• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Nevím zdali jste to na PC měli taky, ale když jsem měl vše na ultra zase to poškubávalo. Snížením textur na High, se to zlěpšilo a bylo to už v podstatě neznatelné. A co jsem slyšel od Kida, tak to škubalo i na XBOXu. Takže je otázkou, zdali top spíše pak už nebyl sítový problém.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak nevim jestli muzu soudit dle prvnich minut kampane a prvniho bosse, ale za vejkend sem si to zkusil za barba, sorc a druida a s barbem i sorckou sem to probihal mnohem snaz. navic sem se dovedel, ze na jihu v bazinach (Hawezar) na me cekaj hadi, takze asi na prvni prulez vemu sorcku a poradne to tam vypalim do zakladu! :)
    NESS
    NESS --- ---
    Koukal jsem odkud taha info viz to video dole a je to odsud https://lothrik.github.io/diablo4-build-calc/database/
    NESS
    NESS --- ---
    Procitam unikatky a Harlequin Crest je tam porad a skoro nezmenena :-) Tohle bude mit v endgame na hlave asi kazdej :-) myslim ze to padalo z WB konkretne z Avarice

Helm_Unique_Generic_002{5}
    affixes[5]
    0: Helm_Unique_Generic_002
    1: Health_Greater
    2: CD_Reduction
    3: ResourceGain
    4: CoreStats_All_Weapon
    category: 2
    desc: Gain {10/20}% Damage Reduction.
    In addition, gain +4.0 Ranks to all Skills.
    flavor: "This headdress was once worn by an assassin disguised as a court mage. Her treachery was unveiled, but not before she used its magic to curse the king's entire lineage."
    - The Fall of House Aston
    name: Harlequin Crest
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    They asked me to solo it... AGAIN! (On Veteran, Hardcore mode of course) - Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=TDqd22RyG-o&ab_channel=wudijo
    SITH
    SITH --- ---
    Tak jsem sejmul toho Velkýho kozla ve Strongholdu, pomodlil se u té svatině aby mi to patřilo a server down :-)
    Ale dobrý to bylo
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: Tak ti muzu odpovedet ze upheaval barb je na tom vic nez dobre, srovnani s vetrnikem je tak o 1/5 efektivnejsi, mam dve vyhrady 1) nenaroubujes tam bleed, pokud teda nejedes jako basic flay,ktery je v porovnani s frenzy faaakt pomalej :-) 2) je to repetetivni 10 basic utok a pak upheaval, mozna ze pak s prodlouzenym bersekrem je to lepsi dat violent misto furios, ale porad to je nabrat 40 fury a bum. Jako asi flay je efektivnejsi, ale pro me mene zabavny.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    NESS: musíte být na stejném world tieru, resp hodí tě to podle party leadra
    jde to změnit, hlasuje se
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: Jo dopocitava se pro kazdeho zvlast, jen nevim jak je to s tierama, jde se partovat s rozdilnym tierem, nebo se takovy navzajem "nevidi" ? Testoval to nekdo ?
    SITH
    SITH --- ---
    Super jak když hranou dva v parte s jiným lvl, tak vlastně hrají každý ten svůj lvl. Kámoš má vše na 4lvl já na 13lvl. A hrajeme spolu a je to fér. Asi je průtahům konec
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Jo tak se simulátorem na end game jsem si nehrál vůbec, to je ještě měsíce daleko :)
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: Gratulace, ja se dostal domu v 18:05 a mel smolika
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: ne myslim Sorcerer Enchantment, ty dva sloty co mas na spesl efekty, Enchantment Effect Ice Shards automatically conjure and fly towards Frozen enemies. coz je dost dobry, navic se mi povedlo v end game vytahnout ice shards na 12, (v druhym slotu jsem mel blizzard (A Blizzard will form around you every 15 seconds.)) V kombu s frost novou, to je fakt dobry, pac je nejdriv nacnes blizardem, pak je zmrazis novou, dodelas deepfreezem a kdo prezije toho dodela Shatter - expoze po skonceni freezu. Jako to byl plan, stejne ale jsem hlavne pouzival blizzard a frost novu a deepfreez si nechaval v zasobe kdyz to slo do haje, takove zachrana ruchni brzda, ktera to pak vsechno rozseka :-) Neco na co pouzivaji jiny teleport (dle meho nazoru uplne na prd :-)

Pokud nepredelaji paragon, tak tam mas takove planky ktere si postupne zaplnujes - delas si tma cesticku k nodum, jeden je tam na kazdem planku nejsilnejsi, par je s diru, ktere si boostuje. No a ten planek ma nejake tema, neco je vseobecne neco je oborove zamerene, takze jako hrat dva smery jde, ale snizujes si tim silu toho hlavniho smeru
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak jsem jí dal na T1 i na T2

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA: no tech mejch 0 smrti urcite! x pokusu + mam i nakoukany nejaky tipy. kazdopadne to bylo znat celkove ten tier dolu
    DR_K
    DR_K --- ---
    HONZA09: bylo. take uz jsem to tak udelal
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Tak ono bude dost hrál roli těch několik předchozích pokusů - už víš co čekat a jak na to reagovat
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo tak tos byl ty :) sry ja nevedel kam me ten invite zatahne, kdyz uz sem cekal u ni

na W1 je dole, ale teda...sem ani nechcipnul. trochu easy, ale coz uz, kdyz to mame ted takhle zkrouhly :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak na T1 to bylo easy.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    good luck
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam