• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: po nerfu dropu ted z goblinu pada dost hovno :( casto par penez akorat.
    nicmene gembling je ok, vytahl jsem uz dve legendarky, nicmene zadna slava. ale nahoda no
    NESS
    NESS --- ---
    Povedlo se nekomu neco vygemblit ? ja dostal max modrou a prd ktomu. T goblin to same 3 sem vykostil a 3krat prd :-/
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: yop, uz jsem pripraven :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a ja ho este nepotkal za tri bety! :)) tak treba dneska si na me smlsne, kdyz mam toho buclatyho druida :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Me včera první butcher přimáčkl ke zdi a rozsekal téměř instant, druhýho jsem už ale zabil. Každopádně trvalo to docela dlouho ho upizlat. Dropla z něj úplně naprd dýka :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: ja tam mel hlavne pruser, ze na lvlu kdy sem ho potkal (cca 12-15) sem mel hovno veci takze to bylo krasny IKcko dycky.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: tfuj. na hc by me vomyli uz tuplem! :))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: Jo já ho potkal dycky na hc jenom :D Vysledek byl jasnej, znovu :D
    CUZMAN: Ale jo furt, za tri tejdny doresime :D

Jinak sem prijemne prekvapen, na novym rigu se to pc totalne nudi. Jen nesmim otevrit character screen, to se grafa chce zblaznit :D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    prvni world boss je dnes v 18 a pak kazde 3 hodin,?
    TOFI
    TOFI --- ---
    BOBESH: AltairMasyaf
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: na seklej quest staci misto zbesilyho pobihani sem a tam, loginu a logoutu, dat "abandon" a quest se resetuje a de znova aktivovat.
    SITH
    SITH --- ---
    NESS: frenzy a HotA
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: trikatu jsem ja cece.
    NESS
    NESS --- ---
    jak mas Barba poskaldanyho ? ja ho ted jedu a az na jendu situaci bez chlastani. Jen nejaky divny bug, obcass se mi u barba stane ze ikdyz mam nepritele oznaceneho a v dosahu tak do nej nechce sekat, jako by byl v jine vrstve, deje s mi to ale jen u basic skillu, divne
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TOFI: jal tam ses? tofi? v req. vidim "Trikatu, AltairMasyaf a Mydlář"
    SITH
    SITH --- ---
    Jak jsem za soso téměř nepil flašky tak za barva piju jak divej
    NESS
    NESS --- ---
    klid, vrchni knedlik se vyspinka po vcerejsi pitce a pak zacne vecer uradovat :-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Muzete mi schvalit requst do klanu "NYX THE HIGH TABLE" prosim.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw predpokladam, ze hc + normal postava spolu behat nemuzou co?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    to behani na prazdno se mi vcera jednou prihodilo. a stejne jako v minulejch betach to bylo za pritomnosti jinyho hrace. stacilo kousek odbehnout a dobry.
    pak sem mel asi zaseklej side quest s Kristynou a jejim manzelem na retezech. dobehli sme k nemu, chvili nejaka konverzace, ale pak nic. quest se odfajfkoval, ale nezmizel, ani se neupdatnul, tak nevim
    NESS
    NESS --- ---
    Nacitani bez zadne cekacky, krasa, jinak ve hre se mi to vcera cuklo asi4x pokazde pri nacitani potvor, potazmo hracu ve spolecne lokaci pri spolecnem eventu, jinak ten problem pori prechodu z lokaci jak clovek bezel "na prazdno" jsem nezaznamenal. Ikdyz, bud maji fakt vic serveru, enbo to uz hraje min lidi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam