• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: paragon?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak dnes gr150 1x FB wiz dps, 3x supp.
    nevim,jestli jsem dal nekdy 150 za 14 dni od zacatku sezony,ale rozhodne nejsilnejsi sezona

nikomu neberu,ze ho bavi casual podle sebe nebo proste nema cas to vic podrtit,ale pak proste hrozne lidi rika,ze je to hra nudna,o nicem,nevybalancovana…
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak klasicky jsem zanerdil, sice jsem prošvihl začátek ale para 1080 @ #200 v tabulce pravdy za WD. Ethereals příjemný buff.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: A1 kampan only, v Old ruins je kousek pod portem moznost na spawnuti anvil of fury a z toho to ma sanci na drop :D jinak souhlas ofc ;)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: Griswolduv mec ani nevim kde se da sehnat…na nohu se domluvime…a kridla za achiev by byly fine, alespon ty cosmicy by za to mohly bejt, kdyz uz nic🤦🏽‍♂️
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STRATO: supp barb vzdy pripraven :)
    STRATO
    STRATO --- ---
    ONDRA_PATA: jestli tvoje parta hraje stejně hodně, tak skončíš jako support :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jen to chvili trva, pripadne ti musi prat rng buh :) muhehe trefil jsi to spravne, presne tahle noha :D , toz na transmo bych si ji rad pujcil, ale stejne me ceka ji casem pofarmit do sbirky :) cosmic wing jsou tema samo pro sebe no :D no pak tu je ten Griswolduv mec, ale ten uz jen z principu fakt sbirka bo za nej nic neni...

osobne me stve ( az premejslim o tom napsat na forum blizzu s prosikem ) ze neni ani FoSko za 100% achivu + odmena treba neco jako big rainbow angel wings, to by se mi libilo :))
    JADE
    JADE --- ---
    tak to jsou dobre zpravy, ze lze vsechno nasbirat jednou postavou...dik za upresneni panove !
    HOUMI: taky jedu hodne na kosmetiku...ale cosmic wings jsou mi zapovezeny....5k para a ani hovno ! :( nicmene kdyby ten jeden transmog co ti chybi byla original wirst leg, tak tu bych ti myslim mohl pujcit...ale rekni, co ti chybi za kosmetiku ?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: rozumim, mit cas tak bych paril jako divej :D takle si jedu uz nekolikatou sezonu tak 2-3h po nocich :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jj davam tomu hodne,protoze za 14 dni jedu na dovolenou a pak bych parte nestacil :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: jenze ty uz mas odehrano 130h ^^ ale jak pises, je to moznost, jak to pofarmit casem

vcera mi padl prvni Ethe pro jinou clas... nicmene ja osobne se na to zamerim pozdeji pres vaulty a low lvl a je to ;)

JADE: popravde, kvuli cosmeticum sem kupoval vsechno co nabidli :D mam 100% achi , chybi mi 1 transmo, 1 wings a 1 special item :D Vanillu CE jsem uz vzdal, kdyz oznamili D4 a jediny co mi jeste chybi jsou acka za betu, co uz taky nedostanu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: *hraju
    *tzn
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jraju 99% casu jen wiznu a uz mi chybi jen 6 kusu,tun. padaj i etherealy jinejch klas
    JADE
    JADE --- ---
    WRATA: tak treba nekra nehraju, ale pennant za set dungeony jsou muj dalsi cil, ten se mi fakt libi ... ale rozumim no...jen kvuli kosmetice to hrat je uchylny ;)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: hmm dekuju, to jsi me moc nepotesil, ale naprosto ti rozumim...kazdopadne gamesloty mam full a rebirthy jsou jen 2-3 pokud se nepletu ?! ... rozhodne postavy nemazu, chci si jednoho krasnyho dne spocitat poctivej playtime ;) uz ted je to dost hnusny cislo...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: musis posbirat vsechny, vcetne na necra no. Jako jsou vzhledove nic moc, ale beru to jako dalsi cil, co bych mohl splnit v D3 :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ty transmogy sou absolutne nezajmavy, sou to normalni zbrane jenom maji nejakej pridanej glow effect. Dost meh. Necro kvuli tomu kupovat urcite nebudu
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: Diks a musis nafarmit vsechny, aby transmog zustal, nebo ty co ti padnou, zustanou? Dik…samo ze sezonu casem behem 2 veceru na portret dam, ale zajimam se jestli ten zbytek ma cenu…
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jejich transmo ti zustane i po sezone :) + dalsi Achi do sbirky, ale to moc lidi netrapi ( pro me to je must have achi :D )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam