• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Me by strasne zajimalo vo je to za lidi. Kde berou penize? Proc ro delaji?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: tak to uz je darda. Ja ted jedu pouze v nocnich hodinach mesic a pul destiny 2. Jsem tam za 171hodin a musim rict ze se pomalu rozkladam. Kdyz si predstavim ze bych takhle (5,7 hodin/denne) musel dal hrat dalsich 1 405 dni. Tak to nepreziju
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: 6-8K
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já vždy měl problém na PC třeba za Crusadera udržet nakliklé elitky. Měl jsem bar a myš na žluté a sotva se někam portla a nebo posunula okousek vedle tak pokud kolem ní byla sorta 30 uctívačů, tak nakliknout ji zpět bylo někdy nemožné ... To mě na D3 štvalo nejvíce a několikrát sem prostě kvůli tomu přestal hrát.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: solidni. Nejlepsi vykony nesou sebou vzdy obet. Mrknete nekdo na jeho profil kolik hodin ma namackano za vsechny chary
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ale psal ze ho ted presla motivace :-) ..trena ho namotivuje paragon 10k.... jsou to blazni
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: oprava paragon ma 7634 :-) ...beztak pristi tyden 8k
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: 7300+ na pohodu :-). + je borec v TOP15 world ranku za vsechny charaktery

K3BAB: me treba supp barb bavi ze vseho nejvic :-) ..je to hodne inteligentni hrani a mel bys byt tactic leader, ale chce to dobrou partu no :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: kolik maj. Nevidim to na mobilu
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    O rng boh, ked uz nam das Diablo 4, daj aby sme tam mohli vyuzit konecne magic find, vrat nam tradovanie itemov a daj nam kopec zabavy a nefailuj ako pri starte Diabla 3. Mozno by bolo super aj vratit 8 man multiplayer, nech je to poriadne maso.

MAESTRO_007: Super rifta, mozno si dalsiu sezonu zlosim suport barba, tuto sezonu som nad tym rozmyslal, len sa mi do toho moc nechcelo, kedze tym sezonam nedavam tolko casu a prestava ma to bavit v dost kratkych casoch. Obdivujem ludi, co ich to bavi este drtit 16 hodin denne a farmit tak velke paragony.
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Kdyz tak vidim ty paragony tak si rikam ze Spis zivot jde dohrat na Diablu :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    jediny dulezity, co me zajima na D4 je, jestli ti co maj collectorky a deluxe edice, tak jestli dostanou neco do novyho projektu :D

no 2 a pul tydne a dozvime se vse :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    a pak ze nejde diablo dohrat .))

Diablo 3 | GR150 4man (PoV Barb Support)
    https://www.youtube.com/watch?v=XNI0sUmaC8Y

GR120 Done on every classes ! WORLD FIRST - The Movie
    https://www.youtube.com/watch?v=yxkK6frXttM
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WRATA: takže to je tak, jak jsem si myslel a nemáte nic, co bych nezkoušel, kromě té party :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    KID_MCHUTT: Ono to chce ale taky ty rifty behat v parte. Solo se beha na massacre bonus
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JCD: no na dnešek už má... a pixel velikosti špatně zmenšeného slona... nebrat. :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    JCD: V rámci srandy ... Má protože 800x600 :-D
    JCD
    JCD --- ---
    KID_MCHUTT: d2 nema hnusnou grafiku, co to je za rouhacstvi ;)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KID_MCHUTT: Omlouvam se, opravoval jsem preklep a byl si moc rychlej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam