• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: Tak ti muzu odpovedet ze upheaval barb je na tom vic nez dobre, srovnani s vetrnikem je tak o 1/5 efektivnejsi, mam dve vyhrady 1) nenaroubujes tam bleed, pokud teda nejedes jako basic flay,ktery je v porovnani s frenzy faaakt pomalej :-) 2) je to repetetivni 10 basic utok a pak upheaval, mozna ze pak s prodlouzenym bersekrem je to lepsi dat violent misto furios, ale porad to je nabrat 40 fury a bum. Jako asi flay je efektivnejsi, ale pro me mene zabavny.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jak je na tom Upheaval barbarian. Včera jsem chvilku hrál barbariana a dnes se k tomu dostanu zase až večer. Mám ho dojet na dvacítku a zkusit jestli padne nejakej dobrej gobrej gear k němu? Je to dobrej build na Ashavu?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: tak ale itemy jsou ti stejne na prd, jde o to to zabit, dostat nejakej debilni roh na kone a cekat na release :D

me se ted podaril luxusni gamble, skoda, ze je ta hydra tak nerfnuta

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Je to trosku dementni no, boss lvl 25, dropuje lvl 25 itemy kery stejne neoblinkes. Mno nevim no :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    my ji dostali na polovinu, tesne za druhej trojuhelnik. neni to na lvl 20 bez itemu lehky
    NESS
    NESS --- ---
    Tak se pochlubte kdo ji dal ? unas z 3/5 a smolik
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ted se nekdo prihlasil do clanu a ja sem moc a vyhodil sem mu pozvanku omluva klidne join znova :-D Ani nevim jmeno 24h Kalba byla asi narocna ze?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Diky Bobes :-)
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Se sorckou to vzdavam zkusim bara, jako dostanu se sni az na bose Nelcara, jako kdyby tam byl sam ta msnad i jo, ale jak zacne vypouste ty poskoky jsem v haji, dam ho max do skoro pulky :-) Tak kdybyu nekdo mel zajem to zkusit, jsem pro :-)
    NESS
    NESS --- ---
    btw piano fakt nefunguje, diky cd upravam to na sebe nenazauje, takze to cele pada, ale to se dal ocekat :-) co twist roguna, jak slape ?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: modry itemy byly nektery i pro lvl 21 :D rikal jsem si ze mozna weapon by za to stala, ale jako bylo to fakt zbytecny
    NESS
    NESS --- ---
    pada nejmin 25+, fuck, uz jsem skoro u bose, uvidim jak hodne tam budu chcipat, na otestovani buildu je to dobre, jedu neco jako tankovou sorcku arc-chain-ice armor-hydra-blizard a docela to funguje :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: chvili jsem to zkousel, padlo par itemu s lvl 21+, nic co bych oblikl :( takze nejak se tam s tim crcat mi neprislo efektivni
    NESS
    NESS --- ---
    dal nekdo kor dragan ? Zkousim to se sorckou a docela umiram, celkove to je marny, pac veci co znich padaji neobliknu a neni tam moc velky progres, bojim ze ze kdyz uzuzlam ty tri area venku tak vevnitr bose stejne nedam :-/ to je takovej ten stema trema pomocnikama co si je prubezne ozivuje.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: po nerfu dropu ted z goblinu pada dost hovno :( casto par penez akorat.
    nicmene gembling je ok, vytahl jsem uz dve legendarky, nicmene zadna slava. ale nahoda no
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak s barbem ma uz 4 legendarky a z toho 2 sem si musel udelat sam :-/ Docela me prekvapilo jaky mam nedostatek veiled crystalu a to pritom vsechny rera rozkladam
    NESS
    NESS --- ---
    Povedlo se nekomu neco vygemblit ? ja dostal max modrou a prd ktomu. T goblin to same 3 sem vykostil a 3krat prd :-/
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: yop, uz jsem pripraven :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a ja ho este nepotkal za tri bety! :)) tak treba dneska si na me smlsne, kdyz mam toho buclatyho druida :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Me včera první butcher přimáčkl ke zdi a rozsekal téměř instant, druhýho jsem už ale zabil. Každopádně trvalo to docela dlouho ho upizlat. Dropla z něj úplně naprd dýka :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: ja tam mel hlavne pruser, ze na lvlu kdy sem ho potkal (cca 12-15) sem mel hovno veci takze to bylo krasny IKcko dycky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam