem, tady by se ti hodil misto critchance spis attack speed nebo cooldown, ten crit chance ti procne ta runa na corpse lance skillu

ale jinak je dobry na rathmu nebo witch doktora treba .)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    JJOXER: Necro Pesti https://eu.diablo3.com/en/profile/Galdraxel-2795/hero/111917714
    Je to jen gem na survive, chesta a pásek +15% hp + spell Devour - Satiated, takže to dává neustále slušnej shield
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    J4C0B1M: pekne (: co hrajes za build? ten gem vubec neznam
    ENDER
    ENDER --- ---
    J4C0B1M: ja si primaly pamatuju jenom jako galerii zoufalstvi :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    za dvě sézony 1. primal co se dá použít :))

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    sorry za OT,kdyz SZ
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HULIK: dik za gemy :)
    akorat asi nejde coop.ale koukam,ze jedes.hrajes ty urovne znovu na tezsi? ja jsem zatim na normal a nejak nevim,jak obtiznost zvysit
    HULIK
    HULIK --- ---
    ONDRA_PATA: Ahoj, uz hraju, je to super :-)
    Eternium, moje ID: KIHA CISA YASU 5203
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AVATAR: mne se to nelibi.je to na me takovy ta cool rezba,kterych na me z reklam vyskakuje tuny.nebo mam aspon ten pocit,jak mi to prijde vsechno stejny
    ONDRA_PATA: ja bych spis doporucil demon hunter 5. Vypada to lip, hejbe se to lip a je to takove akcnejsi.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kdyby mel nekdo chut zkusit diablovku na mobilu bez pay2win a desitek reklam,tak “Eternium”.
    vcera jsem to rozjel,nekoho potesi jednoduchost,nekoho cestina a nekoho “bycejnost” bezblistivych efektu a japonsky stylizace.
    a kdyby se vas hra ptala,tak vas zve ID VUZA YIVI GOKE 3947 (se musi jeste nekde vychytat,jak to zmenit) :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: mel jsem rozepsany dlouhy prispevek kde ti vsechno vyvratim, ale smazal jsem to a mas vicemene pravdu :)

jedine s cim nesouhlasim a nikdy mi v diablu nevadili a ani jsem je neresil jsou cheateri, tim ze tam chybi PVP a hraje to spolu max. 4 lidi, tak je nemam naprosto kde potkat a kdyz jo, neni vubec zadny problem leavnout hru, proste takovy blbecek mi tu hru nezkazi :)

spousta lidi tady hraje tyden nebo mesic sezonu a pak si da pauzu, nebo si nekdo uziva solo hardcore, vsechno chapu a rozumim jim, ti jsou vlastne spokojeni a nemusi vubec resit to co ty :) ....pro me osobne to prave diablo zacina pri fungujicim coopu v parte, to je pro me ta prava extaze a poteseni kdyz vsechno slape tak jak ma :) zadny uceny z nebe nespadl a clovek se neustale uci a objevuje nove veci, me bavi studovat hodiny nejaky build a gameplay, ktomu ladit ne na desitky procent, ale na desetiny vsechny skilly a vlastnosti.... mockrat jsem delal a udelam dalsi chyby, ale mel jsem stesti na pohodove a trpelive lidi co mi vysvetlili jak se to dela a nedela, stejne tak se ktomu snazim pristupovat ja.... ale holt pri takovemhle hrani je nutna ta parta a spravni lide, pak ti to cele kazi nejaky nervak nebo nekdo kdo nerespektuje ostatni atd. je to jako v realite kdyz mas spolupracovat s ostatnima... to je krasa a prokleti diabla tahle spoluprace, hraju s lidma co maji paragon 4k+ nebo 1k, ale jedno maji spolecne, nechaji si poradit a nechovaji se jak idioti.... kdyz nekdo dela neco spatne, reknou to normalne, kdyz nekdo umre tak se tomu zasmejou a snazi se tu hru ale zlepsit, kdyz jedno nebo druhe nefunguje tak je to spatne :) ..takovehle lidi znam a spocitam je na jedne max druhe ruce a proto uplne chapu ze nekoho ta hra muze maximalne otravit a znechutit... je to ale zacarovany kruh, lidi co tohle vsechno vi, maji vetsinou urcite naroky a naopak ti co to neresi tak se dostavaji stema druhyma do konfliktu, je tezke najit tu spravnou komunitu a partu lidi.. navic se to ruzne prolina a neni to opravdu jednoduche :)

mne to nebavi hrotit a nahanet pragony a farmit do nekonecna, ale je to zacarovany kruh, pro to co pisu v predchozim odstavci je toto vsechno vlastne tak trochu potreba :)

zapl sem ted Prey a nic jineho par dni nehraju, za cheat tam povazuju i save a load... na diablo nemyslim, akorat mi treba ted psal kamos kdy to d3 uz konecne zas zapnu, ze s tema debilama co tam jsou se neda hrat, takze ti dava za pravdu a ja uz vlastne ani nevim co jsem tim vsim chtel rict :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Tak to delat nebudu. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam