• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: po nerfu dropu ted z goblinu pada dost hovno :( casto par penez akorat.
    nicmene gembling je ok, vytahl jsem uz dve legendarky, nicmene zadna slava. ale nahoda no
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak s barbem ma uz 4 legendarky a z toho 2 sem si musel udelat sam :-/ Docela me prekvapilo jaky mam nedostatek veiled crystalu a to pritom vsechny rera rozkladam
    NESS
    NESS --- ---
    Povedlo se nekomu neco vygemblit ? ja dostal max modrou a prd ktomu. T goblin to same 3 sem vykostil a 3krat prd :-/
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: yop, uz jsem pripraven :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a ja ho este nepotkal za tri bety! :)) tak treba dneska si na me smlsne, kdyz mam toho buclatyho druida :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Me včera první butcher přimáčkl ke zdi a rozsekal téměř instant, druhýho jsem už ale zabil. Každopádně trvalo to docela dlouho ho upizlat. Dropla z něj úplně naprd dýka :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: ja tam mel hlavne pruser, ze na lvlu kdy sem ho potkal (cca 12-15) sem mel hovno veci takze to bylo krasny IKcko dycky.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: tfuj. na hc by me vomyli uz tuplem! :))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: Jo já ho potkal dycky na hc jenom :D Vysledek byl jasnej, znovu :D
    CUZMAN: Ale jo furt, za tri tejdny doresime :D

Jinak sem prijemne prekvapen, na novym rigu se to pc totalne nudi. Jen nesmim otevrit character screen, to se grafa chce zblaznit :D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    prvni world boss je dnes v 18 a pak kazde 3 hodin,?
    TOFI
    TOFI --- ---
    BOBESH: AltairMasyaf
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: na seklej quest staci misto zbesilyho pobihani sem a tam, loginu a logoutu, dat "abandon" a quest se resetuje a de znova aktivovat.
    SITH
    SITH --- ---
    NESS: frenzy a HotA
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: trikatu jsem ja cece.
    NESS
    NESS --- ---
    jak mas Barba poskaldanyho ? ja ho ted jedu a az na jendu situaci bez chlastani. Jen nejaky divny bug, obcass se mi u barba stane ze ikdyz mam nepritele oznaceneho a v dosahu tak do nej nechce sekat, jako by byl v jine vrstve, deje s mi to ale jen u basic skillu, divne
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TOFI: jal tam ses? tofi? v req. vidim "Trikatu, AltairMasyaf a Mydlář"
    SITH
    SITH --- ---
    Jak jsem za soso téměř nepil flašky tak za barva piju jak divej
    NESS
    NESS --- ---
    klid, vrchni knedlik se vyspinka po vcerejsi pitce a pak zacne vecer uradovat :-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Muzete mi schvalit requst do klanu "NYX THE HIGH TABLE" prosim.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw predpokladam, ze hc + normal postava spolu behat nemuzou co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam