• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CRACKY_: jooo Torment :-)) Díky
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja se za dva lvly chystam na kuratora a na nightmare 40 lvl pry by mel byt ok...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ted vecer sem teda behal lokaci ve ktery padaj srdce z tezsich mobu a za 100 srdci si otevres truhlu ze ktery ti padne vzdycky pozadovany gear (armor, weapon, jewelery). Trva to vzdycky jenom urcity casovy slot, nevim presne co je tim spoustecem, ale je to brutalni :) vsude samy eventy, lidi si vzajemne pomahaj aby nadropovali co nejvice tech srdicek nebo co to bylo za picoviny. Jakmile ten timer konci, tak o ty neutraceny srdicka prichazis. Ta zona byla dneska na dvou ruznych mistech na mape za vecer co sem mel moznost klikat. Hodne me to tam bavilo, parkrat sem tam zarval, moby byly lvl 55 ja sem byl cerstve lvl 50 takze to byla celkem vyzva.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    HOUMI: Adventure > veteran > nightmare > hell > torment
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    CRACKY_: oh nekecej, ze obtiznost ovlivni density, well played blizz, to se mi libi :-) btw kolik jich tam je ? je po hellu neco jeste ?
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    mno, tak sem lvl 50, odemknul se mi paragon system, glyphy apod, zajimavy, zacina se mi to libit. Na nightmare je ta hustota mobu uz konecne diablo friendly, tesim se na hell :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak tohle panove je podle meho gusta :-D AVARICE JE FAKT nejlepsi Wboss!!!

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Musim maknout jedu az do zejtrejsiho rana :-D
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ja ted moc nehral, business trip, sem na 46. Vic se tomu zavenuju asi az o vikendu...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Tak nakonec ji dame jeste sanci a zabijet se nebude rimmere :-))
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Maj stesti dneska bude pc tak to zas rozjeduuuu vy uz kluci palite tormenty a helly coiio????
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Zabit Ceskou Postu!!!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CRACKY_: Na betu dobry JA CHCI SVOJE PC!!! :-))
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    CUZMAN: jedu cold sorcku, skapal sem snad jenom jednou zatim, blizzard to ownuje...je to hode double button gameplay, necro je pry jeste vic primitivni...zatim to na tom lvl 43 beru jako leveling push a sem zvedavy na end game a kombinace buildu, tu budou asi hodne zajimavy a odvozeny od nadropovanyho equipu.

Co rikate na ten system dropu? ja sem celkem zklamany z toho ze nemuzu jet trade, alespon nejaky, dost mi to chybi jako herni mechanika...Navic ty selfclass dropy...trochu meh... rad bych abych mohl pripadne rozjet nejaky jiny char diky tomu ze mi dropne nejaky ultimatni unique pro danou jinou classu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: Need a fix!!! Report bug!!! :-)))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: mno z toho sem jelen, dela to zpravidla dmg tou co ma nejvyssi dmg, a to sou obvykle ty 2h takze je to pomaly.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Rada hoe to be a milionaire vsetckem nepotrebnym lege uniq sundejte afixi do toho vrazite naky love a pak je trojnasobne prodejte u merchanta...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja po nem jen tak pokukoval a ma nak hodne zbrani :-)))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: ty sem dostal taky, esi myslis to ze kdyz prijdes o xy% hpcek odmrznes, odstunnes. Sou pecka no. Zachranuji zivoty :D a nebo goldy
    CUZMAN: proc nechapes toho barba? :D Trpim :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jinak hosi co hrajete ja druida na werewolfa a je to rychta liquid hraje barbra toho moc nechapu a cracky ty sorcku? Jaka je premejslim ze ji nebo necra rozjedu jako druhou pokud nam daj dost casu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam