• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    To se ale vyzvejknete, zejtra tomu dam sanci na pc, ale pochybuju o nadseni takovem, ze bych to koupil…nikdy ale nerikej nikdy, tak bych rad pripadne poparil s kamosema:)
    HULIK
    HULIK --- ---
    A jaký server tedy dáme? :-)
    SONIC
    SONIC --- ---
    EXSECRABILIS: android totez..
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    ONDRA_PATA: Akorat se mne to zacalo stahovat z app store :)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    ONDRA_PATA: Z mne lepsi vic serveru.
    Staci jak se obcas seka D2R :)

Jinac pokud dneska. Tak to bude bomba. Uz nevim moc co u uspavani skreta hrat :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KALTY: ocekavaj napor.nerad bych placnul blbost,ale Rhykker rikal,ze je 30 milionu predregistraci.
    no avzhledem k tomu,ze D3 servery obcas nestoji za nic (protoze tam activision nacpal CoD atd), tak asi lepsi
    KALTY
    KALTY --- ---
    ONDRA_PATA: ty vole to je fakt nesmysl. Jako u toho wow sem to ještě chápal, ale u D fakt ne
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    EXSECRABILIS: serveru je asi 20 EU a nelze je pak menit,takze to chce hodne promyslet s kamosema atd.
    jinak by to melo byt ofiko 2.6. od 18h. na pc zitra a na mobil pry uz dnes,ale buh vi co blizz
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    ONDRA_PATA: Tam budou ruzne servery ? Moc jsem ted nemnel cas to sledovat. Tak vim prd :-D
    Jinak rad se pridam :) btw. Nevis cca hodinu ? Kdy to spusti
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak teda by nebylo spatny jit na stejny server.my pujdeme (az to bude spusteny,potvrdim) na EU Arrerat Summit
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mate pripraveny mobily? :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: za slovo “compl” si to ani nezaslouzis :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NAVARA: uz je prvni 99 lvl, s tim, ze to je ofc streamer, kterymu pomahalo X-lidi + banda z maxrollu. No a problem je klasicka zavist :D nazory typu to neni fer oni mu pomahali, pres jaktoze to ma tak rychle ( 138h skoro v kuse, kdy spal 5h denne max :O ), kdyz pred 20 lety to nebylo tak rychle, az po klasickou hadku D2R vs D3 a ja bych tyhle QoL z D3 do D2R a odpovedi ty tomu nerozumis bez si hrat D3 atd, no proste sranda :-)

JADE: stejne te investice do noveho zeleza nemine az vyjde D4 :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HOUMI: Ne, nějaký souhrn? :)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: vubec...rad bych si to zahral, ale muj stary herni compl (win7) ani pracovni mac to nepodporuji, tudiz jsem ze hry...:)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    cte nekdo D2R forum ? docela funny ten brekot a hadky tam :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE: Naopak to je spise rozumny krok. Mit hru kterou si muzes zahrat na mobilu a plynule prejit na PC je daleko lepsi nez mit ciste mobilovku.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: ja se treba na D:I momentalne i tesim :O
    JADE
    JADE --- ---
    On uz to vlastne ani neni blizz, nevim co mi jebe…sila zvyku whinningu od lich kinga vejs :S
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JADE: Prekvapeni jsme vsichni stejne :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam