• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KALTY: ocekavaj napor.nerad bych placnul blbost,ale Rhykker rikal,ze je 30 milionu predregistraci.
    no avzhledem k tomu,ze D3 servery obcas nestoji za nic (protoze tam activision nacpal CoD atd), tak asi lepsi
    KALTY
    KALTY --- ---
    ONDRA_PATA: ty vole to je fakt nesmysl. Jako u toho wow sem to ještě chápal, ale u D fakt ne
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    EXSECRABILIS: serveru je asi 20 EU a nelze je pak menit,takze to chce hodne promyslet s kamosema atd.
    jinak by to melo byt ofiko 2.6. od 18h. na pc zitra a na mobil pry uz dnes,ale buh vi co blizz
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    ONDRA_PATA: Tam budou ruzne servery ? Moc jsem ted nemnel cas to sledovat. Tak vim prd :-D
    Jinak rad se pridam :) btw. Nevis cca hodinu ? Kdy to spusti
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak teda by nebylo spatny jit na stejny server.my pujdeme (az to bude spusteny,potvrdim) na EU Arrerat Summit
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mate pripraveny mobily? :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: za slovo “compl” si to ani nezaslouzis :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NAVARA: uz je prvni 99 lvl, s tim, ze to je ofc streamer, kterymu pomahalo X-lidi + banda z maxrollu. No a problem je klasicka zavist :D nazory typu to neni fer oni mu pomahali, pres jaktoze to ma tak rychle ( 138h skoro v kuse, kdy spal 5h denne max :O ), kdyz pred 20 lety to nebylo tak rychle, az po klasickou hadku D2R vs D3 a ja bych tyhle QoL z D3 do D2R a odpovedi ty tomu nerozumis bez si hrat D3 atd, no proste sranda :-)

JADE: stejne te investice do noveho zeleza nemine az vyjde D4 :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HOUMI: Ne, nějaký souhrn? :)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: vubec...rad bych si to zahral, ale muj stary herni compl (win7) ani pracovni mac to nepodporuji, tudiz jsem ze hry...:)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    cte nekdo D2R forum ? docela funny ten brekot a hadky tam :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE: Naopak to je spise rozumny krok. Mit hru kterou si muzes zahrat na mobilu a plynule prejit na PC je daleko lepsi nez mit ciste mobilovku.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: ja se treba na D:I momentalne i tesim :O
    JADE
    JADE --- ---
    On uz to vlastne ani neni blizz, nevim co mi jebe…sila zvyku whinningu od lich kinga vejs :S
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JADE: Prekvapeni jsme vsichni stejne :))
    JADE
    JADE --- ---
    diablo immortal na pc ?! to je nejaky zoufalstvi blizzu, ci co ?! :/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STRATO: tak to jsem posral :D
    STRATO
    STRATO --- ---
    ONDRA_PATA: jj přesně, můžeš použít blind kdykoli a neztratíš stacky.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STRATO: jj ten anguish byl v ringu opravdu mocnej,stejne tak u wizny.
    jsem TR na levym zkousel kdysi a nejak mi to nesedelo,tak jsem ho dal na pravej a zvykl si.ale neco na tom bude,tak to zase nekdy zkusim.
    je tedy fakt,a to bude prave tim,ze jakmile jsem chtel dat blind,musel jsem TR pustit,tespektive se zastavil a spadly flurry stacky.takze bych si sice udelal oculus,ale do coldu bych sel jednotkama stacku treba.
    predpokladam,ze TR na levym tlacitku a blind jinde tohoe resi a pri blindu se TR neprerusi?
    STRATO
    STRATO --- ---
    ONDRA_PATA: Můži ti dát zpětnou vazbu k tempest rush:
    Určitě je lepší mít TR na levým tlačítku z několika důvodu. Uvolníš si blinding flash a můžeš ho tak používat, kdy chceš. Jednak se řím můžeš zachránit, pokud jsi zrovna někde zaseklej a mimo serenity, ale hlavně ho potřebuješ na oculus. Cesars fungují dost špatně na sweeping wind, takže je vždycky lepší použít blind během lightning cyclu, aby jsi mel oculus na cold. V průměru jich pak máš cca 5 použitelnej za rift, ale každej ti může potenciálně zkrátit čas o 20 vteřin. Jinak ti samozřejmě většinou spawne někde na nesmyslným místě. Minulou sezonu jsem pushoval 150 na PoJ a bylo to opravdu hodně klíčů. Díky pár použitelným oculusům jsem ušetřil minutu, bez který bych to nedal (měl jsem tuším 14:11).
    Během riftu taky ztrácíš stacky vlastním pohybem občas, což nevidíš, když máš TR na pravým. Je to kvůli tomu, že držíš kurzor moc blízko a při otočce je to moc trhanej pohyb, kterej ti pak dropne stacky na nulu. Když budeš mít na levý tak se naučíš pohybovat tak, aby se to nestávalo.

Jinak, co se týká tohodle konkrétního setupu pro S25, je tam podle mě hodně nezamýšlená interakce mezi Anguish a Ring of Fire. Fungovalo to totiž tak, že ring do sebe ukládá hodnotu dmg, která spustila ring (kolik dmg dostal 100. zabitej). Potom kdykoli v ringu někdo umře, exploze s Anguish replikuje tuhle hodnotu na 25y s dalším area dmg. Tímhle mechanismem šlo zničit víceméně cokoli na jednu rotaci včetně bose (Hemelin jde zabít za 15 vteřin, protože ho zabijí vlastní krysy v ringu) a muselo se hrát kolem toho. Mě nezůstal čas na push poj, protože jsem se zasekl na swk, kde jsem sice udělal 6:56, ale nekdo mezitím udělal ještě o minutu lepší čas v tu samou chvíli :D. Jinak PoJ měl potenciál kolem pěti minut s normálním bossem a kolem čtyrech s hemelinem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam