• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    HONZA09: Za mne to bylo dost caste (nebo jsem mnel kliku) z kadaly 2 legendy, z ashavy 2 legendy a 3 prubehu hranu (vcetne toho nahrdelniku za dohrani pribehu) + 3 co jsem si udelal sam (ruzne jsme to zkousel kombinovat).
    Na to kolik casu jsem na tom stravil mne to prijde jako hodne velky drop oproti D2.
    Jako je to prijemne uspokojujici, ale klidne bych zvladl mensi.
    Na stranu druhou, kamarad co hral se mnou v podstate 1:1 casove dostal jen 2 legendy z ashavy a pak ten nahrdelnik na konci.
    Takze ja mnel jen brutalni stesti na drop.
    NESS
    NESS --- ---
    Navic kdyz pro prehlednost na kazdem serveru pouzivam jiny nick :-) tzn to co mam tady nema zadnou spojitost stim co mam na bn :-) No nic na ostrym to zase zalozime a tady budem dal plkat.

MELDA: jen jeden v danem okamziku viz https://www.diablofans.cz/d4/crafting/
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jo a pratele, jeste poradte jednomu totalne neznalemu, ty vylepsovaci elixiry, ty se nedaji kombinovat nebo jo, jako ze muzes vypit treba dva doromady a oba budou tvou postavu vylepsovat. Nebo proste elixir muze clovek dat jen jeden.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    asi tak. hlavne jak sem psal. neni to ze si na battlenet naflakas prezdivky z nyxu.jsou to specificky tagy s cislama. pro me by to byl vopruz to prepisovat atd na x minut, pokud bych tam chtel lidi odsud. ke coopu staci bejt v clanu nyx.hotovo nazdar
    SITH
    SITH --- ---
    já od klanu očekávám kooperaci a pomáhání si. Prostě přijdu někam, nebudu to zvládat, napíšu na klan že bych potřeboval píchnout a do pár vteřin přijdou dva tři borci, co pomůžou. A opačně. Rodinu s nimi zakládat nechci
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tak já taky mám rád klany, dokonce jeden vedu a v jiným jsem ve spoluvedení.

Ale klany se prostě zformují a zprofilují až během měsíců hraní hry. To pak poroste i jejich význam. Řešit to na začátku je k ničemu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    GHOSTSTALKER: Ja tam nevidel nikoho a to vim s jistotou, ze v ten moment Diablo minimalne dva lidi hráli :-) Ale pravda je, ze sem si do zadneho friendly listu nikoho nikam nedaval :-) Z PSka to nebere nic.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOZLIKK: nezajima. battlenet mam asi deset let a mam tam 0 friends
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    BOBESH: pokud tě nezajímá jestli jsou tvoji kámoši zrovna online, s jakou postavou, kde co grindi, na jakém levelu, v jaké lokaci se zrovna nachází, na jakou obtížnost, etc, tak určitě.. navíc se dá přes battlenet psát mnohem lépe na telefonu. clan funguje jako nástěnka kde jsou uložené jména a tagy, spamuje to neustále splněné achievementy, nic víc. friend list ma zmíněné výhody.. proto je tu battlenet asi dvacet let, spojuje to lidi skrz platformy.
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: pvp sem hral jen solo, nevim jak by se to melo chovat v parte, jako ze si clenove party nebudou vzajeme davat damage, by davalo smysl, na druhou stranu to evokuje klasickou ferovku 4 na 1 :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: To bude spíše per parta, clan bude na jednodušší organizaci part a případně nějaké clan wars nebo podobné eventy
    NESS
    NESS --- ---
    No tak me napada nebude clenstvi klanu nejak ovlivnovat pvp, jako ze nebudes moc sejmout sveho clan membera ?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    furt sem presvedcenej, ze je snazsi bejt v nyx clanu nez si pridavat stopadesat debilnich gamertagu, ale vsem zucastnenym dekuji!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Např. ve WoW jako úplně netoužím, aby všichni se kterými jsem občas pravidelně běhal nějaký dungeon, věděli i kdy jsem online v čemkoli jiném - tam to mám napojené přes konkrétní hru. Lidi se kterými hraji občas kdeco, pak mám přes battle tag.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    zkoušeli jsme to a spojovali se přes přátelství u battle.net. Funguje to napříč všema platformama, včetně voice chattu a je to zatraceně rychlé.
    Taky mi to psalo i kde vyhráli lidi a co zvládli, nemusel jsem být v klanu, stačí jen ten battle.net.

PS5, Xbox i PC, dualsence, mikrofony u xbox controller, libovoný zařízení na PC, vše funguje.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Pak stačí jen ingane character invite a hotovo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nema no. ale ma vyhodu, ze mi bohate staci zapnout hru, v zalozce clanu napsat nyx, dat join a vidim s kym muzu hrat. easy
    NESS
    NESS --- ---
    No mimo clan chatu a toho ze tam vidis lidi (i kteren nemas jako pratele) na jedne hromade, clan zatim vyhody nema. Otazka jestli mit bude
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: jo ta zalozka tam je no.

NAVARA: toe fakt, ale kdyz mi jde pouze o hru v DIV?

proste o vejku sem mel moznost hrat se dvema lidma napric platformou, oba odsud z nyxu a naky battle/gamertagy sme vubec nemuseli resit a bylo to na dve tri kliknuti ve hre. to mi prijde idealni
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Jo, budeš ho vidět napříč hrami - tj. jedeš WoW, vidíš ho, jedeš D4, vidíš ho - můžete chatovat, případně se joinout do té druhé hry apod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam