• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Dunno, nevím že vůbec existuje - zlý marketing - a v době, kdy se zakládal ten herní, nejspíše spal a nevěděl o něm ani nikdo další.

Vím jenom o nyxím FB :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    Kde teda D4 room je pomerne dlouho

WRATA
    WRATA --- ---
    NAVARA: a proc se nepouziva cetralizovanej nyx dc?
    Nyx
    https://discord.gg/ZnxHKbgX
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NAVARA: sem to smerujte...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Tak se mazu...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NAVARA: super to sem nevedel dekuji!!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOZLIKK: máš jich málo! :p
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    NAVARA: ten nyx gaming funguje uz asi sest let, hralo se tam vsechno mozne. nebudu si bookovat dalsi mrtvej server. :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CUZMAN: Už máme gaming discord, včetně nějakých D2R tryhardů :)

Gaming Discord for Nyx
    https://discord.gg/3HSyvGH2D4
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: No tam sou dva nazvy imho a hlavni bude NYX a k tomu druhymu sem chtel neco dodat no aby to melo jako nakou jakoby zejo jako podstatu :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: A proc ne jen NYX? :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak ja nakej zalozim for fun treba NYXassassins
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: CUZMAN: Nvm co blbnes, ale je to stejne aktualne ted jedno a i v budoucnu je fakt furt jedno kdo to povede jestli bude nejaky nyx klan. Takze no stress :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak tem kteri by meli zajem pripravujem na tuhle betu clan s liquidem ktery bude i po startu funkncni takze nadhazujte nejake vhodne NYXI nazvy a na kterem se shodne nejvic lidi tak ten nejlepsi tam strcime zbytek pak uz bude na nas... Ja treba jen tak nadhodim Nobody-Ys-Xcomunicado :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    OK VOLIM NEJEN ZE TO JE MUJ KAMARAD, ALE VIM, ZE JE SPOLEHLIVY A VERNY HRE KTEROU PRAVE HRAJE A DIABLO IV JE JEDNA Z NICH URCITE LIQUIDFREAKA JAKO VELITELE CLANU!!! Ja budu dohlizet jako officír zejo .-) tak PETO je to na tobe o vikendu muzes zacit vyrabet proviziorni a az to rozjedem 2.6. tak to tu chci videt nahozene a vsechno tip top je ti to jasny PETRE??? :-D Dobra muzem dat hlasovacku o vudci klanu ale me liquid sedi nejvic za tu dobu co ho znam ale kazdy ma pravo volby tak pokud se mu to ted v bete o vikendu podari a ofc. bude mit cas na to tak ja hlasuju pro LIQUIDA nahazujte sve zname sebe kohokoliv...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: nevim, mozna mam ten komp nejakej rozjebanej :-D Pamatuju si, ze ve wow jsem pak mel taky problem s low fps i kdyz jsem mel v ty dobe celkem ok komp jeste... Pohoda, holt budu parit na minimalni detaily :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KORAL: vedel jsem o crossplay,ale netusil jsem,jestli i progress.takze super,protoze muzu parit na chate na xboxu a pak i doma na pc a jednou tydne se jit umyt.jako za dtarych dobrych D3 casu ;)
    KORAL
    KORAL --- ---
    ONDRA_PATA: Já hrál na PC a Kid na Xboxu a super ... Za mě je to to nej, co mohli udělat.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: Mam to v planu, pokud ostatni budou souhlasit klidne muzeme zacit resit obligatni nazev. Jako ze NYX Trdl4 nebo tak :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak se mi libi ten crossplay progress.chci to koupit na pc,sle zrovna tou dobou nejspis nebudu moct byt par mesicu na pc,tak bych to koupil na xbox
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam