• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: chci je do sbirky ke vsemu :) jsou ty to ty bily ;-)
    JADE: ne, ale bude jich padat vic s SG setem a lip se na ne klikne :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: nikdy, to je nejzabavnejsi cast hry! :)
    JADE
    JADE --- ---
    btw. nevite jestli uz konecne zacne ty DBcka sbirat taky pet ? neskutecne me to zdrzuje pri speedech se zastavovat a naklikavat jak debil ;[
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: to jsou ty zlaty, nebo ty modro-bily ?! si udelej nazelenaly za set dungeony, easy peasy :P
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    shanim veci z collectorky D3, hlavne Diablo skull s USB, i bez klicu :) za kridla bych platil zlatem ale... tak kdyby nekdo uz nehral ci mel doma navic, muzeme se domluvit
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: ja si myslim ze v bednach budes mit fixni pocet kusu, podle tormentu a nic to neovlivni, sages se bude pouzivat klasicky jen na farmu normal riftu na max torment...zase 6-8ks db z jedny elity je dost si myslim ;)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Frcite nekdo PTR?
    Tedy ctu ze v season 17 budou padat DB z bounty cache. Zaroven ctu ze sages set bude nove zdvojnasobovat DB misto aktualniho +1.

Znamena to teda, ze mi staci si oblict sages pouze na otevirani beden a mam double DB?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MAESTRO_007: kua takejch let to hraju a tohle me nenapadlo :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JJOXER: farmim to s charem pro ktereho to je :) a u kadaly "convert set item" je skoro zadarmo a hned .)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    MAESTRO_007: no ale kdyz farmim rift tak mi padaji veci na talen prvni char :/ a rollovat to pres.Kadalu je na sto let
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JJOXER: ajo, blbe sem cet. Sorry
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JJOXER: farmenim v riftu a pak pretocenim chybejicich setovych veci v kostce
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    CHEWBACCA: ale ten uz mam splnenej na jinym charu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Splnenim journey questu
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Kdyz zakladam druhy char do sezony, jak na nej co nejrzchleji poskladam aspon jedem set?
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    ONDRA_PATA: presne z tohto dovodu si ma poe neudrzalo. radsej viac hram... poe sa tvari komplikovane do skill tree, ale nakoniec koncis s postavou ktora zapne buffy a pouziva 1-2 skilly. aspon mne ta hra tak pripada.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: jestli te to tahne k PoE,tak urcite zkusis Wolcen.ja jsem na nej taky zvedav,vypada skvele,ale ten strom je pro me proste vic listovani a less fun.D3 je pro me totalne idealni a je mi jasny,ze jsem spus v mensine,ale ja radsi hraju nez pocitam :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ONDRA_PATA: Tak ja se mety ani nikdy neucastnil, jsem spis solo self found a hraju jednotky hodin tydne. LoN bude asi moje posledni sezona. Sice jsem jeste neodskrtnul z bucket listu WD a necromancera, ale nejak me to tahne zpatky k monkovi a tim se kruh uzavre (: otazka je jestli odmaturuju smerem k PoE, nebo zanr uplbe opustim.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: to sice jo,ale nezucastnis se mety a tudis sezonu nevyuzijes tak,jak bys mohl.ano,uzijes si fun,ale tu si muzes uzivat i nonS
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Jeste je tu sance, ze se bude dat sezona dohrat s nejakym wonky buildem jako napriklad tempest rush monk :D Docela me bavi predstava se uplne vykaslat na konvencni buildy, rozjet monka a delat build jednoduse podle toho, co mi zrovna padne.
    ENDER
    ENDER --- ---
    FORTRESS: jj, sorr.. Ctu blbe
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ENDER: To jo. Jen jsem myslel ze než slozis ten lon což bude trvat už jenom dobre vyrollovany ackovy prsteny budou pain tak se pojede set
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam