• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: hadi? patří do rodiny démon nebo kost? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KORAL: na XBOXu se to škubalo v neděli, když tam ráno řádili s vypínáním běžících serverů, nebo co to bylo sakra za test. Když to pak přestalo padat, přestalo se to i škubat při přechodu oblasti. Ale ta "vtipná" scéna s Ostravou, do které se nedalo dostat, protože tam chyběla zóna ve správném stavu, to teda taky nic moc
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja ten zacatek uz prosel cca 7,8x! uz toho mam taky plny kecky! predstava, ze za nejakejch 20 dni to bezim zas me upe nelaka no :))
    KORAL
    KORAL --- ---
    TRAGED: Naprosto ti rozumím :D Já když jsem včera šel ACT 1 po 3 (myšleno třetí betatest), tak jsem prohlásil, že je to předposlední průchod. Polsední už půjdu v plné verzi. I kdyby vydali další betatest týden před vydáním, jen pro otestování hotfixů :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ale už to na PC při používání PS5 gamepadu aspoň ukazuje PD tlačítka :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Já jsem nedošel ani do vesnice skrz 1. mapu s Worgy. Pri představě, že to za měsíc půjdu znovu a navíc po zkušenostech s novou Zeldou mne to vůbec nebavilo.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    na xboxu, ani ps sem nic nezaznamenal. spis bych to prisuzoval tomu online prvku, nez treba spatny optimalizaci nebo tak neco.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Nevím zdali jste to na PC měli taky, ale když jsem měl vše na ultra zase to poškubávalo. Snížením textur na High, se to zlěpšilo a bylo to už v podstatě neznatelné. A co jsem slyšel od Kida, tak to škubalo i na XBOXu. Takže je otázkou, zdali top spíše pak už nebyl sítový problém.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak nevim jestli muzu soudit dle prvnich minut kampane a prvniho bosse, ale za vejkend sem si to zkusil za barba, sorc a druida a s barbem i sorckou sem to probihal mnohem snaz. navic sem se dovedel, ze na jihu v bazinach (Hawezar) na me cekaj hadi, takze asi na prvni prulez vemu sorcku a poradne to tam vypalim do zakladu! :)
    NESS
    NESS --- ---
    Koukal jsem odkud taha info viz to video dole a je to odsud https://lothrik.github.io/diablo4-build-calc/database/
    NESS
    NESS --- ---
    Procitam unikatky a Harlequin Crest je tam porad a skoro nezmenena :-) Tohle bude mit v endgame na hlave asi kazdej :-) myslim ze to padalo z WB konkretne z Avarice

Helm_Unique_Generic_002{5}
    affixes[5]
    0: Helm_Unique_Generic_002
    1: Health_Greater
    2: CD_Reduction
    3: ResourceGain
    4: CoreStats_All_Weapon
    category: 2
    desc: Gain {10/20}% Damage Reduction.
    In addition, gain +4.0 Ranks to all Skills.
    flavor: "This headdress was once worn by an assassin disguised as a court mage. Her treachery was unveiled, but not before she used its magic to curse the king's entire lineage."
    - The Fall of House Aston
    name: Harlequin Crest
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    They asked me to solo it... AGAIN! (On Veteran, Hardcore mode of course) - Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=TDqd22RyG-o&ab_channel=wudijo
    SITH
    SITH --- ---
    Tak jsem sejmul toho Velkýho kozla ve Strongholdu, pomodlil se u té svatině aby mi to patřilo a server down :-)
    Ale dobrý to bylo
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: Tak ti muzu odpovedet ze upheaval barb je na tom vic nez dobre, srovnani s vetrnikem je tak o 1/5 efektivnejsi, mam dve vyhrady 1) nenaroubujes tam bleed, pokud teda nejedes jako basic flay,ktery je v porovnani s frenzy faaakt pomalej :-) 2) je to repetetivni 10 basic utok a pak upheaval, mozna ze pak s prodlouzenym bersekrem je to lepsi dat violent misto furios, ale porad to je nabrat 40 fury a bum. Jako asi flay je efektivnejsi, ale pro me mene zabavny.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    NESS: musíte být na stejném world tieru, resp hodí tě to podle party leadra
    jde to změnit, hlasuje se
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: Jo dopocitava se pro kazdeho zvlast, jen nevim jak je to s tierama, jde se partovat s rozdilnym tierem, nebo se takovy navzajem "nevidi" ? Testoval to nekdo ?
    SITH
    SITH --- ---
    Super jak když hranou dva v parte s jiným lvl, tak vlastně hrají každý ten svůj lvl. Kámoš má vše na 4lvl já na 13lvl. A hrajeme spolu a je to fér. Asi je průtahům konec
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Jo tak se simulátorem na end game jsem si nehrál vůbec, to je ještě měsíce daleko :)
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: Gratulace, ja se dostal domu v 18:05 a mel smolika
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: ne myslim Sorcerer Enchantment, ty dva sloty co mas na spesl efekty, Enchantment Effect Ice Shards automatically conjure and fly towards Frozen enemies. coz je dost dobry, navic se mi povedlo v end game vytahnout ice shards na 12, (v druhym slotu jsem mel blizzard (A Blizzard will form around you every 15 seconds.)) V kombu s frost novou, to je fakt dobry, pac je nejdriv nacnes blizardem, pak je zmrazis novou, dodelas deepfreezem a kdo prezije toho dodela Shatter - expoze po skonceni freezu. Jako to byl plan, stejne ale jsem hlavne pouzival blizzard a frost novu a deepfreez si nechaval v zasobe kdyz to slo do haje, takove zachrana ruchni brzda, ktera to pak vsechno rozseka :-) Neco na co pouzivaji jiny teleport (dle meho nazoru uplne na prd :-)

Pokud nepredelaji paragon, tak tam mas takove planky ktere si postupne zaplnujes - delas si tma cesticku k nodum, jeden je tam na kazdem planku nejsilnejsi, par je s diru, ktere si boostuje. No a ten planek ma nejake tema, neco je vseobecne neco je oborove zamerene, takze jako hrat dva smery jde, ale snizujes si tim silu toho hlavniho smeru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam