• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: asi nova verze pro chytry hodinky :)
    JADE
    JADE --- ---
    zajimavy primo v clientu naskocil job hire na new diablo project, tak to jsem teda zvedavej ;P
    JADE
    JADE --- ---
    J4C0B1M: bud v klidu, stejne kdyz padne bude mit nahovno roll ;P
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Tak jsem byl dnes vědomostně obohacen, úplně náhodou, protože mi nedocházelo, že DH vlastně můžou padnou jen 2 typy daggeru (facepalm), takže upgrade ze žlutech je nejlepší cesta jak dostat primal Karleis Point...jenže

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: tak rasha ma urcite vetsi toughness nez firebird + firebird uz je po patchi slabsi
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ONDRA_PATA: Ja se kouknul na S16 HC leaderboards (duh) a vypada to, ze 9 z 10ti wizardu doporucuje hrat tal rasha meteor :D tak na to zkusim se svym solo self found magem prezbrojit, protoze ten firebird sice ma 2x false life ale toughness to ma pramalo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: ty gr120 byly vsechny za 10 minut
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera jsme zkusili v parte (zmonk,zbarb,impala,jade WD) gr 120-125. 125 jsme nedali protoze mapy,ja byl WD trash killer s paragonem 2600 nejnizsi v parte (ostatni 3k+) bez lepsiho augmentu (par 80-100) pulka gearu bez augmentu a jako slo to. s timhle paragonem wiznu jet sice muzu,ale blackhole laguje a v tom LoN wiz buildu nemam zatim zadnej augment.
    takze pro ty,co maj slusny WD a nemaj wiznu nebo je starpact nebavi,je to taky moznost jak behat gr120+
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ja se svym seasonal HC Firebird meteorem davam T10 za 5min a jsem rad :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    SANDMAN85: UE nema dost dmg a hlavne toughtness
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    SANDMAN85: Tak UE je slabej set/build na GR, pro speedfarming čekoholiv jinýho je skoro nejlepší ve hře.
    SANDMAN85
    SANDMAN85 --- ---
    NJORL: zajimavy, ja s UE multi 2,2mil a davam gr90, speed80. Ale je fakt, ze mi ted dropnul primal Krem buff belt, tak je mi ho lito nenosit:)
    NJORL
    NJORL --- ---
    J4C0B1M: Ja nejedu season. WH ani FB nemam.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NJORL: s Witching hour a Aquila Cuirass na sobě + Chain of Shadows v kostce? Mám tu druhou verzi bez Witching hour, s Frostburnama, AC v kostce, Shadows na sobě...

a nechce se mi to házet do D3planneru, protože s nim rozhodně neumim pořádně
    NJORL
    NJORL --- ---
    J4C0B1M: 2,5 mio
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NJORL: kolik máš prosím vidět ingame dmg?
    DWAY
    DWAY --- ---
    NJORL: muze, je to poruseni T&C ale serou na to stejne jako na boty na PC...
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: heh completely hackable ! to je traparna dost velkyho kalibru ;[ docela me fascinuje, kolik srani musi bejt s tim vytvorit takovej software a kolik je i srani s tim to hacknout, ze to nekoho bavi...za ten cas urcite nekolik poctivejch paragonu muze bejt ! :D taky nechapu kdo muze mit radost z toho si nacheatovat paragon 20 000, namaxovat vsechny staty a nosit na sobe nonsence itemy s legendarnima utrama na 150ranku misto normalnich kamenu ;S
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: aha tam neni nonseason lb? Tak na to kaslu.

NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: No nevim no. Co jsem slysel, tak XBOX a Playstation verze je tak rozbita uz dlouho. Non-Season LB na konzolich ani nejsou, jen Season. A ty Season jsou prave takto znicene.

Dam priklad co tam lidi maji :)

Diablo 3 save editor Ultimate How to mod items for Diablo 3 ROS PS3/4 and 360/One (2017 / 2018)
    https://www.youtube.com/watch?v=wvfHZ9oRBP8

Tady ukazuje jak se to cele dela a na konci i nejake priklady itemu, ktere "vytvoril" :)

Zlata PC verze :) Blizz na to ocividne sere ... Na XBOX a PS to za ty roky neopravili ...
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: aha tyvoe, tak to je dost bidny ne ?! tam neprobiha nejaka onine verifikace ? minimalne ty ladderboardy jsou pak bezpredmetny ne ?! se divim, ze zrovna blizz neco takovyho toleruje...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam