• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    STRATO
    STRATO --- ---
    ONDRA_PATA: No Spitit Barrage by z toho mohl vyjít dobře nakonec. Zuni i LoD budou silný, ale kdo to chce hrát :D.

Jinak nejen dva gemy, ještě tam je jako druhá zbraň Sever, což je asi nejfatálnější bug teď. Sám o sobě je k ničemu. Když jedním hitem ubereš monstru víc než polovin aktuálních HP, tak ta ho ta zbraň zabije. Dělá to tak, že aplikuje nějaký nesmyslný číslo na něj, aby bylo jistý, že umře. Problém je, že tohle číslo se teď replikuje na všechny v okruhu 20y tím gemem. Tzn. že kdykoli se aktivuje, všechno kolem tebe umře a je jedno kolik to má HP nebo jestli to je 150 Rift Guardian.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    jj, presne jak oba pisete, cekam nerfy vseho :D gemy sou OP, double wep gem se odstrani to je jasny a uvidime co zbyde :))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STRATO: jj ocekavam nerfy,ale to s sebou prinese dalsi jejich chyby :D jel jsi tu 150 s exploit dvema gemy ve zbranich? :) ja zkousel jen to WD na nikejch.pavoucci me bavi,ale doufam ve vyraznej boost,jinak je WD pro s25 mrtvy (ve smyslu slabsi nez zbytek,ale silnejsi nez wiz)
    STRATO
    STRATO --- ---
    HOUMI: Je tam toho opravdu hodně. Třeba Essense of Ambush aplikuje dmg, který jsi dal během posledního hitu (killing blow) na všechny v okruhu 20y a jde to znovu přes všechny multipliery. Co ale nedomysleli je, že třeba Patterns Of Justice, Vyr´s nebo LoD mají generickej multiplier na veškerý tvůj dmg. Tzn třeba v tomhle případě kohokoli zabiješ tak se aplikuje stejný dmg na všechny v okruhu +15000 procent z PoJ, Bane Of trapped, squirts, momentum atd atd. Takže to takhle nemůže jít live určitě :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STRATO: jojo cekam ze bude nejaky tuning, ja na ptr jen koukal bo se to fakt seslo blbe s betou Lost Ark, ale co jsem nekde cetl tak ty shardy jsou pekelne bugnuty :D uvidime ;)
    STRATO
    STRATO --- ---
    HOUMI: No bude to chtít ještě doladit. :D Ne, že by mě nebavilo dělat 150ky takhle, ale myslím, že po týdnu by bylo hotovo. Na PTR víceméně stačí se dostat na 70 a za chvíli člověk může udělat 150 solo. Nesmysl.

Tady zatím můj nejrychlejší:
    S25 PTR | GR150 3:17 PoJ R1
    https://www.youtube.com/watch?v=tNtlkwfeCfI
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    hm koukam na PTR a kazda classa uz dala 150 solo, to vypada nadejne :D jeste ze ten lost ark bude az pristi rok xD
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Male Demon Hunter :D

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STRATO: gear slusnej,jen F+R si pujcuji z wizny,takze 150 int augment predelat na dex,ale to zas pak nemam na gr150 do party :D skudlim matros a pristi tyden si je doufam vytocim
    STRATO
    STRATO --- ---
    ONDRA_PATA: Dobře ty. Innu dáš podle mě tak na pět klíčů, jestli máš gear. Otevřel asi 50 a hrál jsem, myslím, jen dva. PoJ byl horší. To mi trvalo asi týden :D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ONDRA_PATA: presne to jsem mel na mysli...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ...ciwe tak Diablo 4 delayed, Bkizzard co-leader quits, po tom co tam byl 3 mesice...toliko blizz news...me z nich jebne asi...v ty firme to ted bude asi dobrej hell, jim leaknul prime evil z diabla rovnou do kanclu, bo ja uz nevim...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ale jako jo,aspon neco delaj,ikdyz by si clovek rekl,ze za 3 mesice si toho pripravili vic
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MIMINO: hele dnes vyslo vyjadreni,ze D4 nebude driv nez 2023,spis pozdeji.a pokud vim,tak uz minimalne rok lidi z D3 preradili na jiny projekty vcetne D4 a stara se o to par lidi na PTR a ukonceni/spusteni sezony
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ONDRA_PATA: chapu co se snazis rict, ale D3 ma stale svuj samostatny team, ktery nedela nic jineho nez D3, na D4 si asi jeste min. rok pockame, to jsou cca 4 sezony a po te tu bude neajaky soubeh a u ostatnich buildu si i tak dali dost prace treba minule monk a ted alespom nejaka snaha u WD, tohle bude cira lenost nebo mozna i (z nepochopitelnych duvodu) zamer a co se sezon tyce tak po dlouhy dobe to ma alespon nejaky tema, rok zpatky se skoro nic nedelo...jinak o korporatnich srackach/pomerech v bliz/act se radsi nebudu vyjadrovat....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MIMINO: snad necekas,ze se o D3 jeste bude nekdo takhle starat.staci,ze jsou schopni vymyslet tema novy sezony a vypnout/zapnout sezonu relativne presne.
    vic od nich necekam,vzdyt to tam spravuje uz jen uklizecka,zbytek resi nebinarni zamestnance.
    zkurvenej activision!
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    heh...WZ dobre sundali...jako je hezky, ze se blizz snazi vybalancovat buildy a firebird byl rozhodne total OP, kterej si nerf zaslouzil, ale delat to timhle zpusobem, ze proste damage vydelim dvema je uplne k hovnu...tim se nic neresi akorat se z toho stane opet nepouzitelnej build...misto toho aby treba opravili a zmenili mechaniku mirror image skilu nebo zmenili afix itemu tak to takhle zkurvi, to samy jako bonespear necro...cekal bych mnohem sofistikovanejsi a jemnejsi zasahy a ne takovouhle houpacku z extremu do extremu, pokud je to malo tak zvednem pausalne 3x damage, to je moc tak to zase 3x snizime...jak u debilu...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENDER: pres 1000 hodin mam,holt to nejakej cas stoji :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: kolik casu mas nahrano? Pro me je to uplnej vesmir, vzdycky jsem koncil kolem 1000 para+-
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jj musel jsem :D moje prvni GR150 solo. mozna to do konce sezony stihnu jeste s monkem,zatim mam GR147.
    WD a barba uz nestihnu,tam nych potreboval tak 7k para,protoze nenavidim hard fishing :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam