• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    CUZMAN: Jasne ze ne, druheho v jednu rano pripraven na znackach :-) nastesti je release az druheho tzn, den deti za nama, patek na pohodu, mam zajisteny klid doma i v praci az do nedele, drzte palce at to vyjde :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tritaktu ted nevim je to myslim Ness ne ze me nechas samotnyho ve valce s demony :-D Uz se tesim jako malej kluk!!!!!
    Za tyden a neco to rozbalime!!!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KORAL: no ano :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    KID_MCHUTT: Takže vlastně jsou jako ty :P :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KORAL: lidi mají míň času, o tom to je :) a ztrácí reflexy a jsou líní a lezou jim po hlavě děti a manželka a tak...
    KORAL
    KORAL --- ---
    Lidi jsou rozmazlení. To je prostě fakt. Když se člověk podívá jak obtížné byly hry dříve. A hráče to bavilo i když umírali. Dneska to je prostě holt jiné.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JULIAN: Tak před tím neumírali skoro vůbec a jedinej čudlík kterej si musel zmáčknout, byl jednou blood mist, aby lehnul celej screen. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: kostry jsou silne, jen se lidem nelibilo ze musi sem tam zmacknout cudlik na oziveni
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Oni ty cisla budou nekde jinde uz za tyden v patek :-) Docela me pobavila anabaze koster, v bete moc silne ve slamu ultra slabe tak v prubehu slamu hot fix co je posilil ale pry porad moc slabe :-) tazke predpokladam ze podehnou a trochu jim jeste pridaji. Konkretni cisla jsou na prd, hlavne at neprekopavaji nijak zasadne mechaniky
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Metoda pokus - omyl. Nepochybuji, ze ty staty budou za rok jine. Proto taky nechci travit cas zkoumanim konkretnich cisel.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KORAL: o to mi prave jde :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    DWAY: za mě typická filmová hudba do Trailerů. Takže nic horzného, pokud tím mířili na fanoušky filmů obecně :D
    NESS
    NESS --- ---
    Njn uvidime.

Sem si procital datamine glyphu od donthecrown, do toho sveho data sheetu hodil zmeny mezi open betou a slamem, a u vsech klas nerfnuly tak 2-4 glyphy (vetsinou damage za nod v dosahu), vyjimkou je barb, ktery ma ostrouhane mimo jedineho vsechny, tzn 19 glyphu, napr tam kde ostatni dostavaji za +5 stat nod 2% dmg do neceho ma barb nove vsude 1.5%. Celkem by me zajimalo proc takovy jedno klasovy plosny sek a co tim basnik chtel rict. :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: na zbran prave imprintovat neplanuju vubec, mist na imprinty bude pri levlovani spousta a kdyz budu mit amulet z lvl 20 tak se neposeru, kdezto zbran chci prave tlacit co nejvic nahoru, pac damage. ale uvidime no
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kdokoli tam daval tu hudbu by zaslouzil facku.

Diablo 4 - Official Story Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=tkzbNhdsQ_Y
    NESS
    NESS --- ---
    Drzet zbran top (upgradovanou) naopak neplanuju vubec, to by tam musel byt opakovane imprintnuty aspekt ktery neni z dungu, leda tak, jinak ne.
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: To si nemyslim, upgrade na 1 a 2 lvl je tak levny ze v tom fakt nevidim problem, zalezi na kvalite veci, jako priklad ti muzu dat z endgame bety, kdy jsem mel fakt z prdelekliku a hned jak sem vlezl na tier 3 tak mi vypadla unikatka Harlequin Crest ktera mi vydrzela az skoro do konce tier 4 kdy jsem ji vymenil za to same jen o rad lepsi. Jako jestli budu mit kliku a napada mi neco co se mi bude hodit do buildu tak to zvednu mozna i do lvl 3 :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: no já si myslím, že na lvl 70 a world IV to doklepu i bez upgradování - max zbraň plánuju držet co nejvíc top, ten zbytek...sere pes
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Prepokladam ze z tohohle pohledu bude nejzajimavejsi ten posledni preskok 724 na 725, nevim jak rychle to planujes probehnout (co nejrychleji :-) ale posledni tretina ti zabere tak dve tretiny casu takze stim se i umerne natahne doba obmeny gearu (nebavim se o zbranich), jako pokud nekde na zacatku najdu kus obleceni ktery bude mit +2 do main skillu tak si ho planuju nechat co nejdele, tzn pokud najdu kus s +1(+2) do main skillu a bude to kolem zlomu tak to rozhodne zkusim. Samozrejme to pada pak s obmenou Sacred a Ancestral a prislusnyma aspektama, tim se nebavim o aspektech z dungeonu, ale tech co musi padnout, protoze v urcitym okamziku pak musis zahodit bezne aspekty protoze je nebudes moct uz pouzivat na sacred potazmo sacred na Ancestral.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: no a endgame je kde? ja nepredpokladam, ze na lvl 38 budu huntit nejaky namaxovany itemy. do lvl 70 to neresim, a pak asi budu huntit hlavne ty "tier" 3 itemy, ktery padaj ve worldu IV a maj staty na max? video jsem videl, ale vlastne me to moc zajimave neprislo, pac si nemyslim ,ze by me to nejak moc ovlivnilo v prubehu hrani
    NESS
    NESS --- ---
    Jo tohle jsou pry hotnoty itempoweru kdy se premet preklopi do nove urovne, tzn je tam potencionalni boost. Sem to zatim nikde jinde nevidel tak to sem hazim, snad netapetuju :-) Jo zase to je datamined

1-149
    150-339
    340-459
    460-624
    625-724
    725+
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam