• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jako jo, Rhykker dobry,ale jen previra info ostatnich, v theorycraftingu bych dal na Wudiho, Raxxe, mozna Roba. proste bandu,co stoji za Maxrollem
    KALTY
    KALTY --- ---
    MAESTRO_007: Wudijo je fakt borec jak prase
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: na YouTube - Rhykker, kvalitní videa pro D3. Tak předpokládám že přejde i na D4

+ wudijo
    NESS
    NESS --- ---
    KOZLIKK: Dik kouknu, predpokladam ze maji soubezne i neco na youtubu, v zajmu dusevni hygieny twitch ignoruju, stejne jako jsem od zacatku zazdil facebook a twitter, mene je vice :-) Stejne, taky se na tohle koukam spis zpetne, zabavnejsi je hledat, obcas se spalit a pak mit radost ze se podarilo, nez otrocky jet podle navodu :-)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    NESS: na Twitchi urcite DatModz, Zizaran, Sequisha, Nugyien, Kripparrian. s prichodem Diabla IV bude samozrejme zaplava kanalu na youtube, kde to bude copy/paste buildu veteranu arpg z Twitche, clickbait videa, navody jak si hru neuzit a podobne.. tomu se budu vyhybat obloukem. .)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LIQUIDFREAK: Taky jsem přesvědčen, že by to obstojně jelo i na 4GB R9 Nano. Ale zkoušet to nebudu, na to jsem už moc lina lemra
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    TRAGED: Mno, ja to jel ve fsr celou dobu. A taky cajk. TRAGED: Spousta nvidii? :)

Myslim ale, ze to spouste lidem jelo celkem obstojne. I na slabejch strojich. Co sem tak sledoval redity, tw aj. tak i se 4GB 1050kama to po odladeni slo. Nebo 3,5GB 1060kama :D Vid @Bartuc :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LIQUIDFREAK: 91GB byl ale Hires install, tam je jasne, ze si hirestextury vezmou daleko vic. Ale ktere karty, ktere jsou Hires textury vubec schopne opravdu vyuzit, dnes maji min nez 16 GB? ...

... Ja trumbera! ja vlastne zapomnel na velkou anti-nVIDIA konspiraci, kdy hry na plnou palku schavalne potrebuji alespon 16GB VRAM, protze cokoliv od NV co neni highend, tzn 4070 a dolu, ma jenom 12GB VRAM. Zly, zly Blizzard!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KORAL: Jenze on memory management uz od dob AGP funguje dost jinak a s rychlejsimi a rychlejsimi sbernicemi a pametma je cim dal vic jedno kolik pameti mas prima na GPU (VRAM) a kolik "jen" MB (RAM). Kazdopadne, s 16GB VRAM a 64GB RAM mi to v plne palbe nedelalo zadne problemy v cistem, neupsaclovanem 4K. Tzn zane FSR nebo DLSS. A zas tak moc grafiky tam IMHO neni, takze bych se divil, kdyby primo na karte hra potrebovala vic nez 4GB.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KORAL: Jasny. Je fakt ze je tam nejakej memory glitch, zacinalo mi to nekde na 13. Ale od toho beta byla, aby vysosali info o bezne pouzitym hw a odladili to jeste. Tak co si budem, instalacka 91GB, to neni malo
    KORAL
    KORAL --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak lidi psali, že to začalo někde na 12 a postupně jim to žralo víc a víc, až se dostali na těch 23GB VRAM. Možná, když máš jen 16GB VRAM? tak to asi taky stačí, ale 10 GB už je málo.
    Když jsem měl vyplej swap, takmi hra padala na nedostatek RAM :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KORAL: mam 6800xt, a secko sem jel na max a 15,9GB ze 16 si to vzalo no :D
    KORAL: Ono ti to rvalo jo? mam 64gb, no swap a nic.. vyuziti do 20gb(diabla)

Jinak bych nechal tudle, solo diskusi pro D4, zadny merge apod. At je to rozdeleny. A proste majitele starsich diskusi budou lidi nutit chodit do novy RO ve starejch :D Jinak to s lidma nejde proste :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    KOZLIKK: Souhlas, máme tu Adminy, tak at rozhodnou a kluci ušatí to vyřeší, když se obyč čučkaři nedoážou schodnout ;)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    me je uplne jedno jak to udelate, ale jestli budou lidi psat dal do tri auditek o aktualnim dilu - coz se ted deje, tak si zalozim svoje, s CAPSLOCKEM.. DIABLO IV.

protoze tohle je DEMENCE! :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    MICHIGAN: D3 nikdy nebude hrat tolik lidi, aby meli s kym diskutovat... To je stejny jak s D2, tam se to jen zmenilo remasterem, ale nemyslim si, ze D3 nekdo nekdy bude remasterovat..
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    ENDER: ja nemam problem mit jedno auditko jak pro D4 tak D3, protoze casem stejne ten proud prispevku opadne, ale je fakt ze tohle byl puvodne klub D3 a tech diablo auditek je tu proste moc.

kdyztak sem pak nekdo hodte linky na klub, kde bude ta puvodni D3 diskuze pokracovat, kdyby se z tohohle stalo jen D4 auditko. prijde mi trochu nekorektni to prejmenoval lidem, ktery uz to maj v booku, kdyz uz, tak Diablo III + IV.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: Ono je minimum 3 znaky :-) Ale uz jsem je dal do nastaveni, takze ti je predhodi naseptavac hned po napsani #
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    lol
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Moc písmenek

#D4
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    #DIV

Hele, co klan, koho volis? Losnu nebo Maznaka!?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    #DIII
    Super cupr zabehnuty greater rift plny legendarek a kolik bountiestam vysbiral
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CRACKY_: Kolik aktivnich hracu DI-III po vydani DIV tu asi tak zbyde? Nemlluve o tom, ze tu mame # tagy. Neni nic snazsiho, nez je pouzivat.

#DIII #DVI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam