• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TRIPLT: Path of Exile, je to "zadarmo" a zahrajes si to i na kalkulacce. Ale clovek to musi hodne no-lifovat neni to staveny na hrani hodinu denne. V tom je D3 fajn
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    At jsem v obraze co ze je prosim zac PoE? :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    JANDOS: Mě ta hra zaujala po stránce promyšlenosti (Bavím se o PoE), ale grafika pro mě byla nepřekousnutelná a proto jsem od toho odešel a radši zůstal u D3.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KORAL: Me v sachu rozhodne nedrzi PoE je 100x lepsi pokracovani D2 nez D3 kdy bylo. Vlastne o to ani nestojim :) Jenom skoda ze to dela maly indie studio na koleni a jako D2 to bohuzel i vypada :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Blizzardu se úžasně daří Vás držet v šachu :D ;-)
    Každopádně i kdyby a jen píšu i kdyby oznámili D4, tak její vývoj teprve započal a podle toho jak Blizzard dlouho vyvíjí hry, to dříve, než za 4 roky nebude.
    Takže D3 na Switch je úplně ok.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ONDRA_PATA: ano na 99,9% diablo 4 oznameno nebude. Dle dostupnych leaku jako byl napriklad ten spatny videonahled apod. bude jedna z tech veci souviset s Diablem 1 a dal se moc nevi.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JANDOS: ja netvrdim,ze to nekdo tvrdi.rikam,ze se tu rok spekuluje o D4 a ze ikdyby ho ted oznamit chteli,jako ze nejspis ne,vyla by to vzhledem k vydani D3 switch blbost
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Tady ONDRA_PATA: se ptas proc by oznamovali D4 a jestli si neco prehlid. Jo prehlid, nikdo to tu netvrdi ...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JANDOS: o D4 se tu mluvi uz tak rok :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ONDRA_PATA: afaik tu nikdo o D4 nemluvi, vi se ze maj rozpracovanejch nekolik Diablo projektu a minimalne jeden z nich podle vseho ukazou na blizzconu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mozna jsem to tu treba prehlid,ale proc by oznamovali D4, kdyz ted oznamili D3 switch?
    jedine, ze by chteli rict “nejdriv za 5 let”
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Me by strasne zajimalo vo je to za lidi. Kde berou penize? Proc ro delaji?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: tak to uz je darda. Ja ted jedu pouze v nocnich hodinach mesic a pul destiny 2. Jsem tam za 171hodin a musim rict ze se pomalu rozkladam. Kdyz si predstavim ze bych takhle (5,7 hodin/denne) musel dal hrat dalsich 1 405 dni. Tak to nepreziju
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: 6-8K
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já vždy měl problém na PC třeba za Crusadera udržet nakliklé elitky. Měl jsem bar a myš na žluté a sotva se někam portla a nebo posunula okousek vedle tak pokud kolem ní byla sorta 30 uctívačů, tak nakliknout ji zpět bylo někdy nemožné ... To mě na D3 štvalo nejvíce a několikrát sem prostě kvůli tomu přestal hrát.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: solidni. Nejlepsi vykony nesou sebou vzdy obet. Mrknete nekdo na jeho profil kolik hodin ma namackano za vsechny chary
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ale psal ze ho ted presla motivace :-) ..trena ho namotivuje paragon 10k.... jsou to blazni
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: oprava paragon ma 7634 :-) ...beztak pristi tyden 8k
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: 7300+ na pohodu :-). + je borec v TOP15 world ranku za vsechny charaktery

K3BAB: me treba supp barb bavi ze vseho nejvic :-) ..je to hodne inteligentni hrani a mel bys byt tactic leader, ale chce to dobrou partu no :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam