• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    zkousel jste nekdo cruise ted v sezone ? zkousim modifikovat ten valor build a zda se mi ze kdyz vezmu ivory tower stit tak to dava daleko vic nebot heavens fury je defakto automaticka :_)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci, boostnul by me prosim nekdo na sc?
    VALOR
    VALOR --- ---
    Ale chce to 64bit
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    SITH: ne musel jsem upgradnout na 10tky :D
    SITH
    SITH --- ---
    Rozběhl někdo ressurected na win7?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    WRATA
    WRATA --- ---
    ONDRA_PATA: Jedu kapitan amerika crusadera a kdybych mel zbran tak uplne v klidu muzu chodit nejaky 120GR. Mam sice nejaky ancienty ale gemy sem jeste nedostal nad 80. Jen tak na okraj sem nasadil jinej etheral a bez socketu na nejakym 700 para mam 4mega dmg. To je uplne nesmysl tohle
    STRATO
    STRATO --- ---
    FORTRESS: Ale zase, když WD zalaguje, tak po tom většinou následuje obří exploze :D To je dobrý. Já jsem rád, že je WD zpět a chci ho i zkusit později zahrát. Netroufnu si úplně na zuni, ale LoD Darts a hlavně jade harvester si rád zahraju po dlouhý době.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jo to je pravda ta tikající DOT bude asi ten problém. Ale v minulých sezónách jsem si občas zalagoval hru i s WD při velký densitě.
    STRATO
    STRATO --- ---
    FORTRESS: FB je podle mě jediný set, který potřebuje trochu srazit. I to, jak funguje , je úplný nesmysl. Tem ignite, kterej se aplikuje na monstra a laguje hru, tam vůbec nemusí být. Respektive ta část, co jim periodicky ubírá a aplikuje na ně dmg v čase. Kvůli tomu to jen laguje a nic jim to neubírá reálně.
    STRATO
    STRATO --- ---
    Jinak spirit barrage bez monka, jak se teď jede, je velká sranda. Buď dokončí rotaci a všechno je mrtvý a nebo umře WD. Je to fakt hroznej porcelán :D
    STRATO
    STRATO --- ---
    ONDRA_PATA: Je to hrozně silný no. Hlavně v porovnání s minulou sezonou. My rovnou zkusili jít Spirit Barrage a hned druhý klíc na 150 za 10:50. WD je hrozně silný a boss s 2k paragonem a basic gearem mi trval minutu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Kámoška dává GR140 s para 1400 v Solu. Už podle mě musí přijít nějakej rework, podle mě i ta inflace dmg / hp monster způsobujou lagování hry s určitejma efektama (plague etc)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WRATA: s trochou nadsazky bych rekl,ze s tema ethereala muze kazdej 5k para hrac vzit jakejkoliv set ze hry a dat solo 150. respektive dmg by na to asi i byla,ale vetsina setu je proste moc krehka
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENDER: 2,5k
    WRATA
    WRATA --- ---
    ONDRA_PATA: Ty etheral zbrane sou silenej nesmysl zejo
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: paragon?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak dnes gr150 1x FB wiz dps, 3x supp.
    nevim,jestli jsem dal nekdy 150 za 14 dni od zacatku sezony,ale rozhodne nejsilnejsi sezona

nikomu neberu,ze ho bavi casual podle sebe nebo proste nema cas to vic podrtit,ale pak proste hrozne lidi rika,ze je to hra nudna,o nicem,nevybalancovana…
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak klasicky jsem zanerdil, sice jsem prošvihl začátek ale para 1080 @ #200 v tabulce pravdy za WD. Ethereals příjemný buff.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam