• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    XDAE: ja mam TR na R a neprijde mi, ze by to nejak padalo, nebo nechannelovalo, ale mozna sem jen slepej
    XDAE
    XDAE --- ---
    WASQ: Oni to cely nak nedali... Minor patch vyresil jen teleportaci pri EF rune. Nicmene TR se da pouzivat jen na pozicích tlačítek myši, jinak když ho máš na 1-4 tak to prostě nechanneluje. Další super věc je, že ta ikona TR "You are accumulating power" 1-100 funguje jen na Flurry, kdy to random padá, protože to prostě náhodně "blastne" a tím ztratíš stacky. Všechny ostani runy se ani neobtěžujou ti tu ikonu vubec zobrazit.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: me se na tom libi kdyz mas tu fistu na stacky, jak kdyz jich mas 13 tak ses jak raketa :-D Jen nevim, jetli je lepsi totok, nebo azurewrath a jeho 25% cold dmg...
    WASQ
    WASQ --- ---
    K těm monkům. Já ho hraju, je to fakt sranda, myslel jsem že WoL nevyměnim, ale.. Nicméně tempest rush runa flurry je bugnutá a ztrácí stacky, je to fakt na piču. U některejch RGček nedám třeba víc, než 10 stacků, což je fakt na hovno. Snad to spraví ASAP kua!

2.6.7a Flurry Dropping Randomly - Run Speed Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=nP2ct3P1Gpk
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Top 10 Best Builds for Diablo 3 2.6.7 Season 19 (All Classes, Tier List)
    http://www.youtube.com/watch?v=CREjwHP1V2k
    JADE
    JADE --- ---
    DWAY: klasicka rathma mi prijde jako jeden z nejjednodussich necru...do ruky se taky da dat ta setova scythe se stitem a v podstate mackas jen skeletony a na bosse velky cooldowny, o zbytek se postaraj minioni ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: konecne si prozrel :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NAVARA: neexistuje, to je jen jeden z mala nedostatku me drahe polovicky, jinak je dokonala :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já snad první sezonu nejedu WD kvůli naprosto nulovejm změnám. Takže taky monk :/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BARTUC: vyměnit holt, no :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: moje pexeso :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: to mas dobry,moje far cry, CoD, horrory... :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: moje mela dobry zaklad (prehistorici, heroesy a tak...), ja to jen rozsiril o Diablo (2 sveho casu) a pak WoWko :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: naposledy stacil kostenej armor a vsechno padalo k zemi samo :)
    no jo,asi tak by to vypadalo,kdyby se mnou hrala mlada.teda pokud by nekdy prestala rikat,ze je diablo picovina :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: hraje to srdcem, to je spravny :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: ok, ale ona hraje necra :-D Zalozime si v sezona jednu postavu a te se drzime.

Doporucil jsem ji Innaria. Kdyz sem to naposled hral, tak to bylo v podstate o tom, dostat nekoho do kosteneho kolecka a usekat ho kosou.

Mno uvidime, neni to s ni jednoduche. Ma trosku jine preference (Mag build musi mit archona napriklad, protoze se ji libi. A idealni frozen beam, coz je kombo ktere snad ani neexistuje :-D )
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: tak jestli nechce nic resit,tak je asi nejlepsi WW barb :D jen obcas prokliknes par skillu,jinak drzis celou dobu pravy tlacitko :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: Ratmu prave hraje zena :) Ja mam Rolanda. Akorat ji to moc nebavi, tak sem se chtel podivat, jestli tam neni nejaka lepsi varianta. Ona potrebuje neco co neni tezke na udrzbu :-D Hodni je bavil demon hunter. Tam proste sypala multishoty (myslim ze to bylo ono) a nemusela resit jestli ma neco poustet nebo ne.

Jinak nepushujem rifty. Vetsinou hrajem spolu a vesmes nam jde o to dodelat sezonu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: no jako solo jde ratma taky dobre,thorny nedoporucuju,pokud nemas fakt dobrej gear a paragony.ja zkousel nekolikrat gr 130 a fakt mi tekly nervy :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: jo tak... 4 lidi. To ja nedelam :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: myslim,ze klasika. 1x supp necro, 2x dps necro, 1x supp barb.je to stale nejefektivnejsi v pomeru speed/xp, ikdyz momentalne se jedou barb runy.akorat ze ty nejsou na svete tak dlouho,tak jeste neni jasny,jestli je to vyhodnejsi.
    ikdyz mozna to jasny je,Rob to beha
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam