ONDRA_PATA: Můži ti dát zpětnou vazbu k tempest rush:
Určitě je lepší mít TR na levým tlačítku z několika důvodu. Uvolníš si blinding flash a můžeš ho tak používat, kdy chceš. Jednak se řím můžeš zachránit, pokud jsi zrovna někde zaseklej a mimo serenity, ale hlavně ho potřebuješ na oculus. Cesars fungují dost špatně na sweeping wind, takže je vždycky lepší použít blind během lightning cyclu, aby jsi mel oculus na cold. V průměru jich pak máš cca 5 použitelnej za rift, ale každej ti může potenciálně zkrátit čas o 20 vteřin. Jinak ti samozřejmě většinou spawne někde na nesmyslným místě. Minulou sezonu jsem pushoval 150 na PoJ a bylo to opravdu hodně klíčů. Díky pár použitelným oculusům jsem ušetřil minutu, bez který bych to nedal (měl jsem tuším 14:11).
Během riftu taky ztrácíš stacky vlastním pohybem občas, což nevidíš, když máš TR na pravým. Je to kvůli tomu, že držíš kurzor moc blízko a při otočce je to moc trhanej pohyb, kterej ti pak dropne stacky na nulu. Když budeš mít na levý tak se naučíš pohybovat tak, aby se to nestávalo.
Jinak, co se týká tohodle konkrétního setupu pro S25, je tam podle mě hodně nezamýšlená interakce mezi Anguish a Ring of Fire. Fungovalo to totiž tak, že ring do sebe ukládá hodnotu dmg, která spustila ring (kolik dmg dostal 100. zabitej). Potom kdykoli v ringu někdo umře, exploze s Anguish replikuje tuhle hodnotu na 25y s dalším area dmg. Tímhle mechanismem šlo zničit víceméně cokoli na jednu rotaci včetně bose (Hemelin jde zabít za 15 vteřin, protože ho zabijí vlastní krysy v ringu) a muselo se hrát kolem toho. Mě nezůstal čas na push poj, protože jsem se zasekl na swk, kde jsem sice udělal 6:56, ale nekdo mezitím udělal ještě o minutu lepší čas v tu samou chvíli :D. Jinak PoJ měl potenciál kolem pěti minut s normálním bossem a kolem čtyrech s hemelinem.